Gebeliğe Hazırlık Klomen ve ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn benimde kendimi rahatlatma yöntemim aynı mecbur olunca yapcak bişi yok. Ama içimi rahatlattın biraz ya teşekkür ederim. Yinede inşallah gerek kalmaz . Anestezi direk mi bayiltiyorlar yoksa lokal mi

Aynn benimde kendimi rahatlatma yöntemim aynı mecbur olunca yapcak bişi yok. Ama içimi rahatlattın biraz ya teşekkür ederim. Yinede inşallah gerek kalmaz . Anestezi direk mi bayiltiyorlar yoksa lokal mi
Bayıltıyorlar direk inşallah gerek kalmaz

Yani tabi daha iyi ama ben hayatımda hiç anestezi almadım almakta istemedim böyle bişey için ya uyanamazsam falan diye korktum ahahaha
Hee uyanamama mevzusu. Bn bı kere almıştım da ondan rahat konuşuyom heralde. ameliyat olmuştum

Hee uyanamama mevzusu. Bn bı kere almıştım da ondan rahat konuşuyom heralde. ameliyat olmuştum
Geçmiş olsun canım ben daha hiç ameliyat falan olmadım çok şükür baya sağlıklıyım maşallah sadece çocuğum olmuyor Allah nasip etmiyor bir türlü bu gün nedense bu ay da olmadı diye düşünüyorum ağlıcam şimdi cidden psikolojim bozuldu ya olsa hissederim gibime geliyor anneler hisseder sonuçta

Biliyor musun aynı düşünce banada geliyor hatta az önce namaz kılıp dua ediyordum sonra dedim hiç bişey de hissetmiyorum nasip artık . Vardır bir hikmeti ne diyelim ümit kesmek mümine yakışmaz diyerek ümit kesmiyorum azalıyor bazen ama Rabb'im ikimizede nasip etsin. Teşekkür ederim ayrıca güzel dileklerin için

Kardeşler size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hepimiz biliyoruz ki doktor ilaçlar vs hepsi vesile herşey Allah'ın elinde. Maddi gayretin yanısıra birde manevî gayret edersek inşallah daha güzel yol alabiliriz. Dua ediyoruz tabiki onun dışında hacet namazı kilabilirsiniz. Ve Allah'ın isimlerinden bilhassa ya Musavvir, ya bari, ya Halık isimlerini her gün tek sayı ile ne kadar çekerseniz sonra elinize üfleyip rahmin olduğu kısma sürün.
Ya Musavvir : Şekil veren,suret veren anlamında.
Ya Bari : Eksiksiz yaratan anlamında.
Ya Halık: zaten biliyorsunuz yaratan demek.
Bunun dışında bn şuan 7 günlük oruç tutuyorum. Her iftar açacağım zaman en az 21 defa bu isimleri çekip ya suya üfleyip besmele ile orucumu suyla açıyorum yada uflemeden zikri çektikten sonra besmele ile orucumu açıyorum . Ha tabi orucumu açmadan hayırlı bir evlat için de dua ediyorum.Oruclu kimsenin İftar anında ettiği duanın kabul olması yüksektir. Bu üfleme meselesine gelince peygamber efendimizde yatmadan önce Felak nas okuduktan sonra üfleyip üstüne sürerdi. Bunu nazar içinde yapardı. Sahabelerde öyle... Rabb'im verir vermez bu O'na kalmış herşey O' na aittir. Her türlü ondan razıyım o benim biricik Rabb'im .Biz maddi manevi tevekkül edelimde takdir Allah'ın.... Rabbim evladın kıymetini bilmeyen, çocuklarına zulmeden anne babalara evlat nasip etmesin. Evladının kıymetini bilen, üstüne titreyen,ona maddi manevi kiyamayan, yıllarca evlat hasretiyle yanıp tutuşan, gönül yarası olan herkese evlat nasip eylesin .amin amin amin Rabb'im

Off off çokta okuyorum belirtisiz de hamile olduğunu öğrenen var gerçi çok erken henüz 6.haftadan sonra başlıyormuş belirtiler normalde ama ben iste tedaviyle olunca her an bir şey olmasını bekliyorum ümidimi kesmiyorum umudum hiç bitmiyor ne kadar artık inanmıyorum umudum kalmadı desem de yine de bekliyorum yani gerçekten çok zor Allah isteyen bekleyen Herkese nasip etsin fazla aratmasın inşallah

Amin kardeşim amin .belirtilerin 6. Haftada başladığını bilmiyordum. Ama 5. Haftada da başlamaz mı ki yada 4 bian önce belirti görmek istediğim için heralde. Belirtisiz olan çok az heralde ya

Amin kardeşim amin .belirtilerin 6. Haftada başladığını bilmiyordum. Ama 5. Haftada da başlamaz mı ki yada 4 bian önce belirti görmek istediğim için heralde. Belirtisiz olan çok az heralde ya
Benim 2 arkadaşım yanımda öğrendi hamile olduğunu biri 2 aylıkken öğrendi ilk ay üstüne görmüş yerleşme kanamasını adet sanmış 2.ay adet olmayınca test yaptı bir baktık hamile 8 haftalık yani hiç belirti olmadı ki anlamadı heralde dige arkadaşım daha 3.5 haftalıkken adeti gecikmeden anladı Cok gaz vardı sürekli geğriyordu bir de beyaz akıntısı vardı çok yani kişiden kişiye değişiyor heralde cinsiyetle alakası varsa 2.ayda ogerebenin kızı oldu 3.5 haftada öğrenenin oğlu oldu

Oo baya geç öğrenmişler .. valla bn dayanamaz habire test yapardım o zamana kalmazdı heralde

Belirtisiz olan da pek duymamıştım. Ümit olsun buda bari. darısı bize inşallah

Oo baya geç öğrenmişler .. valla bn dayanamaz habire test yapardım o zamana kalmazdı heralde
Var canım benim annemde komşusuyla aynı gün olurmus adet komşusu olmuş o olmamış aaaa hamilemiyim acaba demiş bir bakmış hamile 2 aylık 5 ay sonra da doğmuşum zaten erken anneme diyorum doğumda fark etseydin bari ki 5 aylık olana kadar karnı bile çıkmamış zaten 2 kilo 100 gram doğmuşum ahahha

Aa o sensin yani ya bu karnı çıkmayanlara da bayılıyorum inşallah çok belli etmem bnde

Aa o sensin yani ya bu karnı çıkmayanlara da bayılıyorum inşallah çok belli etmem bnde
Yok annemde diğer arkadaşım da aynı yaşamış hemen hemen işte valla bende pko varya ne kadar zayıf olursam olayım hep göbeğim oluyor bence 4 üz olsa anca belli olur benim karnımda öyle görünüyor baya geniş çünkü karın bölgem ne yapsam olmuyor incelmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…