zaten bencede koyma gelmesı gıbı kendısıde nazlı olursa vay senın halıne:)))
genelde o isimdekiler ismlerinin hakkını veriyor mıy mıy mıy oluyorlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bencede koyma gelmesı gıbı kendısıde nazlı olursa vay senın halıne:)))
kızlar muahabbetiniz çok güzel ve tatlı))ya ama gideyim eşimide çok özledim hoşçakalınnnn
genelde o isimdekiler ismlerinin hakkını veriyor mıy mıy mıy oluyorlar :)
nazliki hoşçakal canım
gördüm bacımmm bitane yapmışın kısss yerüm senüü haa nie öle bitane hımmmm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3çoktaaaaaaaaan ŞenizŞeniz sen bakmamışsın şeker çoktan gördüm yorumu bastım bilemmaşallah çok hoş çıkmışsın hepsinde de aman boşver fiziği bebişin olsun sağlıklı olsun yeter doğduktan sonra emzirmeklede gidiyo zaten doğumdada gidiyo bişeycik kalmaz inşallah :lepi: bebiş gelsinde opuyorumnanaktan
he kız hem çocukları beraber okula başlatırdık mersinde ne hayallerim var he benimde yaratıcılıkta sınır tanımıyorumama anca o zamana mersine dönces kaydirigubbakcemile3
kızlar benide listeye ekler misiniz 3 kasım adet tarihim ilk kez klomene basladık bu ay bakalım kısmet esimdede bendede bir sorun cıkmadı inş tutar size birsey orcam 3 gündür kasıklarım cok agrıyordu dün aksamdan beride cok fazla agrıyor sizce bu normal mi nerdeyse doktora gitcem belime ve bacaklarıma vuruyor canlarım yumurtlama dönemindeyim persembeden beri
bende ocal ayında bır dusuk yasadım.8 haftalıktı benımkıde.ocaktan sonra bır kac korundum ama o zmndır olmuyor malesef.yumurtam olusmuyor.pcoluyum ben.klomene basladım ıste 3. ayım bu ay.ama hııccc umıdım kalmadı benım.hayırlısı olsun hakkımızda.cuma yıne gıdıcem doktora cumartesı ıgnemı olurum ınsallah.
kızlaaaaarr acillll yardımm lutfen!!!ben çarşamba gunu hastalandım bugun adetımn 4. gunu ve kanamam cok oluo normalde benım adetım 5.gunu tam bıtmiş oluo ama bende hala kanama cok 4.gunumde de normal şartlarda az oluo bıtıcek duruma gelıo.ama aksıne kanamam arttı pedımı 20 dk bı degstrmek zorunda kalourm sırılsıklam oluo ped resmen ya 20 dk içinde.4 gunde 16 ped bıtrdım benım için bı tarıh bu.pedımı degıstırdımde bacaklarımdan kan resmen akıo cok korkuorum belımde cok agrıo ne olabılır acaba ne yapayım ya ayrdım lutfennnnnnn
canım ben de geçen yıl 23 ocakta kürtaj oldum ve pkoyum.
nerdeyse 1 sene olacak ben hiç korunmadım olmadı henüz.4 aydırda tedavideyim.,
rabbim tez zamanda nasip eder inş.
canım nazikiii nasılsınnnn iyi günler çok güzel bi hava var dışarda ya![]()
kızlar soruma kimse cvp vermemiş