Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hadi hayırlısı bende 11.gün çatlatma iğnemi olmuştum çok erkendi tam 30.gün de adet oldum şimdi yarın tekrar klomene başlıyorum bakalım cmt kontrol var

ınsallah bu sefer sonuc alırsın cnm.ben bugun cok umutsuzlastım.moralımde ıyıce sıfır oldu.adet olmak uzereyım.sureklı gıdıyorum wc ye oldum mu dıye.yarın sabah uyandıgımda buyuk ıhtımalle olmus olur.yada bır ıkı gune kalmaz.

benım bugun kontrolum vardı. şeker kontrolu yapıldı ve açlık şekerimde 50 mg şeker yüklemeli tahlilimde yüksek cıktı. napıcam ben :( çokmu kötü bir durum bu?????. pazartesi dahiliyeye gitmemi ondan sonra tekrar kontole gelmemı ıstedı. henuz bısey demesede kötü bişey gibi panık yaptırdı benı..

mrb cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin merak etme çok kötü bi durum değil sadece dikkat ediceksin yediklerine benim ablamda hamile 8.ayında şuan şekeri çıktı onunda ama diyetle düştü hiç çıkmadı bi süre ölçtürdü haftada iki kez hep düşük çıktı çok şükür inş seninde öyle olur

ınsallah bu sefer sonuc alırsın cnm.ben bugun cok umutsuzlastım.moralımde ıyıce sıfır oldu.adet olmak uzereyım.sureklı gıdıyorum wc ye oldum mu dıye.yarın sabah uyandıgımda buyuk ıhtımalle olmus olur.yada bır ıkı gune kalmaz.

inş cnm ama moral bozmak yok çok iyi anlıyorum seni adet günüme yakın bende strese giriyorum durmadan wc ye gidiyorum ama noluyo geleceği varsa geliyo zaten bi kaçgün geçiyo her yeni ay yeni umut bu ay olmadı bi dahaki ay inş diyorum çok şükür sağlığım yerinde diyorum böyle işte atlatıyorum bizim de olacak birgün inş

GÜnaydın arkaaşlar. Herkes için iyi bir hafta olur inşallah. Eşimin bütün engellemelerine rağmen cuma günü tekrar doktora gittim (hatta gittikten sonra söyledim :32: ) Doktor bana yine Serophene verdi. Yine günde 2 tane yut dedi. İnsann orda aklına gelmez ya, benim de gelmedi. Keşke söyleseydim daha önce büyümedi yetmiyor demekki 2 tane diyee :50: Ama kendisi biliyordur herhalde ne yaptığını dimii? Amaann kısmet artık, bugün 3. günü ilacımın. Umarıım artık son olur bu tedavi. Yoksa benim de umutlarım tükenecek.

selam canlarım sizi çok ösledim ben sizi ihmal ettim bana kızmayın en kısa zamanda arnızda olacam inş. öpüyorum hepinizi.
Canım benim, sen iyi ol da biizi ihmat ett. Kızmak ne demek güzeliim, sadece özledik seni. Hadi toparla kendini de biran önce dön aramıza. tamam arada sırada insan mola vermek istiyr ama yeter anacığııım, senin bu mola uzun oldu biraaz. Özledim valla sohbetlrini gülüm. :29:
Herkese merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz 52 günlük olduk kerem bebekle aramız çok iyi en kısa zamanda aranıza tekrar döneceğim hepinizi çok seviyorum 15 aralığa kadar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
Canım beniiim, siz hep iyi olun emii. Annesi gibi akıllı ve uysal demek ki Kerem bebek. Allahım uzuuun vee sağlıklı bir ömür nasip etsin canıım. Özledik tabii seni ama bebeğini de bırakıp işe gelmek hiç istemiyorsunduur. Boşveeerr alabildiin kadar izin al, 2 gün fazla kendn baksan kardır güzelim.
canımm kocaman maşallah sizee:nazar::nazar::nazar:
2 aylık ollmuşsunuz nerdeyse
Rabbim bol uykular versin inş.
çok öpüorum seni ve melek oğlunu
Allaha emanet olun:nazar::nazar::nazar:
Zehracığııım, sen de kaçaklardansın valla. Gülüm yeter artık bu kadar mola sana daaa :82: Yaa hadi bi geliin, eski haline dönsün bu topicc. Adet tarihin de geçmiiş biişi dememişsin. Hadiiii bekleniyorsuuunn :4:

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.SEYDAM........................................ ...........................metformin
138.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

...........................EKİM AYI LİSTEMİZ............................

