- 29 Temmuz 2024
- 930
- 318
- 18
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Zaten 3 den fazla yumurta büyürse çatlatma iğnesi kullandırmıyorlar çoğul gebelik riskinden dolayı benim 1 tane yumurtam vardı yine de kullanmadım çünkü iğne yok yani bulunmuyor ama sizin 3-4 sonra tekrar çağırıp yumurtayı kontrol edebilirdi bilemedimİnan onu çözmüş değilim burda okuyorum herkesi 11.gunden sonra çağırmış. Ben adetin 3.gunu gittim 5 gün kullan gel dedi.kullandim ve 8.gunu gittim yani. Baktı iki yumurtan var ama istediğim boyutta değiller dedi. İğne için sanırım.. çünkü iğne yapacak olsam hangi birine yapicam küçük küçük yumurtaların var bir beş gün sonra hepsinin büyüme ihtimalleri var riske atamam o yüzden günaşırı ilerle dedi. Bide bana bir iki ay içinde doğal gebelik olur senin dedi bence biseye gerek kalmadan öyle olacak dedi. Regl olur gelirsende yüksek dozlu bir ilaçla yeniden başlarız dedi. İnşallah olmazsın tabiki diyerek.
İki taneyi büyük gördü o yüzden mi acaba 8.gun olmasına rağmen büyüklüğü iyi diyenler vardı burda. İnan hiç bilmiyorum bekleyip gorucem sanırım günaşırı degerlendirmeye devam ediyoruzZaten 3 den fazla yumurta büyürse çatlatma iğnesi kullandırmıyorlar çoğul gebelik riskinden dolayı benim 1 tane yumurtam vardı yine de kullanmadım çünkü iğne yok yani bulunmuyor ama sizin 3-4 sonra tekrar çağırıp yumurtayı kontrol edebilirdi bilemedim
Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor mesela benim doktorum da 11. Gün çağırdı büyümeyince 3 gün daha klomen içtim 16 mm olmuştu. 4 gün sonra iğne vuracaksın 36 saat sonra da ilişki dedi. Ve 10 gün boyunca da gün aşırı ilişki önerdi. Bize sanırım her şeyi tam söylemiyorlar ama doktorun dediyse bir bildiği vardırİki taneyi büyük gördü o yüzden mi acaba 8.gun olmasına rağmen büyüklüğü iyi diyenler vardı burda. İnan hiç bilmiyorum bekleyip gorucem sanırım günaşırı degerlendirmeye devam ediyoruz
Evet gerçekten de öyle olmuş.. herkesin vücudu farklı olduğu gibi herkese yapılan tedavi süreçleri de farklı.. söylediğin gibi bize tam bilgi vermiyolar nasıl bir yol bekliyor beni aşırı merak ediyorum endişeleniyorum da ne olacak diye.. bugün ovulasyon da Yumurtlamami gördüm yine. Ama günaşırı ilerledigim için bugünü pas geçip yarını degerlendiricez.. şimdiye kadar üç gün üst üste değerlendirmistik bu kez doktoru dinleyerek gunasiriya devam ediyorumHer doktor farklı bir tedavi uyguluyor mesela benim doktorum da 11. Gün çağırdı büyümeyince 3 gün daha klomen içtim 16 mm olmuştu. 4 gün sonra iğne vuracaksın 36 saat sonra da ilişki dedi. Ve 10 gün boyunca da gün aşırı ilişki önerdi. Bize sanırım her şeyi tam söylemiyorlar ama doktorun dediyse bir bildiği vardır
Buarada senin regl ne zamanHer doktor farklı bir tedavi uyguluyor mesela benim doktorum da 11. Gün çağırdı büyümeyince 3 gün daha klomen içtim 16 mm olmuştu. 4 gün sonra iğne vuracaksın 36 saat sonra da ilişki dedi. Ve 10 gün boyunca da gün aşırı ilişki önerdi. Bize sanırım her şeyi tam söylemiyorlar ama doktorun dediyse bir bildiği vardır
Pik gördüyseniz sperm sorunu yoksa bence bugünü de değerlendirinEvet gerçekten de öyle olmuş.. herkesin vücudu farklı olduğu gibi herkese yapılan tedavi süreçleri de farklı.. söylediğin gibi bize tam bilgi vermiyolar nasıl bir yol bekliyor beni aşırı merak ediyorum endişeleniyorum da ne olacak diye.. bugün ovulasyon da Yumurtlamami gördüm yine. Ama günaşırı ilerledigim için bugünü pas geçip yarını degerlendiricez.. şimdiye kadar üç gün üst üste değerlendirmistik bu kez doktoru dinleyerek gunasiriya devam ediyorum
