Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

arkadasım hakkında hayırlısı olsun.ınsallah kısa zmanda pozıtıfıde gorursun ama umudunu yıtırme.bende senın gıbı her ay negatf gormekten yoruldum ama umudumuzu kaybetmememız gerekıyor.

cnm çok sağol takip ediyorum bu topiği biliyorum seninde uğraştığını inş sende en yakın zamanda hamile kalırsın test yaptırdığımı eşime söyleyemedim garibim üzülcek yine ona söylemek daha zor

iyi akşamlar kızlar kuzu84 cevabın için teşekkürler ben dayanamadım ve bu akşam kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çok üzgünüm olmadı yine klomeni ilk kez kullanmıştım ümitleniyor insan yumurtanın olduğunu çatladığı anı biliyosun ama olmuyor olmuyor çok zormuş burdaki herkes için ve kendim için dua ediyorum allah yardımcımız olsun beklemek çok zor sıkıntılı bi süreç tedavi şimdi ne yaparım bilmiyorum

cnm hayırlısı olsun uzulmemeye calıs
evet yumurtalarımız oluo catlıooo ama hamıle kalmak zor oluo,
hıcbır sorunu olmayanlarda bıle hamıle kalma oranı%25 cnm oyuzden ılk denemeden bole pes etme sakın
bak aramızda okadar cook zamnadr deneyenler vardı duysan
ben 5 ay kullandım klomen mesela
sakın ümitsiz olma bılıorum 5 ayı dusunca ooo okadr beklermıyım acaba dersın cok uzun dersın ınan okadr ii anlarım kı senı cunku aynıularını bende dedım
ama melegıun geldıgınde bukadr ugrastıgın gunler ole kısa gıbı gelıokı
Rabbım yuregındekını enn kısa zamanda verısın

Selam arkadaşlar. uzun zmandan bu yana pek gelemiorum buraya. Arada bi bakıp çıkıyorum. Beni hatırlar mısıınız bilemm. Serephone kullandım ben bu ay ama yumurtalarım cevap vermedi. Büyümedi yani. Progestan verdi doktorum ama acayip bi baş dönmesi yaşadım daha kullanmadan. Daha öncesinden de beyinle ilgili rahatsızlığım olduğu için eşim çok korktu ve artık tedavi görmeni istemiyorm dedi ısrarla.Anlatmaya çalıştım ilaçların bi zararı değildir diye ama küçük bi ihtimalle de olsa zarar veriyor olabilir ve ben buna izin veremem, bana ve oğluma sen lazımsın başka çocuğumuz olmuyorsa da olmasın dedi. Çok istemeye devam edersen, yetiştirmeyurdundan kimsesiz bi yavruyu alırız onu büyütürsün dedi. Bir süredir kendi sağlığımla uğraşıyorum anlayacağınız. Yeni hamilleler çıkar inşallah yakında. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

gunaydın kızlarrrr
umutlummmmm22 buradaymışşşşşşşşşşşşşşş

Günaydın kuzuuum. Hayırlı sabahlar. Ben arada geliyorum ama fazla yazmıyorum bu aralar tatlım. Sen nasılsın, kızımız nasıll :29:

ahaa tam bizz :)) valla bızde öleyızz:))
he bacımm ama süpper oluyo yaaaa:7:

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr :21:
slm canım naber nasılsınn :29: :16:

iyi akşamlar kızlar kuzu84 cevabın için teşekkürler ben dayanamadım ve bu akşam kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çok üzgünüm olmadı yine klomeni ilk kez kullanmıştım ümitleniyor insan yumurtanın olduğunu çatladığı anı biliyosun ama olmuyor olmuyor çok zormuş burdaki herkes için ve kendim için dua ediyorum allah yardımcımız olsun beklemek çok zor sıkıntılı bi süreç tedavi şimdi ne yaparım bilmiyorum
hakkında hayırlsı olsun canımmm :29: :16: :49:

Selam arkadaşlar. uzun zmandan bu yana pek gelemiorum buraya. Arada bi bakıp çıkıyorum. Beni hatırlar mısıınız bilemm. Serephone kullandım ben bu ay ama yumurtalarım cevap vermedi. Büyümedi yani. Progestan verdi doktorum ama acayip bi baş dönmesi yaşadım daha kullanmadan. Daha öncesinden de beyinle ilgili rahatsızlığım olduğu için eşim çok korktu ve artık tedavi görmeni istemiyorm dedi ısrarla.Anlatmaya çalıştım ilaçların bi zararı değildir diye ama küçük bi ihtimalle de olsa zarar veriyor olabilir ve ben buna izin veremem, bana ve oğluma sen lazımsın başka çocuğumuz olmuyorsa da olmasın dedi. Çok istemeye devam edersen, yetiştirmeyurdundan kimsesiz bi yavruyu alırız onu büyütürsün dedi. Bir süredir kendi sağlığımla uğraşıyorum anlayacağınız. Yeni hamilleler çıkar inşallah yakında. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Günaydın kuzuuum. Hayırlı sabahlar. Ben arada geliyorum ama fazla yazmıyorum bu aralar tatlım. Sen nasılsın, kızımız nasıll :29:

ayy canım inşalah hakkında hayırlısı olur nolur üzülme bi bakrsın bi gün gelmiş kuzucun senle benimde dualarım sizinle inanınkiii:29: :16: :49:

Kızlar dün 2. iğnemi oldum.1 ayda 2 iğne hadi hayırlısı sol kasımda feci batmalar var hatta belime vuruyo..Bi de gece 3 kere tuvalete gittim.İğneden sanırım.

bende de bu ay klomen tedavisi başlıycak..umarım herşey olumlu gider diye dua ediyorum şimdiden..çünkü çok yoruldum..ruhen çok yoruldum..geçen rahim filmi çektirdim..filmi çektirirken hiç tepki bile vermedim..gıkım bile çıkmadı..dr şaşırdı bayıldım sandı adam :)) iyi misin sen dedi..ben de iyiyim sorun yok..canım acımıyor devam edin..ruhen canım o kadar acıyor ki bedenen çektiğim acıların önemi yok dedim..adam işlem bitsin de sizle biraz konuşalım dedi bunalım takılınca ben :))
sonrası umudunu yitirme,iyi düşün,sıkıntı yaptığın sürece hamile kalamıycaksın vb işte..bunları dedi..bu ay gel klomen başlatalım..3 ay kullan bakalım nolcak dedi..
adetime daha 20 gün fln var..ondan sonra başlıycak işte..hayırlısı olsun ne diyim..bu aya kadar kendi kendime hamile kalamıycağıma inandığım için hiç ümidim yoktu..çok ümitsizdim,karamsardım ama ek tedaviler başlıycağı için psikolojimi değiştirmeye çalışıyorum 2 gündür..
dün mesela karnımı tutarak bu ay gelceksin dimi annem diye olmayan bebeğimi sevmeye başladım..bugün de canım bişeye sıkılmıştı..gene karnımı tuttum merak etme annen canını sıkmıycak senin için sıkmıycak diye karnımı tutmaya başladım..
offf bilmiyorum...Allah hepimize sabır versin..

cnm hayırlısı olsun uzulmemeye calıs
evet yumurtalarımız oluo catlıooo ama hamıle kalmak zor oluo,
hıcbır sorunu olmayanlarda bıle hamıle kalma oranı%25 cnm oyuzden ılk denemeden bole pes etme sakın
bak aramızda okadar cook zamnadr deneyenler vardı duysan
ben 5 ay kullandım klomen mesela
sakın ümitsiz olma bılıorum 5 ayı dusunca ooo okadr beklermıyım acaba dersın cok uzun dersın ınan okadr ii anlarım kı senı cunku aynıularını bende dedım
ama melegıun geldıgınde bukadr ugrastıgın gunler ole kısa gıbı gelıokı
Rabbım yuregındekını enn kısa zamanda verısın

cnm çok sağol burda olmak iyi geliyor bana allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sende sıkıntılı bir süreç geçirmişsin ona kavuşana kadar birbirimizi çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü bilsem geleceğini beklerim ama hiç gelmez diye korkuyorum bazen ama ümidimi kaybetmiycem yinede

slm kızlar nasılsınız? kımseler yok mu ? gorunmuyor asagıda kımsecıkler.ben ayın 10 unu beklıyorum.daha 8 gun var.nasıl gecer bu zaman acaba?hemen gecsın ıstıyorum.ara ara umutlanıp sonra yok herhalde bu ayda dıyorum.

