Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam nazlikizcim bende yoktum iki gündür nasılsın yarın inşallah verirsin güzel haberlerini klomen mi kullanmıştın bu ay tam bilgim yokta

cnm yarın yumoslara bakılacak buyudu mu dıye.klomende kullandım bu ay hemde gunde 3 tane ama olmadı yumoslar.sonra doktor 3 tane ıgne verdı.onları da bıtırdım.yarın bakıcak olduysa catlatma ıgnesı olucam ınsallah.
sen nasılsın?nasıl gıdıyor?

kızlar bende evelki günü başladım klomene bilmiyorum tutar mı tutmaz mı ama tutsa kendi vücudumun ilaçsız ürettiği yumurtayla tutardı

iyyiim işte bende klomen bitsin soğan kürüne başlamak istiyorum bi iki ay klomene devm edicem of canım yaa ne zor iş mi ilk denediğmiz ay tutmuştu artık yok ya:(

inşallah canım amin ne diyim deminden beri bekliyorum seni sayfada yok olarak gösteriyo neden bilmiyorum giriş yaptım sen iki mesaj yazmışın:

adetime iki gün kala soğana başladım bitince bir hafta sonrada incir ve havuca başladım arada çörek otu bal ve tarçında yedim

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınıza.s.
bende dr görüştüm cuma günü tekrardan telefondan bana bi yumurtam oldugunu sölemişti muayenedeyken 15 mm lik şimdi bi tanede küçük yumurtan vardı diyo cuma cumartesi pazar üç günden birinde catlar dedi catlama ignesi neden vurmadınız dedim hiç gerek yok dedi bende cuma ve pazar yani bugün calıştım bundan sonrada birer gün aralıklarla calışmaya devam edem diyom sizce diger küçük yumurta ne zaman catlar ve yumruta catlarken vücutta ne gibi degişiklikler oluyo yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden çok tesekkürler.....a.s.

Melike,,
Geçen ay benimde 2 yumurtam olmuştu.kontrol günü 24 mm olduğunu çatlama günü olabileceğini söyledi.Bildiğim kadarıyla 20 mm den sonra çatlıyo.Ben çatlatma iğnesi de oldum...Kasıklarımda ağırlık,şişkinlik ve fazlasıyla sancı oldu.Özellikle gece kasıklarımdaki batmalara uyandım.Bu sancılar yumurta çatladığındda oluor cnm.

bende :kedi:
ama mantıken düşününce doğuma yakın belli bi süreden sonra yapmaya başlıyo galiba yksa 9 ay karnımın içini düşünsene:roflol:
hem o bebenin kokusu aylarca geçer mi ki:roflol::roflol:

Kızlar bebek doğmadan önce sindirim sistemi çalışmıyor.Yani anne karnında kaka yapmıyor.o nedenle bebeklerin sindirim gaz problemi çok oluyor.Bağırsaklar ilk beslenmeden sonra çalışmaya başlıyor.:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Melike,,
Geçen ay benimde 2 yumurtam olmuştu.kontrol günü 24 mm olduğunu çatlama günü olabileceğini söyledi.Bildiğim kadarıyla 20 mm den sonra çatlıyo.Ben çatlatma iğnesi de oldum...Kasıklarımda ağırlık,şişkinlik ve fazlasıyla sancı oldu.Özellikle gece kasıklarımdaki batmalara uyandım.Bu sancılar yumurta çatladığındda oluor cnm.

canım ben carsamba gitmiştim kontrole ozaman sölemişti cumadan sonra catlar sen gün asırı birlikte ol demişti bugün pazartesi sence catlamışmıdır canım bugün kasıklarım agrıyo siskinlikte var :gitme:
bide canım yumurta catlayınca vücutta ne kadar kalıyodur?

Son düzenleme:
canım ben carsamba gitmiştim kontrole ozaman sölemişti cumadan sonra catlar sen gün asırı birlikte ol demişti bugün pazartesi sence catlamışmıdır canım bugün kasıklarım agrıyo siskinlikte var :gitme:
bide canım yumurta catlayınca vücutta ne kadar kalıyodur?[/QUOTE

Bence bu haftayı iyi değerlendir .Sonuçta ne zaman çatlayacağı belli olmaz.Bugün ağrın varsa çatlama zamanı diyebilirz.Birden fazla yumurta olunca daha da sancılı olur.
Yumurta benim bildiğim 7 gün içinde tam dölleniyor.Ama emin değilim cnm.

bide canım yumurta catlayınca vücutta ne kadar kalıyodur?[/QUO

Senin ilk denemen mi klomeni?Kaç aydır bebişi bekliyorsun?

bide canım yumurta catlayınca vücutta ne kadar kalıyodur?[/QUOTE

Bence bu haftayı iyi değerlendir .Sonuçta ne zaman çatlayacağı belli olmaz.Bugün ağrın varsa çatlama zamanı diyebilirz.Birden fazla yumurta olunca daha da sancılı olur.
Yumurta benim bildiğim 7 gün içinde tam dölleniyor.Ama emin değilim cnm.

evet canım dr söledi bu hafta gün asırı birlikte ol mutlaka dedi bi taneside daha küçükmüş ya oda kafama takılmadı deil neyse artık hakkımızda hayrılısı olsun bitanem saolsın yaaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bide canım yumurta catlayınca vücutta ne kadar kalıyodur?[/QUO

Senin ilk denemen mi klomeni?Kaç aydır bebişi bekliyorsun?

canımm klomeni ilk defa kullandım bu ay bundan 13 ay önce düşügüm oldu 5 haftalıktı daha ondan sonra tık yokk eşimde varikosel varmıştı ama ameliyatlı onada test yaptırdık çokşükür herseyi iyi sadece morfolojisi az birazdüşük cıktı dr önemsemedi 15 aydır bebek istiyoruz canım rabbim izin verirse çünkü ben çalışmaya baslıcam evdeyken hazır olsun bitane diyoruz...opuyorumnanaktan

evet canım dr söledi bu hafta gün asırı birlikte ol mutlaka dedi bi taneside daha küçükmüş ya oda kafama takılmadı deil neyse artık hakkımızda hayrılısı olsun bitanem saolsın yaaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canımm klomeni ilk defa kullandım bu ay bundan 13 ay önce düşügüm oldu 5 haftalıktı daha ondan sonra tık yokk eşimde varikosel varmıştı ama ameliyatlı onada test yaptırdık çokşükür herseyi iyi sadece morfolojisi az birazdüşük cıktı dr önemsemedi 15 aydır bebek istiyoruz canım rabbim izin verirse çünkü ben çalışmaya baslıcam evdeyken hazır olsun bitane diyoruz...opuyorumnanaktan

inşallah gönlüne göre olsun cnm.bende 1 yıl bekledim .geçen ay klomen de başladık.
Hakkımızda hayırlısı cnma.s

inşallah gönlüne göre olsun cnm.bende 1 yıl bekledim .geçen ay klomen de başladık.
Hakkımızda hayırlısı cnma.s

inşallah bitanem benim hayırlısıyla hep beraber hamile oluruzzz olumunekankayizsmile :emir_bebek: :Saruboceq:

Back
X