merhaba arkadaşlar büyük uğraşlarım sonucunda en sonunda buraya girebildim bir türlü nickimi kabullendiremedim yahu hepinizi çok ösledim... kuzummm nasılsın tatlım prenses nasıl sağlığınız yerinde değilmi havalarda soğudu dikkat et haaaa..umutlumm canım tlfn.msj attın ama ben cevap yazamadım kusuruma bakma eşim benim tlfn aldı bende onunkini kullanıyorum ama dokunmatik olduğu için bir türlü beceripte sana msj atamadım aramak istedim seni ama rahatsız ederim diye çekindim açıkçası... seni öpüyorum canımm... zazezim sen nasılsın bidenem en son ben burdayken güzel heberini almıştık herşey güzellikle ilerliyor değilmicanım...alminasım canım sen nasılsın prensesimiz nasıl kocaman oldu değilmi yerim onu ben canım yaaa...kızlar bu arada ben kursa başlıyorum haftaya elimden geldiği kadar sizinle olmaya çalışacam hepiciğinizi öpüyorum
bugün aşılama tedavisi için raporumu aldım kuruma teslim ettim kabul ederlerse 3 hakkım olcak ,
hayırlısı haftaya hayırlısıysa olsun bu aşılama inşallah
canımmmmmm vala ugrayamadım bugun hıcc:))
basın sagolsun yenı konusmustuk daha Allah sabır versın
ii tatılller dıyım sana cnm inşş cannnını sıkan durum olmaz
zehracımmm guzell öğretmenız nasıll??
öğretmenler gunn kutlu olsunnnn
merhaba arkadaşlar büyük uğraşlarım sonucunda en sonunda buraya girebildim bir türlü nickimi kabullendiremedim yahu hepinizi çok ösledim... kuzummm nasılsın tatlım prenses nasıl sağlığınız yerinde değilmi havalarda soğudu dikkat et haaaa..umutlumm canım tlfn.msj attın ama ben cevap yazamadım kusuruma bakma eşim benim tlfn aldı bende onunkini kullanıyorum ama dokunmatik olduğu için bir türlü beceripte sana msj atamadım aramak istedim seni ama rahatsız ederim diye çekindim açıkçası... seni öpüyorum canımm... zazezim sen nasılsın bidenem en son ben burdayken güzel heberini almıştık herşey güzellikle ilerliyor değilmicanım...alminasım canım sen nasılsın prensesimiz nasıl kocaman oldu değilmi yerim onu ben canım yaaa...kızlar bu arada ben kursa başlıyorum haftaya elimden geldiği kadar sizinle olmaya çalışacam hepiciğinizi öpüyorum
Allah razı olsun güzelim, dostlar sağolsun. Nasıl gidiyor hamişlik?başın sağolsun canımmm
Sağol gülüüm.canım başınız sağolsun bekleniyordu galiba
ama sonuçta ölüm sarsıo insanı
Rabbim arkada kalanlara sabır versin
canım tekrardan çok saol
haklısın eşimizle bile konuşamadığımız şeyleri burda paylaştık
inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı
unutmadan bende söyliim sende benim için çoook ççoook değerlisin
eee ne denir ki
ii tatiller
Allah razı olsun gülümm Sizlr sağolunn. Evet konuşmuştukk durumu ağırdı, kurtaramadılar. Allah günahlarını affetsin.canımmmmmm vala ugrayamadım bugun hıcc:))
basın sagolsun yenı konusmustuk daha Allah sabır versın
ii tatılller dıyım sana cnm inşş cannnını sıkan durum olmaz
zehracımmm guzell öğretmenız nasıll??
