Günaydıın canım. Bi cöö dyip gitmişsin adaşım. Nasılsın neler yapıyorsun anlat accık kıız
Sağolasın gülüm iyi dileklerin için. 32 ay bitti ben de bebek isteyeli. Ben ikinci bebek için uğraşanlardanım canım. Bir tane oğlum var 12 yaşında. Allahımaa çook şüküür ilkinde aramadımm ama ikinciyi uzun zamandır arıyoruum. Senin ne kadar oldu bebek isteyeli.
Allah razı olsun gülüm. Dediğim gibi 12 yşında oğlum var bi tane. Ama iknci biraz nzlı çıktı. Çok şükür ki minik yavrumzu abisiyle birlikte diliyor ve bekliyoruz. Rabbim herkese yaşatsın evlat sevgisini.
Ohh sefan olsun tatlıım, iyi yapmışsın. Şimdi bol bol uyuu
Ohoo sabahın köründe geldm ben daha burayaa. Boş bıramıyorum yani buraları glüüüm
hayırlı olsunn cnm inşşş melegın gelırrr bol bol dınlen sakın agr iş yapma test gunune kadrmerhaba arkadaşlar zaman zaman takip ediyorum yazılarınızı, inşallah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda gönderir bebişlerimizi, benim bugün ilk kez aşılamam oldu, artık beklemedeyim bende
Enn yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin sana canım.canım allah bağışlasın yavrunu ben 3 yıldır uğtaşıyorum tabi bunun 7 ayı bir hamilelik gecti 2.5 ayı diğer hamileliği cıkarırsan 1.5 yıldır diyelim
Yat gülüm yat. Kalksan nolcek. Bugünlern sefasını sür iştee. Bende bi değişiklik var mıı :26: blmiyoruum. Midem kaç günden beri berbat. Bünyem berbat olduğundan dolayı brkaç aydır adet belirtim bu olduuhehehe bılıorum bende sen buralardsın :))
sabahları uyanıorumm esım le kahvaltı yaptık işe gıttı bende hemen hoopp cumburlop yataga gıdıorum
eskıden uyumuodum ama artık yatıorum valla ..
sen napıosun tatlım msn nede gıremıosun
ne var ne yok degsıklık varmı??
hayırlı olsunn cnm inşşş melegın gelırrr bol bol dınlen sakın agr iş yapma test gunune kadr
ozelıkle bu bıkacgun işlerden uzak dr
merhaba arkadaşlar zaman zaman takip ediyorum yazılarınızı, inşallah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda gönderir bebişlerimizi, benim bugün ilk kez aşılamam oldu, artık beklemedeyim bende
du cnm bı aaaa henuz bsy yok kendını adet olcm gıbı odakma sakın dur bakalımEnn yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin sana canım.
Yat gülüm yat. Kalksan nolcek. Bugünlern sefasını sür iştee. Bende bi değişiklik var mıı :26: blmiyoruum. Midem kaç günden beri berbat. Bünyem berbat olduğundan dolayı brkaç aydır adet belirtim bu olduuAdetim de ha geldi, ha gelecek. Yine kısmet değilmiş anlayacağın.
çok sağol kuzucum tamam dinlenirim, aynı gün ilişki olmuyor zaten dimi ?
çok sağol canım inşallah, Rabbim hiçbirimizi bekletmez inşallah,Hadi hayırlısı olsun arkaaşım.İnşallah Kuzunun olduğu gibi senin de ilk seferinde gelir meleğin.
du cnm bı aaaa henuz bsy yok kendını adet olcm gıbı odakma sakın dur bakalım
ayy le valla uyuyommohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm bız de olmustu galıba cunku dr ıdemsıtı ayy evet evt olmustu cnm asılam yapıldıgı gunde ılşkı sonrakı gınde olmustu dr ılk 24-36 saay bıkaçkere ılıskı demsıtı
çok sağol canım inşallah, Rabbim hiçbirimizi bekletmez inşallah,
canım eşim bugün sperm verdi ve hemen aşılama oldu o yüzden mi bilmiyorum ama bana drum yarın ilişkiye girin , 1 gün bekleyin ertesi günü tekrar girin dedi:26: ayy kuzucum bu aşılama bizim pek bi spontane oldu , çok garip bi aşılama oldu , bu ay boş geçecektik ama bayram sonrası yumoşumu görünce takip edelim dedi, bende hep gittim en son salı günü 17.5 mm di yumurtan, dünde çatlatma iğnesi olacaktım ama yumoşum çatlayıvermiş bile , yani ne klomen ne iğne hiçbişey kullanmadmdün çatladığını görünce çok iyi iğne olsaydın 36 saat bekleyecektik ve zamanı kaçıracaktık ded, ve bugün aşılamaya aldı hemen, ama yumoş saat kaçta çatladı pek bilmiyoruz tahminen dün güzdüz satlerinde 10-11 gibi çatladıysa bu sabah 10 da yaparız 24 saat içinde olması lazım dedi işte böyle , ilaç kullanmayınca bi garip hissettim
dur bakalım cnm hayırlısıya oluck ınss
benım dr da olsun demsıtı
ger dr fark sey soyluoo yumurta catladıkatn 36 saat ıcındemı saonramı ne olunuo asılama bak senın ii zamnda olmus inşşşşşşşş gelıcekmelegın yarın sabah calısn bence cnm
yumurtn gec catlmış demkkı cnminşallah canım,Rabbim herkese nasip etsin, birde adetimin 19. günü bugün bana geç gibi geldi ama yumurtam daha dün çatladı, sanırım yumurtalam dönemine geç girdim,
çok sağol kuzucum Allah razı olsun, Rabbim yavrucunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
........................kasım ayı listemiz......................
Anatolya20............................2 kasım
soddos.................................13 kasım
ilknurr1984....................... ...16 kasım
fatma 1986...........................18 kasım
miki24...................................18 kasım
tarcin...................................26 kasım
aysglbrkn.............................27 kasım
yellowwkitty.......................28 kasım
emrivaki................................30 kasım
arkadaşlaar, durumunuzdan haber verin lütfen. Aralık ayının 2 si oldu. Biran önce gelip yeni tarihlerinizi verirseniz bilgilerinizi güncelleriz. Dokuzunuz birden hamişsinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?