Eşimde sperm sorunu yok şükür ama doktor günaşırı ilerleyin dedi ya o yüzden bir tereddüt ettimPik gördüyseniz sperm sorunu yoksa bence bugünü de değerlendirin
Bana da iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ama ben ovülasyon testinde pik görmüş gibi 3 gün üst üste değerlendirdim. Siz bilirsinizEşimde sperm sorunu yok şükür ama doktor günaşırı ilerleyin dedi ya o yüzden bir tereddüt ettim
Ayy bilemiyorum ki eşime kalsa bugünde degerlndirelim diyor ama şimdiye kadar piki görüp üç gün üstte yapıyorduk zaten bu kez de böyle doktoru mu dinlesem dediimBana da iğneden 36 saat sonra ilişki dedi ama ben ovülasyon testinde pik görmüş gibi 3 gün üst üste değerlendirdim. Siz bilirsinizBundan sonrasını günaşırı değerlendireceğim ben de
Ya bunun için erken büyük ihtimalle ama benim sabahtan beri midem çok bulanıyor. 1 kere kustum yine bulanmaya başladı. Herhalde Gebelikten dolayı değildir daha iğneyi vuralı 3 gün oldu. Midem hassas bu konularda. Doğum kontrol hapı içerken de çok bulanıyordu.Ayy bilemiyorum ki eşime kalsa bugünde degerlndirelim diyor ama şimdiye kadar piki görüp üç gün üstte yapıyorduk zaten bu kez de böyle doktoru mu dinlesem dediimhayırlı haberler olsun inşallah haberleselim burdan
Evet erken olurda acaba iğne etkileri falan olabilir mi? Ya da seni etkilemiştir belkide hassas oldugun içinYa bunun için erken büyük ihtimalle ama benim sabahtan beri midem çok bulanıyor. 1 kere kustum yine bulanmaya başladı. Herhalde Gebelikten dolayı değildir daha iğneyi vuralı 3 gün oldu. Midem hassas bu konularda. Doğum kontrol hapı içerken de çok bulanıyordu.
Bence de iğneden olabilir mantıklı sonuçta o da hormonEvet erken olurda acaba iğne etkileri falan olabilir mi? Ya da seni etkilemiştir belkide hassas oldugun için
Tabi canım mideni rahatlatıcı şeyler tüket bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir.. sen benden önce öğrenirsin ilk güzel haber senden hadi bakalımBence de iğneden olabilir mantıklı sonuçta o da hormon
İğneden kaç gün sonra test yapılması gerekiyor biliyor musun?Tabi canım mideni rahatlatıcı şeyler tüket bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir.. sen benden önce öğrenirsin ilk güzel haber senden hadi bakalım
Sanki 9-10 çünkü hep 11.gunden sonra pozitif görenlerin doğru oluyordu öyle okumuştum.. bazıları hep testle takip ediyorİğneden kaç gün sonra test yapılması gerekiyor biliyor musun?
Alakasız olucak belki ama bugün doktorum klomen verdi günde 2 tane adetime 8 gün var adet olunca 3. Günü gel dedi. Ben sormayı unuttum doktora gebelik süphem var emin değilim tabi ama ya varsa gebelik, bir sorun oluşur mu. Bilgisi olan var mı. Kan verip sonra mı içmeye başlasam ya kan içinde erkense ooof. Deliricem. Yumurtlama dönemi üzerinden 8 gün geçti hamilelik varsa belli olur mu acaba kanda ?
Sordu bana adetime 8 gün olduğunu da belirttim oysa ki. Bilmiyorum ilk defa tedaviye başlıyorum. 2 gün daha bekleyip kan testi yapayım ona göre kullanırım. İçimde bu tereddüt varken içmek istemiyorum. Düşüğe sebep olabiliyormuş diye okudum.
Öneriyle gittim birde doktora. Çok teşekkür ederim. Adetime 8 gün var dedim. Tamam ilaç yazıcam içeceksin adetinin 3. Gel dedi. Yanlış anlamış olamam değil mi. Adetken içilecek vs. Demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?