yaranın yakılması rahim kanallarında daralma yaptığı için gebeliği baya zorlaştırıyomuş onu araştırdım,doğum yapmayan kadınlara yapılmıo genelde.ama ilaçlara neden bu kadar erken başladığını bende anlamadım sağ tarafta 2 tane yumurta oluştu klomenden sonra normal boyuta gelince (20mm civarı),hemen iğne verdi vurulmazsam çatlamaz mı dedim yok çatlama olmaz dedi.ben korunmayı bırakmadan bir ay önce ertesi gün hapı almıştım sanırım bu yüzden biyolojik dengem bozuldu.o ay 3 kez regl oldum başka dr.a gitmiştim o zaman tam yumurtlama zamanımdı ve gayet güzel hem de o ilaca rağmen büyümüştü.ama o dr.da yarayı görmedi o yüzden iltihap baya ilerledi.hepsi birbirinden tutarsız kısacası
bence bu ilaçların öncesinde yumurta takibi yaptırmalısın ya herşey çok normalse,neden vücudunu bu şekilde yorasınki,hadi 6ay değil 6 yıllık deden anlarım,ama yok yani bence iyi bir doktor araştır,kadın doğum bu riske atmaya gelmez,hem yaşın küçük,hem çok kısa bir evlilik,hemde senin söylemlerine bakılırsa sorunun yok yumurtlamayla ilgili,mutlaka takibini yaptır,ilaç kullanmak için ciddi sebeplerinin olamsı lazım daha öncede yazdığım gibi ben çok kullandım ama ben pkoluyum