arkadasım hakkında hayırlısı olsun.ınsallah kısa zmanda pozıtıfıde gorursun ama umudunu yıtırme.bende senın gıbı her ay negatf gormekten yoruldum ama umudumuzu kaybetmememız gerekıyor.
iyi akşamlar kızlar kuzu84 cevabın için teşekkürler ben dayanamadım ve bu akşam kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çok üzgünüm olmadı yine klomeni ilk kez kullanmıştım ümitleniyor insan yumurtanın olduğunu çatladığı anı biliyosun ama olmuyor olmuyor çok zormuş burdaki herkes için ve kendim için dua ediyorum allah yardımcımız olsun beklemek çok zor sıkıntılı bi süreç tedavi şimdi ne yaparım bilmiyorum
gunaydın kızlarrrr
umutlummmmm22 buradaymışşşşşşşşşşşşşşş
he bacımm ama süpper oluyo yaaaaahaa tam bizz :)) valla bızde öleyızz:))
slm canım naber nasılsınnselam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hakkında hayırlsı olsun canımmmiyi akşamlar kızlar kuzu84 cevabın için teşekkürler ben dayanamadım ve bu akşam kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çok üzgünüm olmadı yine klomeni ilk kez kullanmıştım ümitleniyor insan yumurtanın olduğunu çatladığı anı biliyosun ama olmuyor olmuyor çok zormuş burdaki herkes için ve kendim için dua ediyorum allah yardımcımız olsun beklemek çok zor sıkıntılı bi süreç tedavi şimdi ne yaparım bilmiyorum
Selam arkadaşlar. uzun zmandan bu yana pek gelemiorum buraya. Arada bi bakıp çıkıyorum. Beni hatırlar mısıınız bilemm. Serephone kullandım ben bu ay ama yumurtalarım cevap vermedi. Büyümedi yani. Progestan verdi doktorum ama acayip bi baş dönmesi yaşadım daha kullanmadan. Daha öncesinden de beyinle ilgili rahatsızlığım olduğu için eşim çok korktu ve artık tedavi görmeni istemiyorm dedi ısrarla.Anlatmaya çalıştım ilaçların bi zararı değildir diye ama küçük bi ihtimalle de olsa zarar veriyor olabilir ve ben buna izin veremem, bana ve oğluma sen lazımsın başka çocuğumuz olmuyorsa da olmasın dedi. Çok istemeye devam edersen, yetiştirmeyurdundan kimsesiz bi yavruyu alırız onu büyütürsün dedi. Bir süredir kendi sağlığımla uğraşıyorum anlayacağınız. Yeni hamilleler çıkar inşallah yakında. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Günaydın kuzuuum. Hayırlı sabahlar. Ben arada geliyorum ama fazla yazmıyorum bu aralar tatlım. Sen nasılsın, kızımız nasıll
nazliki hoşgeldin nasılsın canım yumurtaların ne durumda varmı bir gelişme?
cnm hayırlısı olsun uzulmemeye calıs
evet yumurtalarımız oluo catlıooo ama hamıle kalmak zor oluo,
hıcbır sorunu olmayanlarda bıle hamıle kalma oranı%25 cnm oyuzden ılk denemeden bole pes etme sakın
bak aramızda okadar cook zamnadr deneyenler vardı duysan
ben 5 ay kullandım klomen mesela
sakın ümitsiz olma bılıorum 5 ayı dusunca ooo okadr beklermıyım acaba dersın cok uzun dersın ınan okadr ii anlarım kı senı cunku aynıularını bende dedım
ama melegıun geldıgınde bukadr ugrastıgın gunler ole kısa gıbı gelıokı
Rabbım yuregındekını enn kısa zamanda verısın
slm kızlar nasılsınız? kımseler yok mu ? gorunmuyor asagıda kımsecıkler.ben ayın 10 unu beklıyorum.daha 8 gun var.nasıl gecer bu zaman acaba?hemen gecsın ıstıyorum.ara ara umutlanıp sonra yok herhalde bu ayda dıyorum.
slm cnm az kalmış gününe inş bu ay nasib olur
ınsallah arkadasım hepımıze en kısa zmanda ınsallah.sende beklıyorsun herhalde.tedavı oluyormusun?
cnm çok sağol burda olmak iyi geliyor bana allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sende sıkıntılı bir süreç geçirmişsin ona kavuşana kadar birbirimizi çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü bilsem geleceğini beklerim ama hiç gelmez diye korkuyorum bazen ama ümidimi kaybetmiycem yinede
evet cnm ilk kez klomen kullandım bu ay bundan sonra ne olacak bilmiyorum belki bi kaç ay daha devam eder rahim filmi çektirmedim ama çok korkuyorum sen çekindinmi
Kızlar dün 2. iğnemi oldum.1 ayda 2 iğne hadi hayırlısı sol kasımda feci batmalar var hatta belime vuruyo..Bi de gece 3 kere tuvalete gittim.İğneden sanırım.
günaydın kızlar bişey sormak istiyorum size. klomen size kilo aldırdı mı? bu ay ilk kez kullandım. spor yaptığım halde 1 kilo almışım ve yemek yiyemedim o derece iştahımı kesmişti ilaç. acaba hormonlar çok çalıştı diye mi kilo aldım? sizde kilo aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?