MASAL_NAZ.............................2 EKİM
EBRUDUR................................9 EKİM
ASKMESK..............................10 EKİM
EDAKARA..............................11 EKİM
SİYASİYA...............................16 EKİM
LİGHTLİFE..............................16 EKİM
MAWWİ35...............................19 EKİM
GUBETGUZELİ........................19 EKİM
AYSEN_34...............................28 EKİM

........................KASIM AYI LİSTEMİZ......................

ANATOLYA20.......................2 KASIM
ZAZEZ..................................5 KASIM
MELİKE_ECESUU.................8 KASIM
NAZİKLİ82.............................8 KASIM
DEFHNE...............................11 KASIM
SODDOS..............................13 KASIM
GİDA_PİNAR.........................15 KASIM
ESEMOS..............................16 KASIM
İLKNURR1984....................... 16 KASIM
SERSELO.............................17 KASIM
EXORCİST_TREX...................17 KASIM
TARİORONAR........................17 KASIM
FATMA 1986...........................18 KASIM
MİKİ24....................................18 KASIM
G.ERKL...................................18 KASIM
KİDY.......................................19 KASIM
ZEYNO_81...............................20 KASIM
AYSGLBRKN...........................27 KASIM
MİRAY15.................................27 KASIM
YELLOWWKİTTY.....................28 KASIM
EMRİVAKİ................................30 KASIM

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22................................2 ARALIK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

günaydın kızlarrrr

emosumm gelmışşşşş gıtmssss
zazezcımmm sende cii yapmıss gıtmıssn :))
umutlummmmmmmmmm artık ugruosun
kızlarrrrrrr hadı evet eskısı gıbı olsunn bı topıccccc

benımde persembe gunu ayrıntılı ultrasonum var ınşş hersey yolundadrrr teyzelerı dua edın

günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.

günaydın kızlarrrr

emosumm gelmışşşşş gıtmssss
zazezcımmm sende cii yapmıss gıtmıssn :))
umutlummmmmmmmmm artık ugruosun
kızlarrrrrrr hadı evet eskısı gıbı olsunn bı topıccccc

benımde persembe gunu ayrıntılı ultrasonum var ınşş hersey yolundadrrr teyzelerı dua edın

her şey yolundadır inşallah canım içini ferah tut. güzel haberlerle gel bakalım. görüşmek üzere.

merhaba kızlar, uzun zamandır uğrayamıyordum, kuzu84 canım kızın olacak demek ya maşallah, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Sen gönlünü ferah tut , inşallah herşey yolundadır, ne kadar da büyümüş maşallah, göbeğin bellidir artık dimi ?

selamlar
ben de klomen kullandım ilk kullanışımdı doktora kontrole gittim cumartesi günü yumurtalarımdan biri çatlamış iki tane daha varmış ama kiste dönüşme ihtimali yüksekmiş birisi 23.30 mm diğeri 16.20 mm falandı yanlış hatırlamıyorsam. bu durumda acaba doktor sorun yok dedi ama çatlayan yumurtayla bebek olma ihtimali kaçtır sizce bir de bu kist midir bu kadar sancı yapan yoksa çatlamamı ben çok acemiyim daha :)

günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.
cnmm hadı hayırlısı olsun inşşş asılamaya gerek kalmadan gelır melegın
aslında asılama nomal yol gıbı zatn tek fark spermler rahım yolunu gıtmek zorunda kalmaıyor dırek rahıme bırakılıyor he bıde yılanılar:)
bol bol calıs bu ay cnmm
bıde bana msj atarmısın ılacın adını bı arkadsıma var ona soylım kullansın
cok optum senııı

merhaba kızlar, uzun zamandır uğrayamıyordum, kuzu84 canım kızın olacak demek ya maşallah, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Sen gönlünü ferah tut , inşallah herşey yolundadır, ne kadar da büyümüş maşallah, göbeğin bellidir artık dimi ?

hosgeldın cnmm nerelerdısın
saoll cnm evet kızım olucakmıs:))
Amın cnm ınşş sagşlıgıyla gelır mınıgım
darsıı sızlerın basına inşşşşşşş
evet cıktı karnımda 9 kılo aldım :))

maşallah ya Rabbim nazarlardan korusun, inşallah kuzucum inşallah bzilere de nasip eder Allahım.İsim düşündün mü :):) Alminas ne yapıyor bu arada kızıda büyümüştür baya.
Bende beklemedeyim adetime 1 hafta var, sanırım adetten sonra aşılama olacak bizimde, hayırlısı bakalım, İzindeydim bayadır giremedim, arada girip okuyordum yazıları,

