Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

olabilr valla sanal teyzeleri ne isterse o olsun:)derleşiyoruz birbirimize hakkımız geçiyo valla sanalda olsa

herkese iyi geceler bu güzel sohbet için çok teşekkürler yarın tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın kocanza sarılın mışıl mışıl uyuyun sevgiler

çoktaaaaaaaaan ŞenizŞeniz sen bakmamışsın şeker çoktan gördüm yorumu bastım bilem :1: maşallah çok hoş çıkmışsın hepsinde de aman boşver fiziği bebişin olsun sağlıklı olsun yeter doğduktan sonra emzirmeklede gidiyo zaten doğumdada gidiyo bişeycik kalmaz inşallah :lepi: bebiş gelsinde opuyorumnanaktan
gördüm bacımmm bitane yapmışın kısss yerüm senüü haa nie öle bitane hımmmm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

he kız hem çocukları beraber okula başlatırdık mersinde ne hayallerim var he benimde yaratıcılıkta sınır tanımıyorum :1: ama anca o zamana mersine dönces kaydirigubbakcemile3

inşallah bacım inşallahhh benimkinin örtmeni sen olllll amaaa olumunekankayizsmile Şeniz :asigim:

kızlaaaaarr acillll yardımm lutfen!!!ben çarşamba gunu hastalandım bugun adetımn 4. gunu ve kanamam cok oluo normalde benım adetım 5.gunu tam bıtmiş oluo ama bende hala kanama cok 4.gunumde de normal şartlarda az oluo bıtıcek duruma gelıo.ama aksıne kanamam arttı pedımı 20 dk bı degstrmek zorunda kalourm sırılsıklam oluo ped resmen ya 20 dk içinde.4 gunde 16 ped bıtrdım benım için bı tarıh bu.pedımı degıstırdımde bacaklarımdan kan resmen akıo cok korkuorum belımde cok agrıo ne olabılır acaba ne yapayım ya ayrdım lutfennnnnnn

kızlar benide listeye ekler misiniz 3 kasım adet tarihim ilk kez klomene basladık bu ay bakalım kısmet esimdede bendede bir sorun cıkmadı inş tutar size birsey orcam 3 gündür kasıklarım cok agrıyordu dün aksamdan beride cok fazla agrıyor sizce bu normal mi nerdeyse doktora gitcem belime ve bacaklarıma vuruyor canlarım yumurtlama dönemindeyim persembeden beri

kızlar soruma kimse cvp vermemiş

bende ocal ayında bır dusuk yasadım.8 haftalıktı benımkıde.ocaktan sonra bır kac korundum ama o zmndır olmuyor malesef.yumurtam olusmuyor.pcoluyum ben.klomene basladım ıste 3. ayım bu ay.ama hııccc umıdım kalmadı benım.hayırlısı olsun hakkımızda.cuma yıne gıdıcem doktora cumartesı ıgnemı olurum ınsallah.

canım ben de geçen yıl 23 ocakta kürtaj oldum ve pkoyum.
nerdeyse 1 sene olacak ben hiç korunmadım olmadı henüz.4 aydırda tedavideyim.,
rabbim tez zamanda nasip eder inş.

kızlaaaaarr acillll yardımm lutfen!!!ben çarşamba gunu hastalandım bugun adetımn 4. gunu ve kanamam cok oluo normalde benım adetım 5.gunu tam bıtmiş oluo ama bende hala kanama cok 4.gunumde de normal şartlarda az oluo bıtıcek duruma gelıo.ama aksıne kanamam arttı pedımı 20 dk bı degstrmek zorunda kalourm sırılsıklam oluo ped resmen ya 20 dk içinde.4 gunde 16 ped bıtrdım benım için bı tarıh bu.pedımı degıstırdımde bacaklarımdan kan resmen akıo cok korkuorum belımde cok agrıo ne olabılır acaba ne yapayım ya ayrdım lutfennnnnnn

cnm sen klomen falan kullanıyormuydun? klomen bazen cok kanama yapabılıyor dıye bılıyorum.hatta bır yerde okudum bırısının kanamasını hastanede durdurmuslar.o kadar kanaması olmus.hemen doktorunla ırtıbata gec bence.o kadar kan kaybetmek ıyı deıl sonucta.mutlaka haber ver doktoruna hatta gıt hemen bence acıl olarak.bekleme evde bence.

canım ben de geçen yıl 23 ocakta kürtaj oldum ve pkoyum.
nerdeyse 1 sene olacak ben hiç korunmadım olmadı henüz.4 aydırda tedavideyim.,
rabbim tez zamanda nasip eder inş.

cnm aynı durumumuz o zmn.ınsallah yakın zamanda olur.bır arkadasım da ekımde kurtaj olmustu.gecen ay anca hamıle kaldı.nebılım bıraz daha beklıcez mevburen.doktor henuz asılama yapmak ıstemıyor bana.bu ayda olmazsa kendı halıne bırakıcam bıraz.sende oyle yap bence.cunku klomenı bırakıp hamıle kalanda oluyormus.etkısı devam ettıgı ıcın.hayırlısı olsun ınsallah.

nazikicim kanama demişken bende geçen sene kist oluşmuştu ozaman öğrenmiştim pko olduğumu o ay adet gördüm ve 30 gün hiç dinmedi kanamam tertemiz kandı çok kötü olmuştum

vallahi eşimi gönderdim sekiz de tekrar baktım kimse yoktu zaten işim vardı ama dayanamadım muhabbettinizden sonra ne yapayım bi uğrayım dedimkaydirigubbakcemile3

kızlar soruma kimse cvp vermemiş

cnm arkadaslar ekler senı gorunce kesın.
valla ben 2 aydır kıvranıyorum agrılardan ama sonuc hep negatıf.bu tarz agrılar oluyor normal.sabırla beklemekten baska yapıcak bırsey yok.agrılara takılma pek o yuzden.bende de agrı var ama su an yumoslar buyuyor ondan.asıl agrılar catlatma ıgnesınden sonra oluyor bende.dedıgın gıbı belıme ve bacaklarıma vuruyor.uzanıp dınlenmek en ıyı cozum cnm.

Back
X