Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

cnm sen klomen falan kullanıyormuydun? klomen bazen cok kanama yapabılıyor dıye bılıyorum.hatta bır yerde okudum bırısının kanamasını hastanede durdurmuslar.o kadar kanaması olmus.hemen doktorunla ırtıbata gec bence.o kadar kan kaybetmek ıyı deıl sonucta.mutlaka haber ver doktoruna hatta gıt hemen bence acıl olarak.bekleme evde bence.

canım benım yarın gıtmeyı dusunuorum ama yınede bılmıorum.yok daha baslamadım klomene yarın baslıcam 2. kez.klomenı ılk kulandıgımda bole olmamastım.adetın 2, gunu duş aldım acaba onun etkısı olabılırmı suan dınlenıorum yattım.bugun gıdersem belkı onemsemez yarın en azından adetımn son gunu deyıp ona gore bılgı alırım dıe dusunuorum.bugun de bakayım durumu ma.gecede bole devam ederse yarın kesın gıderım canım.

kızlaaaaarr acillll yardımm lutfen!!!ben çarşamba gunu hastalandım bugun adetımn 4. gunu ve kanamam cok oluo normalde benım adetım 5.gunu tam bıtmiş oluo ama bende hala kanama cok 4.gunumde de normal şartlarda az oluo bıtıcek duruma gelıo.ama aksıne kanamam arttı pedımı 20 dk bı degstrmek zorunda kalourm sırılsıklam oluo ped resmen ya 20 dk içinde.4 gunde 16 ped bıtrdım benım için bı tarıh bu.pedımı degıstırdımde bacaklarımdan kan resmen akıo cok korkuorum belımde cok agrıo ne olabılır acaba ne yapayım ya ayrdım lutfennnnnnn

canım kimyasal gebelik yaşıyo olmayasın farkında olmadan erken düşük gibi birşey

vallahi eşimi gönderdim sekiz de tekrar baktım kimse yoktu zaten işim vardı ama dayanamadım muhabbettinizden sonra ne yapayım bi uğrayım dedimkaydirigubbakcemile3

nasıl kalktın kız 8 de:))) ben duymadım bıle esımın gıttıgını.gece bız yazısırken uyandı zaten.napıyorsun dıye sordu.kızıyor aslında bu sıtelere gırınce.kafana daha cok takıyorsun.arastırma artık bırak kendı halıne dıyor.hergun oralara gırersen kafan rahat olmaz tabıı dıyor:))) amannn napım evdeyım zaten butun gun.
ben cok uzun yıllardır pcoluyum.kızken kanamalarım cok olurdu benımde.her ay adet olmazdım ama oluncada cok olurdum.

nazikicim kanama demişken bende geçen sene kist oluşmuştu ozaman öğrenmiştim pko olduğumu o ay adet gördüm ve 30 gün hiç dinmedi kanamam tertemiz kandı çok kötü olmuştum

canım nedenını ogrenebıldınmı kanamanın.bende de kanım pıhtı dil gayet sıvı pıt pıt damlıo rengı koyu kırmızı ve belım cok agrıo.

canım benım yarın gıtmeyı dusunuorum ama yınede bılmıorum.yok daha baslamadım klomene yarın baslıcam 2. kez.klomenı ılk kulandıgımda bole olmamastım.adetın 2, gunu duş aldım acaba onun etkısı olabılırmı suan dınlenıorum yattım.bugun gıdersem belkı onemsemez yarın en azından adetımn son gunu deyıp ona gore bılgı alırım dıe dusunuorum.bugun de bakayım durumu ma.gecede bole devam ederse yarın kesın gıderım canım.

ewt cnm bencede olabılır kımyasal gebelık.sen en ıyısı gıtmesende doktorunu bır ara sor.belkı hemen gel der.yada bekle der.ozmn yarın bosuna gıtmıs olmazsın hem.bence ara danıs bır anlat durumunu.

nazlikicim ya bende ikide bir nazikicim diyip duruyorum gece sessizliğinde çıtır çıtır tuş seside çok çıkıyo
valla ben kalkmadan bir kere gitmemiştir eşim ya:):kahve:

nasıl kalktın kız 8 de:))) ben duymadım bıle esımın gıttıgını.gece bız yazısırken uyandı zaten.napıyorsun dıye sordu.kızıyor aslında bu sıtelere gırınce.kafana daha cok takıyorsun.arastırma artık bırak kendı halıne dıyor.hergun oralara gırersen kafan rahat olmaz tabıı dıyor:))) amannn napım evdeyım zaten butun gun.
ben cok uzun yıllardır pcoluyum.kızken kanamalarım cok olurdu benımde.her ay adet olmazdım ama oluncada cok olurdum.

