Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullandım bu ay 2. iğnemi olucam ilk iğnede çok umutlandım kesin hamileyimdir diye ama değilmişimsana diyebileceğim şey hamile kalmayı kafandan çıkar rahat ol ozaman hamile kalınıyor ben bunu yapamıyorum bu yuzden hamilede kalamıyorum iğne oluyorum ama bana bi etki yaratmadı
belkide gününü saatini tutturamadık bilemiyorum inşallah senin ilk iğnende hemen bebişin olur
canım benim üzülme sen daha yeniymişsin olur umudunu kırma bu sürec biraz yorucu ama inşallah olur kendine bukadar dert edinme hepiz dua edelim birbirimize sen yenisin ben 13 senedir umut ediyorum ama yok tedavine devam et yılma cünkü ben bıraktım buzamana kadar bekledim geçen günlerime cok üzülüyorum ama ne yapalım nasip artık önümüze bakalım değilmi onun için üzülme sen benim yaptığımı yapmaben 8 aylık evliyim ama sürekli kist olduğu için tedaviye hemen başladık erken anne olayım istedim bir sürü doktora gittim bursada yaşıyorum ama içimi hiç aydınlatamıyorumokadar çaresizim ki daha evliliğimden birşey anlamamışken bir sürü tedavinin içine girdim benim yumurtalıgım çatlamadığı için sürekli kist oluşturuyormuş yani kendi kendime hamile kalamam klomen ve ovitrella kullandım 2 ay 2side hüsran doktorum aşılamaya geçelim dedi 23 yaşındayım aşılama için erken mı bilmiyorum daha karar veremedim kiminin hemen tutuyor iğneyle bünyeyle alakalı psikolojiyle alakalı inşallah senin hemen olur
Ben de bu ay klomen, menogon ve ovitrelle kullandım, adet tarihine 1 hafta kaldı, ilk sefer bu çok umutlandım ama okudukça bu forumda ilk seferde tutma şansının az olduğunu anlıyorumÇok da umutlanmamak gerekiyor sanırım, zor bir süreç
2 ay kullandım ne yazıkki olmadı....
bu ay aşılamaya geçiyorum..
inşallah senin tutar
ben hem ilk tedaviye başladığımda kullandım hem de ilk aşılamamda.ama tutmadı.bu arada bide aşılama sürecinde uterus kalınlığım zayıf kaldı.doktor klomende yapar bunu 2.aşılamada klomen vermeyeceğim sana dedi.
ben kullandım bu ay 2. iğnemi olucam ilk iğnede çok umutlandım kesin hamileyimdir diye ama değilmişimsana diyebileceğim şey hamile kalmayı kafandan çıkar rahat ol ozaman hamile kalınıyor ben bunu yapamıyorum bu yuzden hamilede kalamıyorum iğne oluyorum ama bana bi etki yaratmadı
belkide gününü saatini tutturamadık bilemiyorum inşallah senin ilk iğnende hemen bebişin olur
Biz 6 aydır istiyoruz çocuk biraz erken sabırsızlanıyorum galiba. Doktor çatlatma iğnesinden sonra 15 gün say adet olmazsan hamilesin dedi. Bugün 15. gün olmadı henüz. Tabi ben bunu beynimle de erteliyo olabilirim. Çok zor![]()
ben klomen ve ıyneyı 2 ay denedım olmadı 3 ayıda deneyıp olmazsa tup filmi cekilecek 3 ayımda klomen kullandım ama yumurtam kendılıgınden catladı ve sımdı beklıyorum adet olursam fılım cekecekler ve ben fılımden cok korkuyorumlutfen fıkrı olan yardım etsın
klomen ve ovitrelle iğne kulanıpta cocuğu olan varmı polikistik overli hanımlar buraya gelin konuşalım fertieşelim bizi bizden daha iyi kim anlar
klomen ve ovitrelle iğne kulanıpta cocuğu olan varmı polikistik overli hanımlar buraya gelin konuşalım fertieşelim bizi bizden daha iyi kim anlar