ovitrelle cnm benimki de 80 tl ydiçatlatma iğnesi pregnly deilmi ben onu ucuza almıştım
siz başkabişeymi kullanıyorsunuz,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovitrelle cnm benimki de 80 tl ydiçatlatma iğnesi pregnly deilmi ben onu ucuza almıştım
siz başkabişeymi kullanıyorsunuz,
hadi hayırlısı bende 11.gün çatlatma iğnemi olmuştum çok erkendi tam 30.gün de adet oldum şimdi yarın tekrar klomene başlıyorum bakalım cmt kontrol var
benım bugun kontrolum vardı. şeker kontrolu yapıldı ve açlık şekerimde 50 mg şeker yüklemeli tahlilimde yüksek cıktı. napıcam bençokmu kötü bir durum bu?????. pazartesi dahiliyeye gitmemi ondan sonra tekrar kontole gelmemı ıstedı. henuz bısey demesede kötü bişey gibi panık yaptırdı benı..
ınsallah bu sefer sonuc alırsın cnm.ben bugun cok umutsuzlastım.moralımde ıyıce sıfır oldu.adet olmak uzereyım.sureklı gıdıyorum wc ye oldum mu dıye.yarın sabah uyandıgımda buyuk ıhtımalle olmus olur.yada bır ıkı gune kalmaz.
Canım benim, sen iyi ol da biizi ihmat ett. Kızmak ne demek güzeliim, sadece özledik seni. Hadi toparla kendini de biran önce dön aramıza. tamam arada sırada insan mola vermek istiyr ama yeter anacığııım, senin bu mola uzun oldu biraaz. Özledim valla sohbetlrini gülüm.selam canlarım sizi çok ösledim ben sizi ihmal ettim bana kızmayın en kısa zamanda arnızda olacam inş. öpüyorum hepinizi.
Canım beniiim, siz hep iyi olun emii. Annesi gibi akıllı ve uysal demek ki Kerem bebek. Allahım uzuuun vee sağlıklı bir ömür nasip etsin canıım. Özledik tabii seni ama bebeğini de bırakıp işe gelmek hiç istemiyorsunduur. Boşveeerr alabildiin kadar izin al, 2 gün fazla kendn baksan kardır güzelim.Herkese merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz 52 günlük olduk kerem bebekle aramız çok iyi en kısa zamanda aranıza tekrar döneceğim hepinizi çok seviyorum 15 aralığa kadar kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
Zehracığııım, sen de kaçaklardansın valla. Gülüm yeter artık bu kadar mola sana daaa :82: Yaa hadi bi geliin, eski haline dönsün bu topicc. Adet tarihin de geçmiiş biişi dememişsin. Hadiiii bekleniyorsuuunncanımm kocaman maşallah sizee
2 aylık ollmuşsunuz nerdeyse
Rabbim bol uykular versin inş.
çok öpüorum seni ve melek oğlunu
Allaha emanet olun![]()
günaydın kızlarrrr
emosumm gelmışşşşş gıtmssss
zazezcımmm sende cii yapmıss gıtmıssn :))
umutlummmmmmmmmm artık ugruosun
kızlarrrrrrr hadı evet eskısı gıbı olsunn bı topıccccc
benımde persembe gunu ayrıntılı ultrasonum var ınşş hersey yolundadrrr teyzelerı dua edın
cnmm hadı hayırlısı olsun inşşş asılamaya gerek kalmadan gelır melegıngünaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.
merhaba kızlar, uzun zamandır uğrayamıyordum, kuzu84 canım kızın olacak demek ya maşallah, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Sen gönlünü ferah tut , inşallah herşey yolundadır, ne kadar da büyümüş maşallah, göbeğin bellidir artık dimi ?
