Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
MELİKE_ECESUU.................8 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24....................................18 KASIM
G.ERKL...................................18 KASIM
KİDY.......................................19 KASIM
ZEYNO_81...............................20 KASIM
AYSGLBRKN...........................27 KASIM
MİRAY15.................................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.....................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22................................2 ARALIK
DEFHNE...................................11 ARALIK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

canım teşekkür ederim benim 11 kasım dı ama Aralığa yazmışsın :9: bu ayda olmayacak demek ki bunda da bir hayır vardır :9: :9: Aralıkta kalsın düzeltme olur mu :29:

RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARA

Arkadaşlar korkmayın bende en az sizin kadar korkmuştum hatta 150 tl verip özel hast.de çektirmeyi bile göze almıştım sonra kendi kendime cesaret verdim gözüm kapalı ssk nın anlaşmalı olduğu bir kurumda çektirdim ama hem doktorun ilgisi hemde canımın hiç yanmamış olması beni epeyce şaşırttı doğrusu.. bende büyük bir sancı bekleyerek yatmıştım halbuki oraya ama çok çok az bi sancı oldu kasıklarımda ve karnımda o kadar hatta bana adet sancısı kadar demişlerdi ama onun bile yarısını çekmedim açıkcası arkadaşlar RAHİM FİLMİ sağlığınız ve meleğinizin kolayca gelebilmesi için çok önemli !!!!!! Lütfen bunu ertelemeyin eğerki tüplerinizide herhangi bir tıkanıklık var ise boşu boşuna vücudunuza ilaç yüklemiş oluyorsunuz çünkü ilacın hiç bir etkisi kalmıyor çünkü spermeler tüplerden geçemiyor boşuna zaman kaybetmiş oluyorsunuz... hem en ufak bir tıkanıklık bile ilaçla açılıyormuş 3 ay içerisinde gebelik ihtimalide yüksekmiş bunu doktorum söyledi ayrıca 2.3.ayında kalan arkadaşlarımda yok değil bence ihmal etmeyin sağlığınızı ertelemeyin...

Arkadaşlar korkmayın bende en az sizin kadar korkmuştum hatta 150 tl verip özel hast.de çektirmeyi bile göze almıştım sonra kendi kendime cesaret verdim gözüm kapalı ssk nın anlaşmalı olduğu bir kurumda çektirdim ama hem doktorun ilgisi hemde canımın hiç yanmamış olması beni epeyce şaşırttı doğrusu.. bende büyük bir sancı bekleyerek yatmıştım halbuki oraya ama çok çok az bi sancı oldu kasıklarımda ve karnımda o kadar hatta bana adet sancısı kadar demişlerdi ama onun bile yarısını çekmedim açıkcası arkadaşlar RAHİM FİLMİ sağlığınız ve meleğinizin kolayca gelebilmesi için çok önemli !!!!!! Lütfen bunu ertelemeyin eğerki tüplerinizide herhangi bir tıkanıklık var ise boşu boşuna vücudunuza ilaç yüklemiş oluyorsunuz çünkü ilacın hiç bir etkisi kalmıyor çünkü spermeler tüplerden geçemiyor boşuna zaman kaybetmiş oluyorsunuz... hem en ufak bir tıkanıklık bile ilaçla açılıyormuş 3 ay içerisinde gebelik ihtimalide yüksekmiş bunu doktorum söyledi ayrıca 2.3.ayında kalan arkadaşlarımda yok değil bence ihmal etmeyin sağlığınızı ertelemeyin...

bende bu ay çektiricem inşallah,cesaret oldu banada sağolun.
ancak benim doktorum ısrarla anestezili olmasını istiyor aksi taktirde çok acı çekeceğimi söyledi :44:

H2O canım anestezi almaya değmez aslında bilmiyorum benim tüplerimde bir tıkanıklık olmadığı içinmi canım yanmadı acaba tıkanıklık olanlarda acı oluyormuş biraz sen bilirsin doktorunun tavsiyesine uy madem.. anestezilide olsa çektir mutlaka erteleme...:97:

merhabalar klomen kullanmıştım ve pazartesi günü bitmişti. bugün doktora kontrole gittim yumurta fazla büyümüş dedi 19.80 mi ne öyle bişey söyledi kiste dönüşebilirmiş cumartesi tekrar çağırdı neden olabilir acaba çatlama iğnesi yapacak olabilir mi bilen var mı ? 19.80 kötü mü

kızlar slm ya ben çok kötüyüm rahat bi 5 aylık falan hamile gibi görünüyorum eğilemiyorum doğrulamıyorum hala çatlatma iğnesinin etkisimi bu?yarın 1 hafta olacak test yapsammıki ne dersiniz?
Bu arada doktoru çatlatma iğnesinden sonra progesteron tahlili isteyen oldumu ?

ssk karşılıyor mu? bana özel de 250 tl dediler. bu ay okul katdım var hem o, hemde filim ağır geleceği için filmi bir ay ertelemek zorunda kaldım.

