Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım allah bağışlasın yavrunu ben 3 yıldır uğtaşıyorum tabi bunun 7 ayı bir hamilelik gecti 2.5 ayı diğer hamileliği cıkarırsan 1.5 yıldır diyelim

Ohh sefan olsun tatlıım, iyi yapmışsın. Şimdi bol bol uyuu
Ohoo sabahın köründe geldm ben daha burayaa. Boş bıramıyorum yani buraları glüüüm

hehehe bılıorum bende sen buralardsın :))
sabahları uyanıorumm esım le kahvaltı yaptık işe gıttı bende hemen hoopp cumburlop yataga gıdıorum
eskıden uyumuodum ama artık yatıorum valla ..
sen napıosun tatlım msn nede gıremıosun
ne var ne yok degsıklık varmı??

merhaba arkadaşlar zaman zaman takip ediyorum yazılarınızı, inşallah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda gönderir bebişlerimizi, benim bugün ilk kez aşılamam oldu, artık beklemedeyim bende

merhaba arkadaşlar zaman zaman takip ediyorum yazılarınızı, inşallah Rabbim hayırlısıyla tez zamanda gönderir bebişlerimizi, benim bugün ilk kez aşılamam oldu, artık beklemedeyim bende
hayırlı olsunn cnm inşşş melegın gelırrr bol bol dınlen sakın agr iş yapma test gunune kadr
ozelıkle bu bıkacgun işlerden uzak dr

canım allah bağışlasın yavrunu ben 3 yıldır uğtaşıyorum tabi bunun 7 ayı bir hamilelik gecti 2.5 ayı diğer hamileliği cıkarırsan 1.5 yıldır diyelim
Enn yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin sana canım.
Yat gülüm yat. Kalksan nolcek. Bugünlern sefasını sür iştee. Bende bi değişiklik var mıı :26: blmiyoruum. Midem kaç günden beri berbat. Bünyem berbat olduğundan dolayı brkaç aydır adet belirtim bu olduu Adetim de ha geldi, ha gelecek. Yine kısmet değilmiş anlayacağın.

Hadi hayırlısı olsun arkaaşım.İnşallah Kuzunun olduğu gibi senin de ilk seferinde gelir meleğin.

du cnm bı aaaa henuz bsy yok kendını adet olcm gıbı odakma sakın dur bakalım
ayy le valla uyuyommohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok sağol kuzucum tamam dinlenirim, aynı gün ilişki olmuyor zaten dimi ?

cnm bız de olmustu galıba cunku dr ıdemsıtı ayy evet evt olmustu cnm asılam yapıldıgı gunde ılşkı sonrakı gınde olmustu dr ılk 24-36 saay bıkaçkere ılıskı demsıtı

Hadi hayırlısı olsun arkaaşım.İnşallah Kuzunun olduğu gibi senin de ilk seferinde gelir meleğin.
çok sağol canım inşallah, Rabbim hiçbirimizi bekletmez inşallah,

canım eşim bugün sperm verdi ve hemen aşılama oldu o yüzden mi bilmiyorum ama bana drum yarın ilişkiye girin , 1 gün bekleyin ertesi günü tekrar girin dedi:26: ayy kuzucum bu aşılama bizim pek bi spontane oldu , çok garip bi aşılama oldu , bu ay boş geçecektik ama bayram sonrası yumoşumu görünce takip edelim dedi, bende hep gittim en son salı günü 17.5 mm di yumurtan, dünde çatlatma iğnesi olacaktım ama yumoşum çatlayıvermiş bile , yani ne klomen ne iğne hiçbişey kullanmadm dün çatladığını görünce çok iyi iğne olsaydın 36 saat bekleyecektik ve zamanı kaçıracaktık ded, ve bugün aşılamaya aldı hemen, ama yumoş saat kaçta çatladı pek bilmiyoruz tahminen dün güzdüz satlerinde 10-11 gibi çatladıysa bu sabah 10 da yaparız 24 saat içinde olması lazım dedi işte böyle , ilaç kullanmayınca bi garip hissettim

dur bakalım cnm hayırlısıya oluck ınss
benım dr da olsun demsıtı
ger dr fark sey soyluoo yumurta catladıkatn 36 saat ıcındemı saonramı ne olunuo asılama bak senın ii zamnda olmus inşşşşşşşş gelıcekmelegın yarın sabah calısn bence cnm

inşallah canım, Rabbim herkese nasip etsin, birde adetimin 19. günü bugün bana geç gibi geldi ama yumurtam daha dün çatladı, sanırım yumurtalam dönemine geç girdim,

inşallah canım, Rabbim herkese nasip etsin, birde adetimin 19. günü bugün bana geç gibi geldi ama yumurtam daha dün çatladı, sanırım yumurtalam dönemine geç girdim,
yumurtn gec catlmış demkkı cnm
Rabbım inşş nasp edıckk bol bol dua et cnm bımde dualrız senınle

tamam kuzucum duana canı gönülden aminnn diyorum, ev işidemi yapmayayım yani, öylece yatayımmı , şuan işteyim ama yorulacak bi işim yok

arkadaşlar çok güzel dileklerde bulunmuşssunuz bayagıdır giremiyorum siteye özür diliyorum meraklandınız ama malesef bişey yok bende bu ay hocaya gittim bide o baksın dedim inş bu ay olur beklenmeyen adetim 15 aralık bana dua edin lütfen

merhaba klomenle 4. ayıma geçtim adetimin 12. gününde yumurtanın boyutu 23mm idi doktor çok güzel dedi 14.günü gittim 25mm dedi ya yeni çatlamış yada çatlamak üzere dedi sizce boyut nasıl 15. günüm yani bugun sol tarafta ağrı var.25mm büyük mü?

Günaydın arkadşlar. Paşamı akşam Çankırıya yolcu ettim. İller arası judo yarışmaları var. Sanırsam adet oluyorum, çamaşırım kahverengi lekelenmeye başladı. Galiba vaz geçmeliyim artık. Yani bu kadar tedavi olnca çok mu ısrarcı oluyorum acaba diye düşünüyrum. Eşim de en başından beri öyle düşünüyor zaten, bıak kendi haline olursa olur dyor. Ama ben diyemiyorum ki olursa olsun diyee!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…