Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önceye kadar hamilelik boyunca hiç aklıma gelmemişti ki .
çünki daha ciddi şeyler düşünüyoun endişe ediyosun cnm önce kese görünücekmi daha sonra kalp atışını duyucakmıyız daha sonra ikili test ayrıntılı falan derken aylar geçiyo ama kaybetme korkusu asla geçmiyo aksine zaman geçtikçe daha da büyüyo çünki varlığına o kadar çok alışıyosun ki senağlama
yok mugecım hangı baslıkla acıcaz dıye sormak ıstedım:)))cunku aynı konu olunca kapatıyorlar.burdan devam edın dıye mevcut bır baslık altına yonlendırıyorlar.
aşkmeleği sen klomeni coraspinle falan kullandın mı ?
anlıyorum canım ama bi bebek anne karnında gelişiyor ya zaten fazla araştırmaya da gerek kalmıyo insanın aklına şıp diye gelir ama sen bi ilksin galiba:)
metformindir canım glukofen glifor bende kullanıyorum
aşk meleği iştahın nasıl doğurmana da az kalmış iştahlı mısın?
kızlar izininizi isteyerek ben çıkayım artık biraz yoruldum bugün iş güç hoşçakalın allaha emanet olun aşk meleği gel sende arada
tabiki takip ediysun ama ettiğim sitelerdede bu konuyla ilgili bişey okumadım hafta hafta gelişimini takip ediyoruz tabiki ama ne bilim aklıma gelmemişti açıkçası .
aşk meleği hayırlı olsun sanırım hamilesin![]()