öğretmenler gunn kutlu olsunnnn
Senin canın sağolsun güzeliiim. Tahmin ettim zaten geri dönmeyince bi aksilik olduğnu. Git bkalım kurslara, gezmelere. O güzel canını hçç birşeye sıkma emi gülüm?merhaba arkadaşlar büyük uğraşlarım sonucunda en sonunda buraya girebildim bir türlü nickimi kabullendiremedim yahu hepinizi çok ösledim... kuzummm nasılsın tatlım prenses nasıl sağlığınız yerinde değilmi havalarda soğudu dikkat et haaaa..umutlumm canım tlfn.msj attın ama ben cevap yazamadım kusuruma bakma eşim benim tlfn aldı bende onunkini kullanıyorum ama dokunmatik olduğu için bir türlü beceripte sana msj atamadım aramak istedim seni ama rahatsız ederim diye çekindim açıkçası... seni öpüyorum canımm... zazezim sen nasılsın bidenem en son ben burdayken güzel heberini almıştık herşey güzellikle ilerliyor değilmicanım...alminasım canım sen nasılsın prensesimiz nasıl kocaman oldu değilmi yerim onu ben canım yaaa...kızlar bu arada ben kursa başlıyorum haftaya elimden geldiği kadar sizinle olmaya çalışacam hepiciğinizi öpüyorum
İnşallah hamileliktendir güzeim göğüs acımaların. Ben klomen kullanırken olmuyordu ama seropphene kullanıyorum iki aydan beri o yapıyor. Benim de 5 gün kaldı adetime. hyırlısı.arkadaşlar adetime 8 gün var daha ama göğüslerim çok şişti çok acıyor klomenin böyle bir etkisi varmı hamileliğin var biliyorum inş bu defa olmuştur çok istiyorum artık yoruldum allah hepimizin yardımcısı olsun
Sana da günaydın canım. benim ilk gittiğim doktor klome kullandırmıştı 3 ay. Ardından iki defa da göbekten yapılan iğnelerden kullndım. Şimdiki doktoruma gittiğimde serophene verdi. Geçen ay kullandım fakat yumurtam oluşmadı. Bu ay yine serophene verdi ve eczaneler muadilni vermek isteyebilir, ama ısrarla serophene al dedi. Klomen kullanırken çatlatma iğnesi de vuruluyrdum, fakat serophnede bir türlü kısmet olmadı. dediğim gibi ilkk ay yumurtam oluşmadı, bu ay bir tane oluştu ama büyümesi bayram tatiline geldiği için doktorum iğnesiz çalışın çünkü ne zaman yterli büyüklüğe gelir bilemeyiz dedi. Klomenin psikolojik yan etkileri olmuştu bende. Sıkıntı, sinir gibi... Çatlatma iğnesi de hamielik belirtisi yapmıştı. Bu ilaçlrın içeriğini tam olarak bilmiyorum arkadaşım ama yan etkileri kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Mesela serophene kullandığımdan olmalı, ovülasyon tarihimden bu yana acayiip şekilde göğüslerimin altı kaşınıyoor. Bunca sıkıntı, bunca stres inşallahh hepimiz için mükafatla sonuçlanır.günaydın arkadaşlar..herkese keyifli haftasonları..
klomen serephone gonophane bu 3 ilaçta aynı içerik olarak 50 mg klomifen sitrat..sadece isimleri ayrı..neden dr lar klomenden serephone ye vb geçiriyolar ki acaba
bide aynı içerik varken yan etkileri de aynı olmaz mı ki veya normal etkileri..yani biri yumurtayı büyütmüyosa diğeri aynı içerikle nasıl büyütüyo onu anlamadım ben yaaa..kafam karıştı gene sabah sabah
Sana da günaydın canım. benim ilk gittiğim doktor klome kullandırmıştı 3 ay. Ardından iki defa da göbekten yapılan iğnelerden kullndım. Şimdiki doktoruma gittiğimde serophene verdi. Geçen ay kullandım fakat yumurtam oluşmadı. Bu ay yine serophene verdi ve eczaneler muadilni vermek isteyebilir, ama ısrarla serophene al dedi. Klomen kullanırken çatlatma iğnesi de vuruluyrdum, fakat serophnede bir türlü kısmet olmadı. dediğim gibi ilkk ay yumurtam oluşmadı, bu ay bir tane oluştu ama büyümesi bayram tatiline geldiği için doktorum iğnesiz çalışın çünkü ne zaman yterli büyüklüğe gelir bilemeyiz dedi. Klomenin psikolojik yan etkileri olmuştu bende. Sıkıntı, sinir gibi... Çatlatma iğnesi de hamielik belirtisi yapmıştı. Bu ilaçlrın içeriğini tam olarak bilmiyorum arkadaşım ama yan etkileri kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Mesela serophene kullandığımdan olmalı, ovülasyon tarihimden bu yana acayiip şekilde göğüslerimin altı kaşınıyoor. Bunca sıkıntı, bunca stres inşallahh hepimiz için mükafatla sonuçlanır.
