kızlar ya ikisini bir kullanacağım için klomen ve soğan kürünü soğan kürü sayfasınada yazdım kararsızım ne yapıcam aynısını kopi ediyim bari
benim yarın klomene başlamam gerek kendimce:)en düşük dozda kullanmak istiyorum sadece klomeni reçetesiz alamaz mıyım ya
klomeni doktora gitmeden sakın alma hormonlarını ve rahmini bozarsın,doktor kontrolünde bile kist olabiliyor canım , üşenme doktora git mutlaka insanın morali bozuluyo ama mahrumiyette değiliz çok şükür,
iyi akşamlar hayırlı olsun inşallah bende kullanmıştım ve hamile kalmıştım gerisi uzun hikaye boşver .kesinlikle test yap bence kan testi kesin ama çıkar yinede testte
kızlar ya ikisini bir kullanacağım için klomen ve soğan kürünü soğan kürü sayfasınada yazdım kararsızım ne yapıcam aynısını kopi ediyim bari
benim yarın klomene başlamam gerek kendimce:)en düşük dozda kullanmak istiyorum sadece klomeni reçetesiz alamaz mıyım ya
Selam herkese arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu ay klomen kullandım ve otriville çatlatma iğnesi ile yumurtalar çatlatıldı. 2 tane oluşmuştu kontrole gittiğimde biri çatlamamıştı. Ayın 7 sinde çatlatma iğnesi oldum bugün 14 günü doldurdum. Benim reglim hep geç olduğu için dr. Bana 25ine kadar bekle dedi. Ama dayanamıyorum. Belirtiler yaşıyorum acaba test yaptırsam doğru sonucu alır mıyım?
kuzuuuu. sen neden bana cvp vermıyorsun bakımklava:kaydirigubbakcemile
kuzuuuu. sen neden bana cvp vermıyorsun bakımklava:kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?