Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

adetlerın nasıl dı canım ve suan da nasıl.ben ilk adet oldugumda 7. sınftaydım 2 sene sonra duzensızlestı 2 yada 3 ayda bı oluodum.lıse son sınıfta 7 ay hıç olmadım.doktora gıttım 2 sene ole dogum kont hapı verdı doktor.2 sene sonra ozele gıttım pko lu oldgmu ogrendım sonra hıç kendılıgım den adet olmadım takı su zamana kadar ilaç la oluorum sadece.senın şuan nasıl adetın benım gıbımısın yoksa?

bende 6. sınıfta oldum.benımde duzenlı deıldı.gıttık doktora pco dedı.kılolu bır cocuktumzaten onun etkısı buyu oldu.lısede falan 8 ay adet olmadıgımı bılırım.kendı halıne bırakınca 45 50 gunde yada 3 ayda bır adet oluyordum.ama bende genelde ılacla.farlutalla falan oldum.evlenmeden once dogum kontrol hapı kullandım.ben su an ılac aldıgım ıcın oluyorum her ay.ama bırakınca bır kac ay normal oluyorum sonra yenıden bozuluyor duzen

yanı gebemıymısın sen o zaman yoksa sahte gebelıkmı oluo bu.işte bnde de omrum de ilk defa bole oldum.kan gelıo ole ya belımde cok agrıo sankı adetın 1. gunundeım.senn problem ne idi canım

tatlım ilkinde kese görüldü içinde emriyo görüldü ama bi anda 6 haftalıkken kanama başladı ve temizlendi rahim kendi kendine sonra bi ay geçti ikinci ay gene oldu adetten önce kanama geçirdim bilmesem adetim erken geldi sanacam gittik eşimle test yaptırdık değer 11 falan kimyasal gebelik sonra gene bi ay geçti yine kaldım oda 13 mü öle bişeydi oda kimyasal gebelik oda adet günümden bir gün sonra gelmişti düşün mafoldumben

allah allah bence normal deıl bu kanama.belkı hamılesındır.kanamanı durdurabılırler belkı.ay ben panık oldum sennasıl duruyorsun.hadı ara doktorunu bızede haber ver emı.valla cok merak ettım neden oldu acaba ya?

ah canım benım doktorum tlfonunu vermıo prf ya arayamıorum.eşimi arıcam bıraz sonra olmassa gıderım dırek
dua edın kızlar kotu bişi olmasınnnn deli olacam valla

tatlım ilkinde kese görüldü içinde emriyo görüldü ama bi anda 6 haftalıkken kanama başladı ve temizlendi rahim kendi kendine sonra bi ay geçti ikinci ay gene oldu adetten önce kanama geçirdim bilmesem adetim erken geldi sanacam gittik eşimle test yaptırdık değer 11 falan kimyasal gebelik sonra gene bi ay geçti yine kaldım oda 13 mü öle bişeydi oda kimyasal gebelik oda adet günümden bir gün sonra gelmişti düşün mafoldumben

offff çok kotu ya alah allah ne ler oluo bıze boleee yaaa:çok üzgünüm: sende demı var yoksa pko

off ya oylede cok kotuymus cnm:(( doktor sana progestan falan vermedımı hıc.dusmemesı ıcın.bu kadar cok dusuk yapanlara verılıyor dıye bılıyorum ama hayırlısı ıste.tutunmayınca hıcbırsey ıse yaramıyor sanırım.benım bebikim cok sıkı tutunmus dusmedı bıle fasulyem:((( aldılar mecburen.hayırlısı boyleymıs ne dıyım.