selamlar
ben de klomen kullandım ilk kullanışımdı doktora kontrole gittim cumartesi günü yumurtalarımdan biri çatlamış iki tane daha varmış ama kiste dönüşme ihtimali yüksekmiş birisi 23.30 mm diğeri 16.20 mm falandı yanlış hatırlamıyorsam. bu durumda acaba doktor sorun yok dedi ama çatlayan yumurtayla bebek olma ihtimali kaçtır sizce bir de bu kist midir bu kadar sancı yapan yoksa çatlamamı ben çok acemiyim daha :)
cnmm hadı hayırlısı olsun inşşş asılamaya gerek kalmadan gelır melegın
aslında asılama nomal yol gıbı zatn tek fark spermler rahım yolunu gıtmek zorunda kalmaıyor dırek rahıme bırakılıyor he bıde yılanılar:)
bol bol calıs bu ay cnmm
bıde bana msj atarmısın ılacın adını bı arkadsıma var ona soylım kullansın
cok optum senııı
inş. canm bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bakalım. inş. aşılamay gerek kalmaz. özelden attım canm görmüşsündür belki.
Kızlar dün idrar testi yaptım,varla yok arası belki de sadece benim göreceğim bir çizgi belirdi.Ama belki de çizginin yeri bellideir diye düşündüm o kadar yani.
Bugünde kan testi yaptırdım 17.8 yani pozitif ama doktoruma sorduğumda daha çok erken çarşamba yineleyelim testi dedi.Sevinemedim de üzülemedim de garip bi duygu yarım kaldı içimde.
Bu ay 2 çatlatma iğnesi oldum acaba bu değerleri yükseltmiş olabilir mi?Var mı bilgisi olan?:26::26:
Kızlar dün idrar testi yaptım,varla yok arası belki de sadece benim göreceğim bir çizgi belirdi.Ama belki de çizginin yeri bellideir diye düşündüm o kadar yani.
Bugünde kan testi yaptırdım 17.8 yani pozitif ama doktoruma sorduğumda daha çok erken çarşamba yineleyelim testi dedi.Sevinemedim de üzülemedim de garip bi duygu yarım kaldı içimde.
Bu ay 2 çatlatma iğnesi oldum acaba bu değerleri yükseltmiş olabilir mi?Var mı bilgisi olan?:26::26:
benimde bu ay dr çat.iğnesi önermedi ve kendi başına çatlayabilirler dedi.ama ondördüncü günden sonra on yedi on sekizinci günlerde ağır bi baskı hissettim yumurtalarda.normalde asla olmazdı o günlerde.bu üç gün sürdü.acaba aşırı büyüyüp kiste mi dönüştü kesinlikle kist oldu bence.seninde ağrın oldumu canım yumurtlamadan sonraki günlerde ağrın.
tatlım ısım dusundum ama ahh bu karasızlık ıste baska bı ısım duyunca hemen karasızlasıorummaşallah ya Rabbim nazarlardan korusun, inşallah kuzucum inşallah bzilere de nasip eder Allahım.İsim düşündün mü :):) Alminas ne yapıyor bu arada kızıda büyümüştür baya.
Bende beklemedeyim adetime 1 hafta var, sanırım adetten sonra aşılama olacak bizimde, hayırlısı bakalım, İzindeydim bayadır giremedim, arada girip okuyordum yazıları,
hadı bakalım ınşş gerk kalmıycak cnmm aldım msj saollcnmm hadı hayırlısı olsun inşşş asılamaya gerek kalmadan gelır melegın
aslında asılama nomal yol gıbı zatn tek fark spermler rahım yolunu gıtmek zorunda kalmaıyor dırek rahıme bırakılıyor he bıde yılanılar:)
bol bol calıs bu ay cnmm
bıde bana msj atarmısın ılacın adını bı arkadsıma var ona soylım kullansın
cok optum senııı
inş. canm bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bakalım. inş. aşılamay gerek kalmaz. özelden attım canm görmüşsündür belki.
cnm iğneden sonra kacıncı gunde yaptın testı??