Ben 13. Günde test yapıyordum negatif görüp bırakıyordumMerhaba kızlar 20 Aralık'ta çatlatma iğnemi oldum o günden bu yana test yapıyorum burada 12.gün bile pozitif çıkan varmış benim 5.gun çizgi yok oldu gibi tamamen negatife döndükten sonra tekrar pozitif olursa hamilelik oluyor dimi yani iğne etkisi tekrar pozitif yapmaz bu ay böyle takip ediyorum çünkü önceki denememde 10.gun negatif gördüm 14.gun de regl oldum yani 10. Veya 11.gun öğrenebilirim diye düşündüm bakalım hayırlısı beraber takip edelim benimle aynı durumda olanlar sizde kaçıncı günde testiniz nasıl karşılaştıralım
Ben perşembe günü ignemi yaptim daha cok erken test icin kendimi strese sokmak istemiyorumMerhaba kızlar 20 Aralık'ta çatlatma iğnemi oldum o günden bu yana test yapıyorum burada 12.gün bile pozitif çıkan varmış benim 5.gun çizgi yok oldu gibi tamamen negatife döndükten sonra tekrar pozitif olursa hamilelik oluyor dimi yani iğne etkisi tekrar pozitif yapmaz bu ay böyle takip ediyorum çünkü önceki denememde 10.gun negatif gördüm 14.gun de regl oldum yani 10. Veya 11.gun öğrenebilirim diye düşündüm bakalım hayırlısı beraber takip edelim benimle aynı durumda olanlar sizde kaçıncı günde testiniz nasıl karşılaştıralım
Benim yarın tamamen negatif olur büyük ihtimal 5.gun bile varla yok arası çıktı neyse benim gibi çok meraklılara örnek olsun her gün yapmaya devamBen perşembe günü ignemi yaptim daha cok erken test icin kendimi strese sokmak istemiyorumama nisan ayında yine kullanmistim ovitrelle o zaman 12. Gune kadar pozitif gordum kan verdim 2.4 cikti degerim sonra regl oldum zaten
Bakalim insallah tekrar 2. Cizgiyi gorebiliriz 7 8. Gunlerde merakla bekliyorumBenim yarın tamamen negatif olur büyük ihtimal 5.gun bile varla yok arası çıktı neyse benim gibi çok meraklılara örnek olsun her gün yapmaya devamsizin baya uzun sürmüş iğnenin etkisi
Olsun zamanı gelince olucak en azından olmaması için bir sebep yok tedavimiz güzel gidiyor çok şükürBakalim insallah tekrar 2. Cizgiyi gorebiliriz 7 8. Gunlerde merakla bekliyorumevet ya uzun surdu dedim heralde tuttu bi hevesle kostuk kan verdik de nasip degilmis
Ben ne zaman igne etkisi geçiyor ne zaman pozitife dönüyor öğrensem diğer aylar en azından iğne etkisi geçtikten sonra test yapicam
Selam aleyküm kardeşim bildiğim kadarıyla ilk 10 gün etkisi sürüyormuş. Ve en erken güzel sonucu alabilmek için 14. Gün test yapmak gerekiyormuş bnde bu pazar pazartesi test yapicam 15. 16. Günüm oluyor inşallah isteyen herkese nasip olsunBen ne zaman igne etkisi geçiyor ne zaman pozitife dönüyor öğrensem diğer aylar en azından iğne etkisi geçtikten sonra test yapicam
İğneden sonra 7.gun testim negatif oldu şimdi bundan sonra çizgi çıkar ve koyulasirsa hamileyim demektir 10. Ve 11. Gün de öğrenenler var bende çok araştırdım bu benim 2. Çatlatma ignem ilkinde 10.gun yaptım negatifti ve 4 gün sonra adet gördüm zaten senin şu an kaçıncı gününSelam aleyküm kardeşim bildiğim kadarıyla ilk 10 gün etkisi sürüyormuş. Ve en erken güzel sonucu alabilmek için 14. Gün test yapmak gerekiyormuş bnde bu pazar pazartesi test yapicam 15. 16. Günüm oluyor inşallah isteyen herkese nasip olsun
Ya öğrenenler var evet ama güvenilir bir sonuç olmazmış bilmiyorum . 9. Günüm benjmİğneden sonra 7.gun testim negatif oldu şimdi bundan sonra çizgi çıkar ve koyulasirsa hamileyim demektir 10. Ve 11. Gün de öğrenenler var bende çok araştırdım bu benim 2. Çatlatma ignem ilkinde 10.gun yaptım negatifti ve 4 gün sonra adet gördüm zaten senin şu an kaçıncı günün
Üzüldüm hasta olmanıza tekrar ilaç tedavisi mi olucsksinizİğneden sonra 7.gun testim negatif oldu şimdi bundan sonra çizgi çıkar ve koyulasirsa hamileyim demektir 10. Ve 11. Gün de öğrenenler var bende çok araştırdım bu benim 2. Çatlatma ignem ilkinde 10.gun yaptım negatifti ve 4 gün sonra adet gördüm zaten senin şu an kaçıncı günün
Evet bu ikinci klomen ve iğne denemem olmazsa son bir kez daha böyle dener sonra aşılamaya geçeriz büyük ihtimalÜzüldüm hasta olmanıza tekrar ilaç tedavisi mi olucsksiniz
Bana da olmazsa bidahaki ay yine son kez ilaç deneriz olmadı bı rahim filmi çektir dedi doktor bana belki tüpler tikalidir . Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor dedi tikaliysa açıyoruz vs o yüzden daha kolay olur dediEvet bu ikinci klomen ve iğne denemem olmazsa son bir kez daha böyle dener sonra aşılamaya geçeriz büyük ihtimal
Bende geçen ay çekildim rahim filmi bir sorun çıkmadı çok şükürBana da olmazsa bidahaki ay yine son kez ilaç deneriz olmadı bı rahim filmi çektir dedi doktor bana belki tüpler tikalidir . Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyor dedi tikaliysa açıyoruz vs o yüzden daha kolay olur dedi
Yaa korkmaktan çok utanıyorum ben . Yarım saat sürüyormuş vs ne bilim biraz ürkütüyor beni dua ediyorum başka şeylere gerek kalmasınBende geçen ay çekildim rahim filmi bir sorun çıkmadı çok şükür
İşlem 5 10 dk sürüyor canım gözünü kapat aç bitti gitti inşallah gerek kalmazYaa korkmaktan çok utanıyorum ben . Yarım saat sürüyormuş vs ne bilim biraz ürkütüyor beni dua ediyorum başka şeylere gerek kalmasın
Yaa doktorum bana neden yarım saat dedi röntgen flnda olur dedi. İnşallah gerek kalmaz yaİşlem 5 10 dk sürüyor canım gözünü kapat aç bitti gitti inşallah gerek kalmaz
Anestezi önermişti benim doktorum ben istemedim odaya girmem cikmam yarım saat sürmüştür ama çekim kısa sürüyor içeriye ilacı veriyor ilacın içeriye rahme ve tüplere düzgün yayılıp yayılmadığına bakıyor saniyelik bir ağrı oluyor bitiyor sonra çok önemli bişey değil tabi utanma konusuna gelince yani bende utanıyorum aslında ama diyorum amaan günde kaç kişiye bakıyor kaç kişiyi görüyor benim sanki farklı bir şeyim mi varYaa doktorum bana neden yarım saat dedi röntgen flnda olur dedi. İnşallah gerek kalmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?