canım hani ben hep dedim ya değerim ilk yaptırınca 45 çıktı sonra 2 günde bir 79,206,647 olarak devam etti
dün yaptrdğmda da 6824 çıktı
yani bhcg hormonun değeri bunlar
kesede vaginadan 1500 karından 6000 olunca görülebilio
benm sat 6 ekimdi 10 gün var aramızda ama benim geç döllenme gibi yani az aramızdaki fark
dr.na git mutlaka tutunmasına yardımcı olacak ilaç falanda verebilir
göğüsler dediğin gibi kocaman oluolar ve acıo benim uçları
ufff yaaa ben de değerli yaptırsaydım.
peki bu değerlerin sınırı kaç??
kaçından itibaren gebelik var manası çıkıyor?
acaba yarın doktor vajinadan görebilir mi ki???
Herkese Günaydın!
İlk defa cevap yazsam da bir aydır bu konuyu takip ediyordum. Hamileliğini ilan eden tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah!
Benim hikayem şöyle;
Tam 1.5 senelik eviliyim. Evlendiğimizden beri hiç korunmamamıza ragmen bebek sahibi olamadık. Ben yaklaşık 12 sene önce PCOS lu olduğumu öğrenmiştim. Senelerce düzensiz adet şikayetim oldu ama 3 sene önce doktorum tüm ilaçlarımı bıraktırdı o günden bu yana adetlerim düzenlidir.
Artık zamanı geldi dedik ve sonunda içimize sineceğine inandığımız doktorumuzla ön görüşmeye giderek yumurtlama takibi yapılmasına karar verdik. SAT 21 Ekim 2010'du. Adetin 5-9. günleri Klomen (sabah-akşam) kullandım. 1 Kasım'da ilk usg de 10 mm. ve 12 mm. olmak üzere iki adet folikül oluştuğu görüldü. 5 Kasım 3. usg de ise bir tanesi 18 mm. olduğundan akşam 8 de Ovitrelle iğne vuruldum ve ilişki çizelgesine göre saatlerini dahi kaçırmadan çalışmalarımızı yaptık.
İğneden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı çektim. 7 Kasım sabahı uyandığımda ağrıdan eser kalmamıştı ve yumurtamın çatladığını anladım.
14 Kasım günü göğüslerim şişmeye ve uçları hassaslaşmaya başladı. Perşembe gününden bu yana da bel ağrısı, aralıklarla karın ve kasık ağrısı ve hissedilir derece kokusuz sarı-beyaz akıntım devam ediyor.
Bu sabah tam 14 gün oldu yumurta çatlayalı ve sabah test yaptım emin olmak için 2 tane test yaptım. İkisi de pozitif... :)
Ancak şu anda tam olarak 4 haftalık olduğu için doktorum fazla heyecanlanmamamı ve bir hafta sonra usg için beklediğini söyledi.
İnanın arkadaşlar kendinize bu ay olmasa öbür ay öbür ay da olmasa 3-5 ay sonra olacak Allah'ın izniyle deyin Cok zor olsa da bir şekilde gönlünüzü ferah tutmaya çalışın.. Biz bu zamana kadar bizim çocuğumuz olacak mı neden olmuyor yoksa kısır mıyız yoksa morfoloji mi düşük ıvır zıvır o kadar çok şeyle vaktimizi harcadık ki.. Ne zamanki illaki olacak hayırlısıyla dedim o zaman testte iki çizgiyi gördüm.. Kafama takmadım mı hem de nasıl taktım ama sonunda hep olacak dedim... Tıp bu kadar ilerlemişken eğer 100% kısır değilseniz hiç birşey çözümsüz değil... İnanın :)
Umarım bu güzel Pazar sabahında bebeklerini rahimlerine kucaklarına almak için bekleyen tüm anne ve anne adaylarına umut olur yazım...
Hepinize iyi pazarlar!
Herkese Günaydın!
İlk defa cevap yazsam da bir aydır bu konuyu takip ediyordum. Hamileliğini ilan eden tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah!
Benim hikayem şöyle;
Tam 1.5 senelik eviliyim. Evlendiğimizden beri hiç korunmamamıza ragmen bebek sahibi olamadık. Ben yaklaşık 12 sene önce PCOS lu olduğumu öğrenmiştim. Senelerce düzensiz adet şikayetim oldu ama 3 sene önce doktorum tüm ilaçlarımı bıraktırdı o günden bu yana adetlerim düzenlidir.
