mrb arkadaşlar..bi sorum olucaktı benim de..klomen kullandığınıza göre bilginiz vardır sanırım..bana dr adetin 2-3. günü gel sana klomen vercem dedi..ben bugün adet oldum..2.3. günler c.tesi pazar zaten bayram tatili bugünde gidemem..pzt 4.gün oluyo..neden 2.3.gün gel diyolar..yanii gidince muayene veya tahlil mi istiyolar klomen vermeden..ben zaten her ay hormon tahlili yaptırıyorum..eski tahlillerimi dr gördü..2.3. günü gidince dr ne yapıyor?
mrb arkadaşlar..bi sorum olucaktı benim de..klomen kullandığınıza göre bilginiz vardır sanırım..bana dr adetin 2-3. günü gel sana klomen vercem dedi..ben bugün adet oldum..2.3. günler c.tesi pazar zaten bayram tatili bugünde gidemem..pzt 4.gün oluyo..neden 2.3.gün gel diyolar..yanii gidince muayene veya tahlil mi istiyolar klomen vermeden..ben zaten her ay hormon tahlili yaptırıyorum..eski tahlillerimi dr gördü..2.3. günü gidince dr ne yapıyor?
kızlaaaarrrrr testt yaptım hemen ikinci cizgi cıktı.ayyyyyyyyy bilmiyorum hamile miyim değil miyim. 5 gün geçti .
anca kan testi yaptırırsam rahatlarım .onu da yarın yaptırabilirim....
sizce hamile miyim yoksa yalancı ikinci cizgi miii????
ilk defa böyle ikinci cizgi cıktıııııı
bana bişelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yaaaaaaa pleaseeeeeee
canımmm süper bi haber bu
ikinci çizgi çıktıysa hamilesin demek
oyyyyyyyy hadi bakalım hayırlı olsun
gidebilirsen acilden de kan verebilirsin hemen
çok sevindim yaaaa
zazezz okudun mu yazdıklarımı?????
pozitif çıktı ama hala adet olcekmişim gibi. ayyyyyyyyy bi kan testi olsam ....
cvp için tşk ederim zazez ve exorcits_trex..
ilk defa bu ay 26 günde adet oldum..beklemiyordum açıkçası..hep 2-3 ayda olurdum çünkü..(pko m var)..hatta pzt gidip adet sökücü alcaktım dr dan ama adet oldum..şaşırdım doğrusu..rahim filmi çekildim bu ay..ondan oldu galiba..
exorcits_trex çift çizgi çıktıysa büyük hamilesinizdir..inş öyledir..hamile haber alınca çok seviniyorum..özellikle de zor hamile kalan,tedavi gören vb insanlar hamile kaldıkça ben kalmış kadar seviniyorum..büyük ihtimalle hamilesinizdir..çünkü tek çizgide yanılma payı oluyo testlerde ama çift çizgide yanılma payı imkansız gibi bişey..kan testinde net çıkar zaten..hayırlı olsun şimdiden..bana da dua edin nolur..bu ay klomen başlıycak..pzt adetin 4.günü oluyo gidicem artık dr ne dicek bakalım..
yaaa noldu son sayfayaaaaa
canım inş. seninde güzel haberler verdiğin günleri de görürüz
bayram bitsinde listemizi tutan arkadaşımız (kuzu84) gelir senide ekler listeye
uğurlu gelir listemiz sanada inş.
kızlaaaarrrrr testt yaptım hemen ikinci cizgi cıktı.ayyyyyyyyy bilmiyorum hamile miyim değil miyim. 5 gün geçti .
anca kan testi yaptırırsam rahatlarım .onu da yarın yaptırabilirim....
sizce hamile miyim yoksa yalancı ikinci cizgi miii????
ilk defa böyle ikinci cizgi cıktıııııı
bana bişelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yaaaaaaa pleaseeeeeee
zazez nasılsın cnm. gittinmi doktora.
canım iim siz nasılsınız?
yarın gidicem inş. doktora 11 de randevum
heycanla bekliorum
kız bi görünüosun bi kayboluosun
anlat ne hissediosu söyledin mi eşine
cnm tebrik ederim . hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı oldugu için hamile değilmiş gibi hissediyorsundur. bal gibide hamilesin iştehadi gözünüz aydın. allah sağlıkla kucagına almayı nasıpğ etsın darısı tum ısteyenlere...
ya vallla öle bi hissim yok.
kesin kan ahlilinden sonra hislenirim artık:))))
evet eşim biliyor beraber yaptık testi.
yaaaa bilmiyorum kiiii
halaaaaaa adet olcekmişim gibi.
ama bi de bu ay hep midem bulandı hiç hamilelikten olabilir gelmedi aklıma.
özellikle son iki hafta midem belirli aralıklarla bulanıyordu şimdi de ara da bir var..
yarın evime gidim hemen kan testi yaptırem inş.
pzrtsi de doktoruma giderim.
5 gün geçti işte..
:)))))
bir ilkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?