Klomen ve Otrivelle

Zaten 3 den fazla yumurta büyürse çatlatma iğnesi kullandırmıyorlar çoğul gebelik riskinden dolayı benim 1 tane yumurtam vardı yine de kullanmadım çünkü iğne yok yani bulunmuyor ama sizin 3-4 sonra tekrar çağırıp yumurtayı kontrol edebilirdi bilemedim

İki taneyi büyük gördü o yüzden mi acaba 8.gun olmasına rağmen büyüklüğü iyi diyenler vardı burda. İnan hiç bilmiyorum bekleyip gorucem sanırım günaşırı degerlendirmeye devam ediyoruz

İki taneyi büyük gördü o yüzden mi acaba 8.gun olmasına rağmen büyüklüğü iyi diyenler vardı burda. İnan hiç bilmiyorum bekleyip gorucem sanırım günaşırı degerlendirmeye devam ediyoruz
Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor mesela benim doktorum da 11. Gün çağırdı büyümeyince 3 gün daha klomen içtim 16 mm olmuştu. 4 gün sonra iğne vuracaksın 36 saat sonra da ilişki dedi. Ve 10 gün boyunca da gün aşırı ilişki önerdi. Bize sanırım her şeyi tam söylemiyorlar ama doktorun dediyse bir bildiği vardır

Evet gerçekten de öyle olmuş.. herkesin vücudu farklı olduğu gibi herkese yapılan tedavi süreçleri de farklı.. söylediğin gibi bize tam bilgi vermiyolar nasıl bir yol bekliyor beni aşırı merak ediyorum endişeleniyorum da ne olacak diye.. bugün ovulasyon da Yumurtlamami gördüm yine. Ama günaşırı ilerledigim için bugünü pas geçip yarını degerlendiricez.. şimdiye kadar üç gün üst üste değerlendirmistik bu kez doktoru dinleyerek gunasiriya devam ediyorum

Buarada senin regl ne zaman

Pik gördüyseniz sperm sorunu yoksa bence bugünü de değerlendirin

Eşimde sperm sorunu yok şükür ama doktor günaşırı ilerleyin dedi ya o yüzden bir tereddüt ettim
Bana da iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ama ben ovülasyon testinde pik görmüş gibi 3 gün üst üste değerlendirdim. Siz bilirsiniz Bundan sonrasını günaşırı değerlendireceğim ben de

Bana da iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ama ben ovülasyon testinde pik görmüş gibi 3 gün üst üste değerlendirdim. Siz bilirsiniz Bundan sonrasını günaşırı değerlendireceğim ben de
Ayy bilemiyorum ki eşime kalsa bugünde degerlndirelim diyor ama şimdiye kadar piki görüp üç gün üstte yapıyorduk zaten bu kez de böyle doktoru mu dinlesem dediim hayırlı haberler olsun inşallah haberleselim burdan

Ya bunun için erken büyük ihtimalle ama benim sabahtan beri midem çok bulanıyor. 1 kere kustum yine bulanmaya başladı. Herhalde Gebelikten dolayı değildir daha iğneyi vuralı 3 gün oldu. Midem hassas bu konularda. Doğum kontrol hapı içerken de çok bulanıyordu.

Evet erken olurda acaba iğne etkileri falan olabilir mi? Ya da seni etkilemiştir belkide hassas oldugun için

Alakasız olucak belki ama bugün doktorum klomen verdi günde 2 tane adetime 8 gün var adet olunca 3. Günü gel dedi. Ben sormayı unuttum doktora gebelik süphem var emin değilim tabi ama ya varsa gebelik, bir sorun oluşur mu. Bilgisi olan var mı. Kan verip sonra mı içmeye başlasam ya kan içinde erkense ooof. Deliricem. Yumurtlama dönemi üzerinden 8 gün geçti hamilelik varsa belli olur mu acaba kanda ?

Adetinize bu kadar az kalmışken adet öncesi neden Klomen kullanmanızı istedi
Yumurtlamadan en az 10 gün sonra kanda beta yükselmeye başlıyor

Sordu bana adetime 8 gün olduğunu da belirttim oysa ki. Bilmiyorum ilk defa tedaviye başlıyorum. 2 gün daha bekleyip kan testi yapayım ona göre kullanırım. İçimde bu tereddüt varken içmek istemiyorum. Düşüğe sebep olabiliyormuş diye okudum.

2 ay Klomen, 2 ay Femara kullandım
Burada da 3 aydır birçok kişinin sürecini okuyorum
Regli öncesi Klomen kullanıldığını ilk defa görüyorum
Klomen yumurta büyütmek için kullanılıyor ve adetken içmeye başlanılıyor
Adetin 3. günü sizi kontrole çağırmış
İlacı o gün başlatacak olabilir mi
Genelde 3. gün içmeye başlanıyor çünkü
Şimdi adet öncesi içmeye başlayın dediyse de bence başka doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…