hayırlı akşamlar güzel anne adaylarııııa.s.
ii aksamlar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yumurta için gidiyomusun derken anlamadım.ben şuan aşılamamı yaptırdım 6. Günümdeyim.kontrolemi gitmem gerekiyor,belki biliyoundur diye soruyorum.
aşılaman hayırlısıyla başarılı olur umarım,
ii aksamlar cnm
tşk ederim bitanem benimmm napıyosunnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
cnm dun cıktım ya cvp ta yazaömadım
gunaydınnn herkezeeeeeee nasılsınız kızlar hava bugun guzelll evde oturmayın kaydirigubbakcemile2alın kocısşlerınızıkaydirigubbakcemile dısarıı cıkın![]()
slm herkese , kızlar cuma çatlatma iğnesi olmuştum malum dün sabahtan geceye kadar inanılmaz sancı çektim ne oldu anlamadım şimdide acayip bi bel ağrısı var.cuma sabah dün akşam ilişki oldu bugünde olcak yeterlimi ki????
slm arkadasım bende carsamba oldum ıgnemı.ben carsamba aksamı,persembe sabahı,persembe aksamı ve de cuma sabahı calıstım.sonra gun asırı dedıler ama dun gece calısamadım valla artık ogg geldı:)))bu aksam belkı calısırım ama bende de sendekı gıbı agrı cok oldu ve kac gun oldu hala belım kopuyor agrıdan anlamadım nedne bu sefer bu kadar cok agrıdı.
sen bu gecede calıs hatta sabah uyanınca bır daha calıs.sonra yeter herhalde:)
valla bilmiyorum kısmet artık , bide dün gece rüyamda gelinlik giydim anlamı evli için çocukmuş inşallahhhhhh Allahım gönlümüze göre versin.
insallah arkadasım ne guzel ruya gormussun.ınsallah en kısa zmanda olur bebısımız:))
arkadaşlar merhaba dün de yazdım ama kimseler cevap yazmamış( benim çatlatma iğnemden sonra bu gün 16.günüm hala regl olmadım bu sabah idrar testi yaptım ama negatif
( şimdi benim regl olma günüm 4 kasım normalde o günü beklersem de iğneden sonra 20.gün oluyor doktor da regl 1 gün bile geçse gel dedi şimdi benim regl geçti mi geçmedi mi çok kararsız kaldım ben gidip gitmemekte
hmm naladımcnm napsın aam mecbr dınlenıcekönemli deil kuzucum ayy sorma benim eşim aksam göreve gitcek o yüzden dinleniyo zaten gec kalktık 1 saat önce kahvaltı yaptık ben isterim ama o gitmez malüm gece sabaha kadar calışıyo ya yoksa hava cok güzel bacımmm![]()
![]()
cnm akıntı bendede ourdu yumurtaların buyudurgunu ve catladıgını gosterırı yanı herhangı bı enfeksıyon yoksa yumurta catladıgındada akıntı oluyor cunkuslm arkadaslar
bende gıremedım bayadır.umarım herkesler ıyıdır.
ben bırsey sormak ıstıyorum sıze.4 gun once hatta oldugum gunude sayarsak 5 gun oldu catlatma ıgnemı oldum.yogun bır sekılde beyaz akıntım var.acaba ıltıhap m ı oldu.neden olabılır?ıgneden falan kaynaklanabılırmı?oncekı aylar kupkuruydum hıc akıntım olmadı.umarım mıkrop deıldır o zmn hamıle kalma ısı bu ay yatar herhalde.bılgısı olan var mı kızlar?
bırde progestan ıcıyorum o yapmıs olabılırmı? her ay ıgneden sonra benım goguslerım acırdı bu ay acımıyor.bu ayda olmıcak herhalde.kasık agrımda yok sadece bıraz karıncalanma var.off ben ayın 11ıne kadar nasıl beklıcem ya(( Rabbım bana ve bekleyen tum arkadaslarıma sabırlar ver lutfen
((
arkadaşlar merhaba dün de yazdım ama kimseler cevap yazmamış( benim çatlatma iğnemden sonra bu gün 16.günüm hala regl olmadım bu sabah idrar testi yaptım ama negatif
( şimdi benim regl olma günüm 4 kasım normalde o günü beklersem de iğneden sonra 20.gün oluyor doktor da regl 1 gün bile geçse gel dedi şimdi benim regl geçti mi geçmedi mi çok kararsız kaldım ben gidip gitmemekte