cnm çok sağol burda olmak iyi geliyor bana allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sende sıkıntılı bir süreç geçirmişsin ona kavuşana kadar birbirimizi çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü bilsem geleceğini beklerim ama hiç gelmez diye korkuyorum bazen ama ümidimi kaybetmiycem yinede

Amın cnm inşşş saglıgıyla gelır melegım dunyaya darısı sızlern basına inşş
haklısın evet ınsan olmıycak gıbı hıssedıo bende her regl olduktn sonra tmm artık tedavıyı bırakıorumn dıodum buradada yazılarım vardır zatn hep .
Rabbım nasıp etsın cnm en kısa zmanada
dua et bol bol cnm Allahım kabul edıcek bak gorursun

evet cnm ilk kez klomen kullandım bu ay bundan sonra ne olacak bilmiyorum belki bi kaç ay daha devam eder rahim filmi çektirmedim ama çok korkuyorum sen çekindinmi

bende pko hastasıyım..çeşitli dr lara gittim tedavi sürecime geçilmeden önce fikir almak için..çünkü bi dr un dediği diğerini tutmuyor..
bence klomen vb tedavisine geçmeden önce rahim filmi çekilmesi en mantıklısı..çünkü rahimin durumunu bilmeden ilaç kullanınca rahimde bi sorun varsa boşa ilaç almış oluyorsun..biliyosundur klomeni max 3-5 ay kullanıyosun..rahimde bişey varsa ve sen klomen içiyosan boşa hakkını kullanıyosun..
bana bu fikri bi tüp bebek dr u söyledi..danışmaya gitmiştim..ya sende yada eşinde sorun varsa boşa ilaç içersen nolcak dedi..ben önce senden rahim filmi,eşinden de sperm analizi istiycem sonra sonuca göre klomen kullanmana beraber karar veririz..sen istersen başlatırım ilacı,yalnız rahim filmini görmeden sağlıklı olmaz dedi..
nitekim bende bu yolu izledim..iyikide öyle yapmışım..geçenlerde rahim filmi çektirdim bikaç gün önce..sağ tüpüm kapalı imiş işlem sırasında ilaçla açıldı..yanii düşünsene klomene başlasaydım sağ tüpte yumurtlama olduğu ay boşa gitcekti çünkü kapalıymış tüpüm..şansım çok çok düşcekti..
bişey daha söyliyim..rahim filminden korkmayın..ben rahim filmi çekilceğim gece oturdum hüngür hüngür ağladım korkudan napcam yarın diye..hiç uyumadım o gece..ama inanın hiç ağrı hissetmedim..işlem başından sonuna kadar kılım bile kıpırdamadı,gıkım çıkmadı..hatta ben hiç kıpırdamayınca dr bayıldım sandı herhalde..başını kaldırdı sen iyi misin dedi :))) çok çok iyiyim sorun yok dedim..bendeki ağrı adet sancısından bile az oldu valla..bide bende rahim yarası var ve minyon tipliyim rahmim geniş değil..korkmayın dr unuza rahim filmi konusunu açın ve önce filmi çektirin arkadaşlar..en mantıklısı bu..emin olun..

Kızlar dün 2. iğnemi oldum.1 ayda 2 iğne hadi hayırlısı sol kasımda feci batmalar var hatta belime vuruyo..Bi de gece 3 kere tuvalete gittim.İğneden sanırım.

slm, çatlatma iğnesimi bilmiyorum sizinki ama benimkine 5 gün olmasına rağmen hala öleyim karnıma sanki bi ağırlık bağlanmış gibi, batıyo,sızlıyo,gece bende saymadım ama sık sık uyandım tuvalet için bide acayip gazım varrrrr,niye böle oldu anlayamadım.

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum size. klomen size kilo aldırdı mı? bu ay ilk kez kullandım. spor yaptığım halde 1 kilo almışım ve yemek yiyemedim o derece iştahımı kesmişti ilaç. acaba hormonlar çok çalıştı diye mi kilo aldım? sizde kilo aldınız mı?

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum size. klomen size kilo aldırdı mı? bu ay ilk kez kullandım. spor yaptığım halde 1 kilo almışım ve yemek yiyemedim o derece iştahımı kesmişti ilaç. acaba hormonlar çok çalıştı diye mi kilo aldım? sizde kilo aldınız mı?

Evet cnm bende kilo aldım.ama kolmenden mi yoksa hamile kalmak için iyi beslenmekten mi anlamadım:18:

Back
X