Artık zamanı geldi dedik ve sonunda içimize sineceğine inandığımız doktorumuzla ön görüşmeye giderek yumurtlama takibi yapılmasına karar verdik. SAT 21 Ekim 2010'du. Adetin 5-9. günleri Klomen (sabah-akşam) kullandım. 1 Kasım'da ilk usg de 10 mm. ve 12 mm. olmak üzere iki adet folikül oluştuğu görüldü. 5 Kasım 3. usg de ise bir tanesi 18 mm. olduğundan akşam 8 de Ovitrelle iğne vuruldum ve ilişki çizelgesine göre saatlerini dahi kaçırmadan çalışmalarımızı yaptık.
İğneden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı çektim. 7 Kasım sabahı uyandığımda ağrıdan eser kalmamıştı ve yumurtamın çatladığını anladım.
14 Kasım günü göğüslerim şişmeye ve uçları hassaslaşmaya başladı. Perşembe gününden bu yana da bel ağrısı, aralıklarla karın ve kasık ağrısı ve hissedilir derece kokusuz sarı-beyaz akıntım devam ediyor.
Bu sabah tam 14 gün oldu yumurta çatlayalı ve sabah test yaptım emin olmak için 2 tane test yaptım. İkisi de pozitif... :)
Ancak şu anda tam olarak 4 haftalık olduğu için doktorum fazla heyecanlanmamamı ve bir hafta sonra usg için beklediğini söyledi.
İnanın arkadaşlar kendinize bu ay olmasa öbür ay öbür ay da olmasa 3-5 ay sonra olacak Allah'ın izniyle deyin Cok zor olsa da bir şekilde gönlünüzü ferah tutmaya çalışın.. Biz bu zamana kadar bizim çocuğumuz olacak mı neden olmuyor yoksa kısır mıyız yoksa morfoloji mi düşük ıvır zıvır o kadar çok şeyle vaktimizi harcadık ki.. Ne zamanki illaki olacak hayırlısıyla dedim o zaman testte iki çizgiyi gördüm.. Kafama takmadım mı hem de nasıl taktım ama sonunda hep olacak dedim... Tıp bu kadar ilerlemişken eğer 100% kısır değilseniz hiç birşey çözümsüz değil... İnanın :)
Umarım bu güzel Pazar sabahında bebeklerini rahimlerine kucaklarına almak için bekleyen tüm anne ve anne adaylarına umut olur yazım...
Hepinize iyi pazarlar!
gunaydın kızlarr
herkeze guzel pazarlarrr exorcist_trex cnm gozunaydın
pozıtıf cıkmıs :))) degerlı de yaptr ıstersen ıcın rahat eder
KLOME N
Doktorum neden bu ilacı vermediki bana yaa
iiyim cnmm yuruyus yaptık esımle eve geldık yemek yapıorum bende yorulmusum :))kuzummm günaydınn nasılsın
neyi farkettim biliomusun listede hamile kalmayı bekleyenler ne kadar da azalmış
yakın zamanda oradki tüm arkadaşlarım hamile listesinde olucaklar inş.
gıt cnm ve guzel hbrlerle gelteşekkür ederim canım
evet yarın ilk işim doktora gitmek olacak inş.
senin kuzucuk nasıl???
kuzummm günaydınn nasılsın
neyi farkettim biliomusun listede hamile kalmayı bekleyenler ne kadar da azalmış
kuzummm günaydınn nasılsın
25. ayda geldi canım benim meleğim. bu ay ilk kez klomen kullandım. bütün tahlillerim yapılmıştı benim rahim filmi dahil hepsi temizdi. doktor 3 ay klomen deneyelim olmazsa aşılama dedi hemen oldu çok şükür Rabbime.
zehracım mrblar cnm,nasılsın?yeni öğrendim ben aylardır girmiyordum,cnm çok mutlu oldum allah sağslaim kucağına almayı nasip etsin inş...
Selam canlarım. Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsuun.Maalesef bayram boyunca sizlerden ayrı kaldım. Yaa bu sayfa değişmiş yine, bi tuhaf geliyoo. Alışcez artık.
Zazeziiimm hamile listsine adını yazdırmışsıın, demek ki herşey yolundaaGeçmişi okumaya fırsatm olmadı, ama birazdan okuyacamm. TEkrarr tebrik ederim güzelim. İnşalllahh sağ salim hayırlısıyla doğurduğun günü de görürüzz.
Seldacığıım, Emineem, Sevdaam sizler nasılsınız. Serapçığıım uğradı mı bilmiyorum ama hepinizi çok özlediim.
Benim de pazartesi-salı acayip kasıklarım ağrıdı, inşllahh yumoşum büyüdğünden ve çatladığından ötürüdür. Eşimin babası rahatsız hastaneydi, bayramdı derken çalışabildiğimiz kadr çalıştık işte.İnşallahh artık ben de hamiş oluruuumm, vallahi sıkıldım artıkın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?