RAHİM FİLMİ ÇEKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARA
Arkadaşlar korkmayın bende en az sizin kadar korkmuştum hatta 150 tl verip özel hast.de çektirmeyi bile göze almıştım sonra kendi kendime cesaret verdim gözüm kapalı ssk nın anlaşmalı olduğu bir kurumda çektirdim ama hem doktorun ilgisi hemde canımın hiç yanmamış olması beni epeyce şaşırttı doğrusu.. bende büyük bir sancı bekleyerek yatmıştım halbuki oraya ama çok çok az bi sancı oldu kasıklarımda ve karnımda o kadar hatta bana adet sancısı kadar demişlerdi ama onun bile yarısını çekmedim açıkcası arkadaşlar RAHİM FİLMİ sağlığınız ve meleğinizin kolayca gelebilmesi için çok önemli !!!!!! Lütfen bunu ertelemeyin eğerki tüplerinizide herhangi bir tıkanıklık var ise boşu boşuna vücudunuza ilaç yüklemiş oluyorsunuz çünkü ilacın hiç bir etkisi kalmıyor çünkü spermeler tüplerden geçemiyor boşuna zaman kaybetmiş oluyorsunuz... hem en ufak bir tıkanıklık bile ilaçla açılıyormuş 3 ay içerisinde gebelik ihtimalide yüksekmiş bunu doktorum söyledi ayrıca 2.3.ayında kalan arkadaşlarımda yok değil bence ihmal etmeyin sağlığınızı ertelemeyin...
cnm ya ne güzel cesaret veriyosun herkese ay gidip filmi çektiresim geldi