selamlar
ben de klomen kullandım ilk kullanışımdı doktora kontrole gittim cumartesi günü yumurtalarımdan biri çatlamış iki tane daha varmış ama kiste dönüşme ihtimali yüksekmiş birisi 23.30 mm diğeri 16.20 mm falandı yanlış hatırlamıyorsam. bu durumda acaba doktor sorun yok dedi ama çatlayan yumurtayla bebek olma ihtimali kaçtır sizce bir de bu kist midir bu kadar sancı yapan yoksa çatlamamı ben çok acemiyim daha :)

benimde bu ay dr çat.iğnesi önermedi ve kendi başına çatlayabilirler dedi.ama ondördüncü günden sonra on yedi on sekizinci günlerde ağır bi baskı hissettim yumurtalarda.normalde asla olmazdı o günlerde.bu üç gün sürdü.acaba aşırı büyüyüp kiste mi dönüştü kesinlikle kist oldu bence.seninde ağrın oldumu canım yumurtlamadan sonraki günlerde ağrın.

aslında asılama nomal yol gıbı zatn tek fark spermler rahım yolunu gıtmek zorunda kalmaıyor dırek rahıme bırakılıyor he bıde yılanılar:)
bol bol calıs bu ay cnmm
cok optum senııı

inş. canm bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bakalım. inş. aşılamay gerek kalmaz. özelden attım canm görmüşsündür belki.

Kızlar dün idrar testi yaptım,varla yok arası belki de sadece benim göreceğim bir çizgi belirdi.Ama belki de çizginin yeri bellideir diye düşündüm o kadar yani.

Bugünde kan testi yaptırdım 17.8 yani pozitif ama doktoruma sorduğumda daha çok erken çarşamba yineleyelim testi dedi.Sevinemedim de üzülemedim de garip bi duygu yarım kaldı içimde.

Bu ay 2 çatlatma iğnesi oldum acaba bu değerleri yükseltmiş olabilir mi?Var mı bilgisi olan?:26::26:

Kızlar dün idrar testi yaptım,varla yok arası belki de sadece benim göreceğim bir çizgi belirdi.Ama belki de çizginin yeri bellideir diye düşündüm o kadar yani.

Bugünde kan testi yaptırdım 17.8 yani pozitif ama doktoruma sorduğumda daha çok erken çarşamba yineleyelim testi dedi.Sevinemedim de üzülemedim de garip bi duygu yarım kaldı içimde.

Bu ay 2 çatlatma iğnesi oldum acaba bu değerleri yükseltmiş olabilir mi?Var mı bilgisi olan?:26::26:

Canımcım valla ben iğne olmadım hiç. ama zannetmiyorum iğneden olacağını. daha önce de dediğim gibi bence hamilesin inş :nazar: :nazar:

adet günün geçmiş miydi canım. geçmediği için düşüktür değerin. inş. yükselir. neden 2 çatlatma iğnesi oldun? anlamadım.

benimde bu ay dr çat.iğnesi önermedi ve kendi başına çatlayabilirler dedi.ama ondördüncü günden sonra on yedi on sekizinci günlerde ağır bi baskı hissettim yumurtalarda.normalde asla olmazdı o günlerde.bu üç gün sürdü.acaba aşırı büyüyüp kiste mi dönüştü kesinlikle kist oldu bence.seninde ağrın oldumu canım yumurtlamadan sonraki günlerde ağrın.

evet ve hala sürüyor bende de ama işte kist mi o sancıyı yapan yumurtaların çatlaması mı bilemiyorum yumurta çatladığı zamanlarda da ağrı olurmuş

maşallah ya Rabbim nazarlardan korusun, inşallah kuzucum inşallah bzilere de nasip eder Allahım.İsim düşündün mü :):) Alminas ne yapıyor bu arada kızıda büyümüştür baya.
Bende beklemedeyim adetime 1 hafta var, sanırım adetten sonra aşılama olacak bizimde, hayırlısı bakalım, İzindeydim bayadır giremedim, arada girip okuyordum yazıları,
tatlım ısım dusundum ama ahh bu karasızlık ıste baska bı ısım duyunca hemen karasızlasıorum
ılk asya dedık ada sımdıde hazal mı olsa dıorum .))
ben alya dedım esım yok dedı :))anlıycagn onerılerılere acıgım he bıde aren var almınas soylemıstı bunuda.oda ii cnm oyyy revnayı bır gor yersın masahhhh sayfanın gerısnde resmı var hbr olsun
cnmminşş en kısa zamnda Rabbım nasıp eder
bol bol calıs bu ay cnmm
cok optum senııı

inş. canm bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bakalım. inş. aşılamay gerek kalmaz. özelden attım canm görmüşsündür belki.
hadı bakalım ınşş gerk kalmıycak cnmm aldım msj saoll

cnm iğneden sonra kacıncı gunde yaptın testı??

Back
X