Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzucummm
sanaada güzel haftasonları
benim içn güzel bi haftasonu çünkü pazartesi sendromu yokkk :
cankuslarımmmmmmmm geldımmmmmmm
dr muza gıttık evettt %100 kız mınıkımm :))
ayy kocaman olmuss sıpa kıpır kıpır bı yerınde durmuo
dr dedım erkek gıbı bu ya dr dıo erkek gıbı hatun ıste .)eelrını yuzune koyuyo agzını acıoo cok guzeldı cok:) ben erkekge benzıo dedım pat sırtını dondu bıze yuzunu bıdahada duzgun gostermedı kustu mu naptı hehehe:))cd lerını verdı
herseyımız ii ayrıntılımız guzel gectı kızlar cok sukur mınıgım ii :)) Rabbıme bınlerce sukur olsun..
darısı ısteyen tum herkeze inşşşşşşşşşşşşş :))
günaydınn kızlarrr bir ara buraya yazıyordumm klomen kullandığım dönemde ve o zamanlar hamile kalamamıştım..ve bende sonunda hamileyimm...rabbim bütün isteyenlere nasip etsinn..inşallah bizlerede sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...
selam canım ewet hatırladım seni demek hamilesin çok sevindim gözün aydın nekadar güzel bir hafta geçirdik yaa birçok hamiş haberi almak umutlandırıyor insanı..
günaydınn kızlarrr bir ara buraya yazıyordumm klomen kullandığım dönemde ve o zamanlar hamile kalamamıştım..ve bende sonunda hamileyimm...rabbim bütün isteyenlere nasip etsinn..inşallah bizlerede sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...
emosumm ben kusturmuorum kıı aam yaaa ::)))))ayyyy teyzesi onu yerbitirir hele bi doğsun bak aynı senin gibi
güzel bi kızın olacak bence minik prensesimizi bidaha
küstürme annesi :84:bak teyzeleri burda
haaaa... sağlığı yerinde ya başka ne :13:isteriz rahat rahat kızızna kavuşacağın vakti :94:bekle kuzummm herşey yoluunda maaşallah
![]()
cok sağoll canımm...aminn inşallahhh allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inş..allahım en kısa zamanda isteyenlere nasip etsin..cnm tebrik ederim. allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inş. darısı tüm isteyenlere.
cnmm tabrık ederım
Rabbım saglıgıyla kucagına almayıda nasıp etsın inşşşşşşşşşşşş
cok sağoll canımm...aminn inşallahhh allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inş..allahım en kısa zamanda isteyenlere nasip etsin..
sağol kuzucumm..aminn aminnn inş. hepimize canım..maşallah seninde bebişin kocaman olmuş..
klomensiz hamiş kaldım canım bu ay preseed kullanmıştım..
kızlar ben de bu ay ilk kez klomen kullandım 5.günden itibaren ve 17. gün yumurtam çatladı. bunu da akıntıdan anladım. Allaha şükür yumurtam çatladıktan 10 gün sonra kan testinde öğrendim hamile olduğumu...rabbim hepinize bu mutluluğu nasip etsin
günaydın kızlarrr
şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun inş.
çok güzel bi bayram geçirin hep gülün ve mutlu olun
ben dün tekrar kan testi yaptırdm değerim 206 dan 647 ya çıkmış
dr.um sanki fazla artmış dedi ama ben artık kulaklarımı kapatma kararı aldım
herşeyde bi hayır var diorum
bence gayet güzel artıodeğerlerin hıhhhhh
nasipse bayramdan sonraki cumartesi yada pazartesi gidicem dr.a
hepinizi kocaman öpüorum dualarınızı eksik etmeyin