kızlar slm ya ben çok kötüyüm rahat bi 5 aylık falan hamile gibi görünüyorum eğilemiyorum doğrulamıyorum hala çatlatma iğnesinin etkisimi bu?yarın 1 hafta olacak test yapsammıki ne dersiniz?
Bu arada doktoru çatlatma iğnesinden sonra progesteron tahlili isteyen oldumu ?

canım benim 5. ilaç kullanmam ve her ay adetimin 21. günü progesterona bakılıo. bunu doktor istiyor.
pzrtsi tekrar bakılacak ki ona göre yumurtlamanın olup olmadığı anlaşılıyor

evet canım ben 4yıl uğraştım çok tedaviler gördüm 15mart 2010da rahim filmi çektirdim haziran 14de hamiş kaldin tam 3ay sonra ertelemeyin üstelik rahim film
nden sonra bıraktım tedaviyi yeter dedim nolursa olsun dedim ve mucizem şimdi 22 haftalık hamileyim sizde mutluluğunuzu ertelemeyin:64:

ya kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımm negatif çıktı yarın 1 hafta olcaktı iğneye, böle olan varmı aranızda önce böle çıkıp sonra normal gününde pozitif çıkan neolur cvp verin............

evet canım ben 4yıl uğraştım çok tedaviler gördüm 15mart 2010da rahim filmi çektirdim haziran 14de hamiş kaldin tam 3ay sonra ertelemeyin üstelik rahim film
nden sonra bıraktım tedaviyi yeter dedim nolursa olsun dedim ve mucizem şimdi 22 haftalık hamileyim sizde mutluluğunuzu ertelemeyin:64:

merhaba arkadaşlar bende 10 aydır uğraşıyorum ama olmadı geçen hafta doktoa gittim tesler yapıldı eşime ve bana bi problem yok dediler 3 ay daha dene olmazsa rahim filimi çektir dedi doktor sizce erken mi biraz daha beklemem gerekirmi acaba çünkü 1 sene doğum kontrol hapı kullandım yumurtlamam adetimin 15. günü oluyor son 5 aydır test yapıyordum bu ay yapmadım ama hissediyorum adetlerimde düzenli tüplerde tıkanıklık olsa nasıl belirtiler oluyoki acaba offfffffffffff offffffff ne zor işmiş çocuk yapmak ya Allahım kimseyi çocuk sevgisiyle imtihan etmesin isteyen herkese nasip etsin inşallah

ya kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımm negatif çıktı yarın 1 hafta olcaktı iğneye, böle olan varmı aranızda önce böle çıkıp sonra normal gününde pozitif çıkan neolur cvp verin............

cnm benımde bugun 8.gun bıttı ıgne olalı.bır hafta daha beklıcem test yapmak ıcın.sımdı kanda bıle cıkmaz.sen cok erken yapmıssın cnm bence.haftaya tekrar et testı.
hıc belırıtn var mı?

cnm benımde bugun 8.gun bıttı ıgne olalı.bır hafta daha beklıcem test yapmak ıcın.sımdı kanda bıle cıkmaz.sen cok erken yapmıssın cnm bence.haftaya tekrar et testı.
hıc belırıtn var mı?

erken biliyorum ama hani iğne etkiler çift çizgi çıkar falan deniyoya bi deneyim dedim tek çıktıı , belirtiten kastın nedir canımmm

erken biliyorum ama hani iğne etkiler çift çizgi çıkar falan deniyoya bi deneyim dedim tek çıktıı , belirtiten kastın nedir canımmm

hamilelik belirtin var mı demek istedim.kasık agrı falan vs gibi.
ben her ay olurdum agrıdan bu ay hıc agrım yok.bır tuhaflık var ama anlamadım henuz.ınsallah bu ay tutmustur dıyorum ama hıc belırtı olmayınca umudum kalmıyor malesef.

önce yumurta büyütücü iğne kullandım geçen cumada çatlatma iğnesii oldu normal günlerdede kan pıhtılaşması için oluyorum iğne o iğne yani canımmmm iğne çok bendeeee

bu iğneleri niçin başlıyorlardı yumurtlamamı olmuyodu bende 10 aydır bekliyorum doktor anca bekle diyor sinir oluyorum bu tüp bebekle ilgili değil heralde

H2O canım anestezi almaya değmez aslında bilmiyorum benim tüplerimde bir tıkanıklık olmadığı içinmi canım yanmadı acaba tıkanıklık olanlarda acı oluyormuş biraz sen bilirsin doktorunun tavsiyesine uy madem.. anestezilide olsa çektir mutlaka erteleme...:97:

canım senin bebiş varmı,bende bursadayım merak ettim.

bu iğneleri niçin başlıyorlardı yumurtlamamı olmuyodu bende 10 aydır bekliyorum doktor anca bekle diyor sinir oluyorum bu tüp bebekle ilgili değil heralde[/

ben 1 kez hamile kaldım ama kalbi durdu karnımda , sonra tamamen düzenim bozuldu laparoskopi histeroskopi oldum sonra tamamen bozuldu şimdi doktorum yumurtlama olmuyo dedi iğneler yumurtlama için yaniiii

Back
X