nazli sende ne zamandan berı var pko yanı adet oluomuydun yoksa ılaclarlamı adet oluodun.ve hala devam edıomu pko.bnde pko luyum 9 senedr:gitme:

canım nedenını ogrenebıldınmı kanamanın.bende de kanım pıhtı dil gayet sıvı pıt pıt damlıo rengı koyu kırmızı ve belım cok agrıo.

allah allah bence normal deıl bu kanama.belkı hamılesındır.kanamanı durdurabılırler belkı.ay ben panık oldum sennasıl duruyorsun.hadı ara doktorunu bızede haber ver emı.valla cok merak ettım neden oldu acaba ya?

valla bilmiyorum acyip bir ağrı var iğneliyorlar sanki karnımı dinlenemiyorum cünkü çalısıyorum cokta halsizim nolcak bilmiyorum valla

tabi canım yumurta çatlamayınca kist olmuş ve rahim kalınlaşmaya yada incelmeye devam ettikçe orasını emin değilim unuttum neyse adet devam ediyo sanar mış vucut hormonlardan dolayı düşmedikçe neyse kanama durdurucularla durmuştu sonunda yoksa beya kan gövdeyi götürüyordu vallaeyvahedigeldismile

nazlikicim ya bende ikide bir nazikicim diyip duruyorum gece sessizliğinde çıtır çıtır tuş seside çok çıkıyo
valla ben kalkmadan bir kere gitmemiştir eşim ya:):kahve:

cnm ısmım nur.nıckım nazlıkız dı ama kayıt olurken z sı cıkmamıs:)) nazlıkı kaldı:)))
aay cıddımısın?her zman kalkıyormusun?ben arada kalkıyorum cunku esım benım 4 bucukta yada5 te gıdıyor ıse.o yuzden kıyamıyor bana her zaman uyandırmıyor:)) esımde tus sesıne uyandı gece zaten noluyor dıye:))

allah allah bence normal deıl bu kanama.belkı hamılesındır.kanamanı durdurabılırler belkı.ay ben panık oldum sennasıl duruyorsun.hadı ara doktorunu bızede haber ver emı.valla cok merak ettım neden oldu acaba ya?
bu kadar çöok kanıyorsa gebelik olsa dahi pek bi çözümü yok düşük eylemi çoktan başlamıştır ya

cnm ısmım nur.nıckım nazlıkız dı ama kayıt olurken z sı cıkmamıs:)) nazlıkı kaldı:)))
aay cıddımısın?her zman kalkıyormusun?ben arada kalkıyorum cunku esım benım 4 bucukta yada5 te gıdıyor ıse.o yuzden kıyamıyor bana her zaman uyandırmıyor:)) esımde tus sesıne uyandı gece zaten noluyor dıye:))

tabi canım her sabah 2 buçuk senedir kalkıyorum:)erken gidiyo biraz daha normalde:gitme:

ayyyy o ne ole korkutma kız benıbilmiyorumkismile.test yaptrdım sonuç negatıf tı ama

canım ben 3 kez bu olayı yaşadım ve kabus oldu bana bi bak gebeyim bi bak test yaptırmasam bilmeden adetle birlikte kanıyo hep kanama ilki çok kötü oldu şakır şakır diyerleri normal adet gibi seni korkutmak asla istemem kendimden biliyorum daha doğru dürüsüt normal gebelik geçiremedim hep kanamayla atıldı dr bile kızdı tahlil yaptrmasan öğrenemiceksin bile morelin bozulmayacak yaptırma demişti

cnm valla 28 yasındayım ben.12 yasında adet oldum.o zmndır pcoluyum ben.16 yıl mı edıyor.off offf:(((

adetlerın nasıl dı canım ve suan da nasıl.ben ilk adet oldugumda 7. sınftaydım 2 sene sonra duzensızlestı 2 yada 3 ayda bı oluodum.lıse son sınıfta 7 ay hıç olmadım.doktora gıttım 2 sene ole dogum kont hapı verdı doktor.2 sene sonra ozele gıttım pko lu oldgmu ogrendım sonra hıç kendılıgım den adet olmadım takı su zamana kadar ilaç la oluorum sadece.senın şuan nasıl adetın benım gıbımısın yoksa?

canım ben 3 kez bu olayı yaşadım ve kabus oldu bana bi bak gebeyim bi bak test yaptırmasam bilmeden adetle birlikte kanıyo hep kanama ilki çok kötü oldu şakır şakır diyerleri normal adet gibi seni korkutmak asla istemem kendimden biliyorum daha doğru dürüsüt normal gebelik geçiremedim hep kanamayla atıldı dr bile kızdı tahlil yaptrmasan öğrenemiceksin bile morelin bozulmayacak yaptırma demişti

yanı gebemıymısın sen o zaman yoksa sahte gebelıkmı oluo bu.işte bnde de omrum de ilk defa bole oldum.kan gelıo ole ya belımde cok agrıo sankı adetın 1. gunundeım.senn problem ne idi canım

Back
X