- 23 Haziran 2024
- 398
- 125
- 23
- 25
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
UmarımAynı şeyleri yaşıyoruz umarım hayırlısı olur
Evet oldu. Özellikle 16 mm çıkmadan önceki gece. Ve sonrasında birkaç gün daha ara ara oldu. Yumurta büyüyüp çatladığından oluyor sanırımUmarımancak ciddi kasık ağrım var benim bu süreçte sende de oldu mu
Evet oldu. Özellikle 16 mm çıkmadan önceki gece. Ve sonrasında birkaç gün daha ara ara oldu. Yumurta büyüyüp çatladığından oluyor sanırım
Ay bende de o kadar var ki özellikte bugün çok fenayımEvet oldu. Özellikle 16 mm çıkmadan önceki gece. Ve sonrasında birkaç gün daha ara ara oldu. Yumurta büyüyüp çatladığından oluyor sanırım
Peki adetin kaçıncı günü o boyuttaydi.. benimkinin ne kadar olduğunu bilmiyorum en son 8.gun 12-14mm denildi iki yumurtayaBende klomen kullandım 1 tane 22mm var idi iğne yapmadık çatladıysa inşallah 10 gün sonra yapacağım test
Hiç hatırlamıyorum zaten ben adetliyken başlayamadım adetim bitti öyle başladım ama ilk ultrasona adetin 7-8. Günü girdim 12 mm yumurta vardırPeki adetin kaçıncı günü o boyuttaydi.. benimkinin ne kadar olduğunu bilmiyorum en son 8.gun 12-14mm denildi iki yumurtaya
Evet o zaman yumurtanın boyutuna vs bakacakBen bugün letu kullanmaya başladım sabah akşam 1 tane 5 gün kullanacağım bugün 5. Gündü yumurtlama gününde çağırdı doktor yani daha önce böyle bir tecrübem yok iğne falan demedi sadece bu ilacı bu şekilde kullanım yumurtlama günü gelin dedi o zaman mı yumurta kontrolü yapılacak arkadaşlar
İyi maşallah benim ne durumda acaba hiç bilmiyorum sadece. Ovulasyon testi ile takip edebilirim Yumurtlama oldu mu diye. Erken baktığı için bana bilemiyorumHiç hatırlamıyorum zaten ben adetliyken başlayamadım adetim bitti öyle başladım ama ilk ultrasona adetin 7-8. Günü girdim 12 mm yumurta vardır
Pcos falan yoksa ovulasyonla deneyebilirsiniz bende pcos var 22 mm yumurtam varken bile pik göstermediİyi maşallah benim ne durumda acaba hiç bilmiyorum sadece. Ovulasyon testi ile takip edebilirim Yumurtlama oldu mu diye. Erken baktığı için bana bilemiyorum
Ben her ay ovulasyon ile görüyorum piki.. bende pcos yok ama çok hafif pcos görüntüsü var ultrasonda demişti doktor. O da çok bir sorun değil galiba hormonlarinda skinti yok pcos hormonal olarak da yok dediPcos falan yoksa ovulasyonla deneyebilirsiniz bende pcos var 22 mm yumurtam varken bile pik göstermedi
Sizi neden kontrole çağırmadı ki doktorunuz tekrardanBen her ay ovulasyon ile görüyorum piki.. bende pcos yok ama çok hafif pcos görüntüsü var ultrasonda demişti doktor. O da çok bir sorun değil galiba hormonlarinda skinti yok pcos hormonal olarak da yok dedi
İnan onu çözmüş değilim burda okuyorum herkesi 11.gunden sonra çağırmış. Ben adetin 3.gunu gittim 5 gün kullan gel dedi.kullandim ve 8.gunu gittim yani. Baktı iki yumurtan var ama istediğim boyutta değiller dedi. İğne için sanırım.. çünkü iğne yapacak olsam hangi birine yapicam küçük küçük yumurtaların var bir beş gün sonra hepsinin büyüme ihtimalleri var riske atamam o yüzden günaşırı ilerle dedi. Bide bana bir iki ay içinde doğal gebelik olur senin dedi bence biseye gerek kalmadan öyle olacak dedi. Regl olur gelirsende yüksek dozlu bir ilaçla yeniden başlarız dedi. İnşallah olmazsın tabiki diyerek.Sizi neden kontrole çağırmadı ki doktorunuz tekrardan
Bende görüntüsü varmış doktora kendim sormuştum bende varmı diye. Hafif bir görüntüsü var ama sorun değil hormonlarin da düzgün demistiBende pcos yoktur ama Klomen kullandım bugün kontrolüm var bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?