gün saymayı bırakmak zorunda kaldım, bu ay 4.
birde bu ay aşılama için heyet raporu çıkartmaya için bir sürü uğraşım raporu alıp sağlık bölümümüze yolladım kabul yazısı iş yerimin mailine geldi,tüp bebek öncesi tedavi yazmışlar bide millet tüp bebek sandı, bütün çalışma arkadaşları gördü yazıyı hepsine hesap veriyorum sanki hepsi bi kafadan yorum teselli , sinirlerim alt üst oldu, bundan sonra yapacağım tek şey adetin 4. günü doktora gitmek hissiz bi şekilde kendi haline bırakcam ,doktorun dediklerini yapıp fazla heveslenmeden hayata devam,
artık düğününe gittiğim herkesin çocuğu oldu, hatta nişanlanan arkadaşım olduğunda bile şimdi evlenir çocuğuda olur ben hala uğraşıyo olurum diye geçiriyorum içimden,
hakkımızda hayırlısı olsun ,zamanında ve çok aramadan inşallah.
birde bu ay aşılama için heyet raporu çıkartmaya için bir sürü uğraşım raporu alıp sağlık bölümümüze yolladım kabul yazısı iş yerimin mailine geldi,tüp bebek öncesi tedavi yazmışlar bide millet tüp bebek sandı, bütün çalışma arkadaşları gördü yazıyı hepsine hesap veriyorum sanki hepsi bi kafadan yorum teselli , sinirlerim alt üst oldu, bundan sonra yapacağım tek şey adetin 4. günü doktora gitmek hissiz bi şekilde kendi haline bırakcam ,doktorun dediklerini yapıp fazla heveslenmeden hayata devam,
artık düğününe gittiğim herkesin çocuğu oldu, hatta nişanlanan arkadaşım olduğunda bile şimdi evlenir çocuğuda olur ben hala uğraşıyo olurum diye geçiriyorum içimden,
Hoşgeldin Emineeemşükür kavuşturana. Nasılsın görüşmeyeli. Anladğım kadrıyla iyisin, takı kursu iyi gelmiş minnoşumaa. Ben adet oldum olacam şekerim. Yani akıntım ne kahvee, ne turuncu. Midem bulanıyordu bugün geçti. Kısmetse pazartesi gidicim bi daha doktora. Bakalım bu defa ne diyecek. Eşinin sağlığı nasıl gülüm. Umarım bi daha bu kadar uzatmazsın arayı:82:
hımmm iyi bakalım ben artık araştırmıyorum bile araştırdıkça iyice kafam karıştı başka bişey olmadı sende fazla yorma kendini araştırmakla canım internetteki her bilgiyi ciddiye alma rahat ol... sen nezamandır tedavi oluyorsun uzun zaman oldumu..
selam canım. maalesef ben cuma günü adet oldum. Bugün 4. günüm. Doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım. Belki öğlenden sonra giderim, bakalım ne diyceek. Tüp bebek için karar vermek üzeresin anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlanır gülüm. Bi daha sorun olmasın söyle bilgisayarına. Seni çok özlüyoruzzzewettt canım ben çok iyiyim başka şeylerle uğraşmak şimdilik kafamı çok rahatlattı inş. ta böyle devam ederim...sen pzts git bakalım bi doktora canım tam kanama gelmeden adet gördün sayılmaz biliyorsun inş. hamişsindir değilsende en kısa zamanda hamiş ol inşşşşşşşşşşş..............
eşim kontrolüne gidecek önümüzdeki hafta bende salı günü adet olurum sanırım belki bende tüp bebek için hazırlıklara başlarım haber veririm sizlere...
canım ben sizlerden istemeden uzak kaldım bilgisayarda sorun vardı sanırım ancak düzeltebildik...öpüyorum seni güzel haberlerle gel inş...
Merhaba arkadaşım. Aramıza hoşgeldin. benim de bir tane yvrum var ve ikinci için uğraşıyorum. Birincisi eğer yumurtan kendiliğinden çatlamıyorsa, devlet ödesin ya da ödemesin doktorlar yazıyor çatlatma iğnesini. Önceki doktorum bana gonal f verdiğinde heyet raporu çıkartmıştı. İki defaya kadar ödüyor diye biliyorum eğer rapor çıkartırsan. Devtel ödese bile yarısını ödüyor. Geçen yıl 900 lük ve 450 lik iki tane iğne yazmıştı doktorum bana, bir tane de çatlatma iğnesi. 700 lira ödemiştim. Eğer rapor olmasa, 1500 liradan aşağı olmazdı. senin doktorun presedürü tam olarak bilmiyor sanırım canım. özelde mi, yoksa devlette mi? Ama kanunlar da hergün değişiyor, belki geçen yıldan bu yana değişmiştir. İyice bi araştır bence canım. Az para değil çünkü.merabalar kızlar size bi şey soracağım bu gonophone ilacını sabah 2 akşam 2 kullandım ve çatlatma iğnesi yaptırmadı doktor 2. çocukta çatlatma iğnesini ve gonal f türü ilaçları devlet ödemiyo dedi doktor ve bu dozda kist oluştu aranızda rapor çıkarıp bu ilaçları alan varmı
Filizim 1 Aralık tarihine eklisin ama, tarih değişecek sanırım. Yeni muhtemel tarihini verirsen değiştiririm gülüm. Klomenin hayırlı olsunnn.Bende klomene başladım bu ay benide ekleyin listeye kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?