- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
canımmm benımmmmmm kusurabakma yaaa
buaralar gırmıorum pek topıce bakıp cıkıorum :)
iyiym cnm benım nolsun ıste yuvarlanıp gıdıoruz haftaya cuma dr umuza gıtcez baklaım nedyck ınss hersey yolundadr bıde cınsıyetımızı ogrenırz inşş
sen nasılsın neler yapısun nasıl gıdıoo yolun yarısını gectın cok sukur :)
bende iyiyim. grip oldumilaçta içemiyoruz doğal şeylerle iyileşmeye çalışıyorum. hareketlerini hissetmeye basladın mı bebeğinin. bizimki iyice hareketlendi.aklına kötü şeyler getirme iyi gecer umarım doktor konturolunuz.
ayy canım cok gecmıs olsun bol bol mandalıne lımon ye inşş hemen gecer ya
valla hıssetmeye basladım galıba karnımın altında kabarcıklar oluo gıbı bazen :)))
inşşş net hareketlerınıde hemen hıssederım :)))) inşş i gecer cnm
sızde ii bakın kendınızeeee
nazliki öğlende yazmadın şimdide yazmıyorsun gelmişin bi sorun mu var canım iyi misin?
kaç kilo aldın :) benım karnımda cıkmaya basladı. hergun dahada buyor hıssedıyorum.şişlikte basladı hafıften..
çok teşekkür ederim inşallah vardır. Bu benim 2. Olacak ilkini 3 aylıkken karnımda kaybetmiştik. Plansız hamile kalmıştım. Kürtajdan beridir bi türlü olmuyordu, 1sene geçti üzerinden. Dr.um yumurtlama takibine aldı. çok ümitliyim inşallah..
cnm 16 +2 haftalıkken 63 tum yanı 8 kılo almıstım :)) ben cok aldım yaa sorma haftaya gıttıgımde bakalım nekadr daha almısım gorcezz :))benım karnımda cıktı valla ya :)
cnm 16 +2 haftalıkken 63 tum yanı 8 kılo almıstım :)) ben cok aldım yaa sorma haftaya gıttıgımde bakalım nekadr daha almısım gorcezz :))benım karnımda cıktı valla ya :)
hmm bende 7 kılo aldım.boyle gıderse cok kıla alcaz bız :)) neyse bebıslerımız sağlıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl.. doğumdan sonra verırız inşş... iyi geceler cnm. kendıne ve bebegıne ıyı bak...
ıyıyım cnm arada baktım kımse yazmamıs cıkmadı benım bılgısyarda yanı bende yazmadım.az once yıne kapatım actım yanı sıteye cıkıp yıne gırdım bır dunya yazı yazılmıs.ondan yanı yoksa gorsem yazdıgını hemen yazardım cnm.
mrbmerhaba bizimde 2 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmuyor geçtiğimiz ay dr a gittik ve bende buay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum şimdi sonucu bekliyorum benide aranıza alırsanız sevinirim :)
kızlar malesef malesef maleseffffffff hasta oldum yine ne zaman gelecek bebişim yaaaaa istemiyom adet olmak bebiş istiyom ben gereksiz adetim 16 kasım malesef
aynısı dün bendede oldu işte hani öğlen b arkadaş vardı kanaması olan onsan bi haber aldın mı çok merak ettim canım ya?
merhaba bizimde 2 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmuyor geçtiğimiz ay dr a gittik ve bende buay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum şimdi sonucu bekliyorum benide aranıza alırsanız sevinirim :)
kızlar malesef malesef maleseffffffff hasta oldum yine ne zaman gelecek bebişim yaaaaa istemiyom adet olmak bebiş istiyom ben gereksiz adetim 16 kasım malesef
slm ben eranıza yeni katıldım ben 6 senedır evlığim bır bucuk sene cocuğum ulmadı sonra annem on bes gün soğan suyu içirdio ay hamile kaldım şimdi bır oğlum var ikinci bebeği bir senedir korunmamamıza rağmen yine olmuyor bu ay yıne soğan suyunu kullandım bakalım artık...yüce allahım herkese annelık duygusunu tattırsın yerdekı ve ğöktekı bütün islam alemının hörmetine yabbim sana sığınıyoruz....kızlar malesef malesef maleseffffffff hasta oldum yine ne zaman gelecek bebişim yaaaaa istemiyom adet olmak bebiş istiyom ben gereksiz adetim 16 kasım malesef
iyi geceler kızlarrr zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?