aminnnnnn..Allah istemeyenlerin nasibinden alıp bizlere versin en kısa zamanda..ben hep böyle dua ederim..
benimde kafam karıştı..klomen kullanıyorum da..nolcak bilmiyorum..bu ilaç beni kötü etkiledi herhalde..bende o yüzden ilaç içeriklerini araştırdım..olmazsa dr dan diğer eşdeğerlerini istiyim diye bidahaki ay..o sırada baktım 3 ilacında içeriği aynı mg ımıda aynı..eğer farklı etkiler yaratabiliyosa ben de değiştirtiyim bare..
ben günde 9 hap içiyorum vallahi sıkıntı kısmı çok kötü..hatta aslında daha fazla ilaç almam gerekiyoda bikaçını içmiyorum eksilttim :)) çok yıprattı beni bu tedavi süreci..geçen başka topikte de yazdım..kanser olursunuz veya bi hastalığınız olur tedavinin daha ilk günlerinde sonunuz belli olur..dr lar az çok anlar..iyi yada kötü diye gidişat için..ama bu konu öyle zor ki..her ay umut,her ay hüsran,her bebek gördüğünde içinin titremesi..kabir azabı gibi yaa..benim dr um yatan hastalara bakan dr..onu bulmaya gittiğimde yatan hastaların oraya gidiyorum mecburen yani doğum yapmış kadınların dinlenme odalarına..öyle bi işkence yaşıyorum ki her gittiğimde..ben orda ayakta dr u bekliyorum 2 saat gelsin diye her odadan bebek sesi geliyo..her odadan kucağında yeni doğmuş bebekle bi kadın çıkıyo..geçen dayanadım gittim camdan bakıyo gibi yaptım hüngür hüngür ağladım zaten..çok üzülüyorum..hastaneye gidince çok yıpranıyorum ben psikolojik olarak..
sonumuz hayır olsun ne diyelim..elden bişey gelmiyo..
Kıyamaaam. Ama hemen hemen hepimiz aynı şeyleri, aynı duyguları yaşıyoruz arkadşım. Heele ki doğuurup dışarı atan, yavrusunu terkeden insanlardan nefret ediyorum. Ama bizler aklımıza ve sabrımıza mukayyet olmalıyız ki, Rabbim de bize mükafatlarımızı göndersin. Çok şükür ki benim bir tane yavrum var. Eşime de söylüyorum, çokk şükür ki bir tane vermiş Allahım, yoksa delirmemek işten bile değil diye.Geçen yıl bu zamanlar hamile kaldım, ama iki gün sonra sağlıksız bir gebelikk olduuğu anlaşıldı. 3 gün hastanede kalmama rağmen bebeğim tutunamadı. Canlı canlı öyle zorr bir kürtaj yaşadımkii, Rabbim büyük düşmanıma yaşatmasın. O zaman da hep ağladım, Allahım bunları yaşayacaıma keşke hiçç bştan vermeseydin diye... Ondan önce de hep hayırlısını dlemiştim Allahtan ama isyan ettiğim de olmuştur elbet. O olaydan sonra isyan etmemek için hep direniorum, şükrediyorum Yaradana... Bizlr bu kadar istersen elbet bizi boş döndürmeyecek huzurundan. Bana inan kii birgün biz de o miss kokulu yavrularımızı kucağımıza alıp hastane koridorlarında gezineceğiz...
umutlummmmm burdasın
şaşırdım eve net mi aldınız yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?