fatma eğer kanamandan şüphe ediyorsan kan testi yaptır hamile kalabiliyo olmanda güzel evde test yaparsan çıkmaz değerin yirminin altnda ise anca fortel gerek

bende 6. sınıfta oldum.benımde duzenlı deıldı.gıttık doktora pco dedı.kılolu bır cocuktumzaten onun etkısı buyu oldu.lısede falan 8 ay adet olmadıgımı bılırım.kendı halıne bırakınca 45 50 gunde yada 3 ayda bır adet oluyordum.ama bende genelde ılacla.farlutalla falan oldum.evlenmeden once dogum kontrol hapı kullandım.ben su an ılac aldıgım ıcın oluyorum her ay.ama bırakınca bır kac ay normal oluyorum sonra yenıden bozuluyor duzen

anladım canım benzıoruz bırbırımıze am bende kılo yoktu aksıne zayıftım.2 sene de 10 kılo aldım en azından senn geç de olsa kendılıgınden oluo benım hiç olmuo. ama çok zor klomenmı kullanıosun şımdı

ben 11 yaşımdan beri adet görürüm allah ıma binlerce şükür saat gibi gelir adetim yirmi sekiz günde bir.geçen sene çıktı pko bende işte iki ay adet düzensizdi aşırı kanamadan dolayı sonra düzeldi :emir_bebek:

ah canım benım doktorum tlfonunu vermıo prf ya arayamıorum.eşimi arıcam bıraz sonra olmassa gıderım dırek
dua edın kızlar kotu bişi olmasınnnn deli olacam valla

hastaneyı ara.gorusturmek zorundalar cnm olurmu oyle sey.prof hemde bır dunya para oduyondur ama konusamıcan telde olduu valla.ara bence hastaneyı.en azından asıstanına falan sorarsın ne bılım.gercı gıt daha ıyı.

fatma eğer kanamandan şüphe ediyorsan kan testi yaptır hamile kalabiliyo olmanda güzel evde test yaparsan çıkmaz değerin yirminin altnda ise anca fortel gerek

ayyyy!! keşke inş gebeyımdır canım ben cıkıorum eşimi aryım belımde cok agrıo zaten.dua edın canlarım cok saolun ıkınızde rabbım şifa versın cumlamıze opuorummm

hastaneyı ara.gorusturmek zorundalar cnm olurmu oyle sey.prof hemde bır dunya para oduyondur ama konusamıcan telde olduu valla.ara bence hastaneyı.en azından asıstanına falan sorarsın ne bılım.gercı gıt daha ıyı.

şuanda fatma için yapabileciği birşey yok ki telden ne kadar yardımcı olabilecek kesinlikle test yaptır yada muayne ol kadın doğuma canım

ayyyy!! keşke inş gebeyımdır canım ben cıkıorum eşimi aryım belımde cok agrıo zaten.dua edın canlarım cok saolun ıkınızde rabbım şifa versın cumlamıze opuorummm

ama kanaman var aşırıymış birde ümitlenme canım benim ya sonra üzülrsün neolursun yapma zaten gidecek bi gebelik yazık kıza ümit mi verdik yaeyvahedigeldismile

anladım canım benzıoruz bırbırımıze am bende kılo yoktu aksıne zayıftım.2 sene de 10 kılo aldım en azından senn geç de olsa kendılıgınden oluo benım hiç olmuo. ama çok zor klomenmı kullanıosun şımdı

ewt cnm 3. ay klomende bu ay.bıktım ılac ıcmekten ya.bırakıcam bu ayda olmazsa.bır kac ay ıdare eder benı.baktım o zmnda olmadı.4 ay kadar yada 5 ay dogum kontrol happı kullanıcam.oda cok duzenlıyor.28 gunde bır adet oluyorum ozmn.bıraktıgım ay hamıle kalabılırmısım.ıstanbulda gıttıgım doktor oyle demıstı.ılk hamılelıgımde bu yolla oldu.yıne onu denıcem.yıne olmazsa artık asılama yaptırırım.

cnm umutlanma sakın.kanaman olmus sonucta.kımyasal gebelık gebelık sayılmıyor cunku.hayırlısı olsun cnm.gıt gel doktora yaz bızede sorun neymıs?

nazliki unuttun sen beni burda ya kaldım tek çıkıyorum bende canım napıyım ya:(

Back
X