Kızlar ben 3. aydır klomen kullanıyorum .Klomen kasıklarda ve belde ağrı yapıyor.Mide bulantısı da döenm dönem yaşadım ben de .
Yalnız bir şey sorucam benim doktorum iğneden önceki gün ve iğneden sonraki gün ilişki veriyor.Birde iğneden sonra 3 gün.Yani 1 er gün arayla 3 ilişki veriyor.Ama sonrası için ilişkiye girmeyin gibi bir uyarı yapmadı?Acaba sakıncalı mı?
Kızlar ben 3. aydır klomen kullanıyorum .Klomen kasıklarda ve belde ağrı yapıyor.Mide bulantısı da döenm dönem yaşadım ben de .
Yalnız bir şey sorucam benim doktorum iğneden önceki gün ve iğneden sonraki gün ilişki veriyor.Birde iğneden sonra 3 gün.Yani 1 er gün arayla 3 ilişki veriyor.Ama sonrası için ilişkiye girmeyin gibi bir uyarı yapmadı?Acaba sakıncalı mı?
Aynen canım her ay aynı şeyleri yaşıyorum. Ayın ilk yarısı yumurta takibi, ateş ölçümü, günleri değerlendirme. Ikinci yarısı umutla bekleme ve sonunda hayal kırıklığı. Artık bu ay olmasını çok istiyorum ama kısmet. Ben çok pozitif düşünüyorum ve kendiliğinden olacak diyorum ama olmazsa da tüp bebek yapacağım mecburen.
Eğer yumurtan kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermemiş olabilir benim dr. şansa bırakmayalım dedi ama hormonlarımdan dolayı da böyle demiş olabilir. Eğer doktoruna güveniyorsan hiç bir şeyi kafana takma. Söylediğim gibi bunlar hep vesile sonuçta veren Allah.
İnşallah bu ay hamile kalırız da yeni yıla hamile gireriz. 2 gün sonra doktora gidince çatlayıp çatlamadığını öğreneceğim buradan yazarım. Sen de ateş takibi yap bence bu aralar, en azından çatladığından emin olursun.
inş yumurtan çatlar ve spermle buluşur bu ayolursun..sende bende herkeste...
bana da dr 3 defa ilişki veriyoruz bu süreçte yumurtan büyüdüğü andan itibaren dedi..1 gün arayla 3 ilişki dedi..
benim dr da dün doğumhanedeydi..doğumhaneye bu 2 .girişim çok komik oluyo :)) yanımda hamileler doğuma giriyo hazırlanıyo ben orda düz karınla yanlarında dr u bekliyorum :)))
Selam arkadaşlar. Ben aranıza döndüm yine. İşler o kadar çok birkmiş kii, başımı kaldıramıyorum sabahtan bu yana. :84: Herkes iyidir umarım.
Zehraam, kalp atışını duymuşsun bebişiimizin. Sağ salim yüzünü de görüp, güle güle büyütecksin inşallahh
Hoşgeldin canım
Hoşgördüm güzeliim. Ne var, ne yok. Şu ateş ölçmeyi ben de deneyeim dedim bir haftadır ölçüyorum 36,2-36,3 çıkıyordu. Bu sabah ölçtüümde 35,9 çıktı. Adetime de 2 gün var, düşmeye başlamış yani dimi. Peek anlamıyorum da bu işteen.
Teşekkür ederim arkadaşım. Bu ay bylece bitti demek ki, önümüzdeki ay kısmetse ben de başlarım.Ateş ölçmeyi düzenli yapmak ve tablonu görmek lazım canım. Ayrıca implantasyon yani yerleşme esnasında da bir günlük düşüş olabiliyor yani yarın yükselebilir. Uygulanması çok kolay her sabah aynı saatte ve yataktan kalkmadan ilk iş dil altından bakacaksın. Koltuk altından yanıltıcı çıkıyor. Adetin ilk gününden başla ve her sabah ateşini ölç ve kaydet. Yumurtlama olmadan önceki gün ateşin 2-4 arası dizyem inecek işte o gün çalışman lazım. Ertesi gün ise yarım derece kadar artacak, tabi bazı insanlarda daha fazla da artabiliyor bu çok kişisel. Sonra eğer hamileysen hiç düşmeyecek. Bu progesteron hormonundan kaynaklanıyor bu hormon hamile kalınca artıyor ve ateş yapıyor. Ama implantasyon yani yerleşme olurken bu ısı düşünü olabiliyormuş, yani bugün düşüp yarın yükselirse bu iyi bir işarettir. Bir de adete 2 saat kala bile ateş inebiliyor bende oldu yani hamileliği anlamada çok etkili değil ama yumurtlama zamanını anlamada çok işe yarıyor. Bir de ovalüasyon testi kullanır ikisine birlikte bakarsan yumurtlama zamanını kesinlikle kaçırmazsın.
ayyy ne kadar güzel bi duygudur allah sağlıkla doğmasını nasib etsin inş ben ve benim gibi anne olmayı isteyen herkes yaşar bu duyguları inşş
Selam arkadaşlar. Ben aranıza döndüm yine. İşler o kadar çok birkmiş kii, başımı kaldıramıyorum sabahtan bu yana. :84: Herkes iyidir umarım.
Zehraam, kalp atışını duymuşsun bebişiimizin. Sağ salim yüzünü de görüp, güle güle büyütecksin inşallahh
Teşekkür ederim arkadaşım. Bu ay bylece bitti demek ki, önümüzdeki ay kısmetse ben de başlarım.
[QUOTE=Belgisel;16392777]Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Peki sen yumurtladğında ateşin kaç oluyor güzelim. Ya da adet olacak zaman ne kadar düşüyor. Amba da soru sordum dimi gülüm, ama insan bilmediği konularda böyle meraklı oluyor iştee. Sen de bıkıp usanmadan cevaplıyorsun, çook teşekkür ederim:81:Ateş ölçümü grip falan olmadığın sürece çok işe yarıyor kesinlikle yumurtladığını biliyorsun canım. Ben her ay bu şekilde emin oluyorum.
Geçmiş olsun tatlım. Olsun geç olsun, güç olmasın derler. Yeter ki sonucu güzel çıksın şeker yüklemenin. Ve ben biliyorum, çook güzel çıkacak. :87:umutlummmm gıttım geldım cnanım bakalım henuz sonucumu almadım yarın yada persembe alıcm
ama bugun yaptrnlar hep ogrenmısler anlamadım gıttı:))
Uğurlu listemiz gerilerde kalmış güncelliyeyim dedim. Hayırlısıyla Aralık ayına girdik. Kasım lstesinde bir çok isim var günü geçen. İnşallahh hepsi hamileştir ve heyecandan bize haber vermeyi unutmuşlardır. Hadi arkadaşlar müjdeli haberlerinizi verin bize. Ya da adet olduysanız yeni tarihlerinizi verin ki, bilgileri güncelliyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?