Aynn benimde kendimi rahatlatma yöntemim aynıAnestezi önermişti benim doktorum ben istemedim odaya girmem cikmam yarım saat sürmüştür ama çekim kısa sürüyor içeriye ilacı veriyor ilacın içeriye rahme ve tüplere düzgün yayılıp yayılmadığına bakıyor saniyelik bir ağrı oluyor bitiyor sonra çok önemli bişey değil tabi utanma konusuna gelince yani bende utanıyorum aslında ama diyorum amaan günde kaç kişiye bakıyor kaç kişiyi görüyor benim sanki farklı bir şeyim mi varahaha kendimi öyle gaza getiriyorum devam
Bayıltıyorlar direkAynn benimde kendimi rahatlatma yöntemim aynımecbur olunca yapcak bişi yok. Ama içimi rahatlattın biraz ya teşekkür ederim. Yinede inşallah gerek kalmaz . Anestezi direk mi bayiltiyorlar yoksa lokal mi
Aslında bayılsam utanmam daha ii değil mi hiç anlamadan hop bittiBayıltıyorlar direkinşallah gerek kalmaz
Yani tabi daha iyi ama ben hayatımda hiç anestezi almadım almakta istemedim böyle bişey içinAslında bayılsam utanmam daha ii değil mi hiç anlamadan hop bitti
Yani tabi daha iyi ama ben hayatımda hiç anestezi almadım almakta istemedim böyle bişey içinya uyanamazsam falan diye korktum ahahaha
Geçmiş olsun canım ben daha hiç ameliyat falan olmadım çok şükür baya sağlıklıyım maşallahHee uyanamama mevzusu. Bn bı kere almıştım da ondan rahat konuşuyom heralde. ameliyat olmuştum
Biliyor musun aynı düşünce banada geliyor hatta az önce namaz kılıp dua ediyordum sonra dedim hiç bişey de hissetmiyorumGeçmiş olsun canım ben daha hiç ameliyat falan olmadım çok şükür baya sağlıklıyım maşallahsadece çocuğum olmuyor Allah nasip etmiyor bir türlü bu gün nedense bu ay da olmadı diye düşünüyorum ağlıcam şimdi cidden psikolojim bozuldu ya olsa hissederim gibime geliyor anneler hisseder sonuçta
Off off çokta okuyorum belirtisiz de hamile olduğunu öğrenen var gerçi çok erken henüz 6.haftadan sonra başlıyormuş belirtiler normalde ama ben iste tedaviyle olunca her an bir şey olmasını bekliyorum ümidimi kesmiyorum umudum hiç bitmiyor ne kadar artık inanmıyorum umudum kalmadı desem de yine de bekliyorum yani gerçekten çok zor Allah isteyen bekleyen Herkese nasip etsin fazla aratmasın inşallahBiliyor musun aynı düşünce banada geliyor hatta az önce namaz kılıp dua ediyordum sonra dedim hiç bişey de hissetmiyorumnasip artık . Vardır bir hikmeti ne diyelim ümit kesmek mümine yakışmaz diyerek ümit kesmiyorum azalıyor bazen ama Rabb'im ikimizede nasip etsin. Teşekkür ederim ayrıca güzel dileklerin için
Amin kardeşim amin .belirtilerin 6. Haftada başladığını bilmiyordum. Ama 5. Haftada da başlamaz mı ki yada 4Off off çokta okuyorum belirtisiz de hamile olduğunu öğrenen var gerçi çok erken henüz 6.haftadan sonra başlıyormuş belirtiler normalde ama ben iste tedaviyle olunca her an bir şey olmasını bekliyorum ümidimi kesmiyorum umudum hiç bitmiyor ne kadar artık inanmıyorum umudum kalmadı desem de yine de bekliyorum yani gerçekten çok zor Allah isteyen bekleyen Herkese nasip etsin fazla aratmasın inşallah
Amin kardeşim amin .belirtilerin 6. Haftada başladığını bilmiyordum. Ama 5. Haftada da başlamaz mı ki yada 4bian önce belirti görmek istediğim için heralde. Belirtisiz olan çok az heralde ya
Oo baya geç öğrenmişler .. valla bn dayanamaz habire test yapardım o zamana kalmazdı heraldeBenim 2 arkadaşım yanımda öğrendi hamile olduğunu biri 2 aylıkken öğrendi ilk ay üstüne görmüş yerleşme kanamasını adet sanmış 2.ay adet olmayınca test yaptı bir baktık hamile 8 haftalık yani hiç belirti olmadı ki anlamadı heralde dige arkadaşım daha 3.5 haftalıkken adeti gecikmeden anladı Cok gaz vardı sürekli geğriyordu bir de beyaz akıntısı vardı çok yani kişiden kişiye değişiyor heralde cinsiyetle alakası varsa 2.ayda ogerebenin kızı oldu 3.5 haftada öğrenenin oğlu oldu
Belirtisiz olan da pek duymamıştım. Ümit olsun buda bari.Benim 2 arkadaşım yanımda öğrendi hamile olduğunu biri 2 aylıkken öğrendi ilk ay üstüne görmüş yerleşme kanamasını adet sanmış 2.ay adet olmayınca test yaptı bir baktık hamile 8 haftalık yani hiç belirti olmadı ki anlamadı heralde dige arkadaşım daha 3.5 haftalıkken adeti gecikmeden anladı Cok gaz vardı sürekli geğriyordu bir de beyaz akıntısı vardı çok yani kişiden kişiye değişiyor heralde cinsiyetle alakası varsa 2.ayda ogerebenin kızı oldu 3.5 haftada öğrenenin oğlu oldu
Onlar beklemiyordu ki isteyerek olan birsey değilOo baya geç öğrenmişler .. valla bn dayanamaz habire test yapardım o zamana kalmazdı heralde
İşte herşey tersine olurmuş hayattt...Onlar beklemiyordu ki isteyerek olan birsey değilsüpriz yumurta gibi onlarınki çocuk istemiyorlardı normalde
Var canım benim annemde komşusuyla aynı gün olurmus adet komşusu olmuş o olmamış aaaa hamilemiyim acaba demiş bir bakmış hamile 2 aylıkOo baya geç öğrenmişler .. valla bn dayanamaz habire test yapardım o zamana kalmazdı heralde
Valla evli bile değillerdi bebekleri karnında düğün yaptılarİşte herşey tersine olurmuş hayattt...
Aa o sensin yaniVar canım benim annemde komşusuyla aynı gün olurmus adet komşusu olmuş o olmamış aaaa hamilemiyim acaba demiş bir bakmış hamile 2 aylık5 ay sonra da doğmuşum zaten erken anneme diyorum doğumda fark etseydin bari ki 5 aylık olana kadar karnı bile çıkmamış zaten 2 kilo 100 gram doğmuşum ahahha
Hee orası karışıkValla evli bile değillerdi bebekleri karnında düğün yaptılar
Yok annemde diğer arkadaşım da aynı yaşamış hemen hemen işteAa o sensin yaniya bu karnı çıkmayanlara da bayılıyorum inşallah çok belli etmem bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?