klomen ve ovitrelle kullananlar!!

Rahim filmi çekilince ne oluyo canım ??? Birde aşılama yaptırdın mı yaptırdıysan nasıl oluyo tüp bebek gibi bişimi dölleuip mi enjekte ediyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rahim filminde cnm rahmin içine bir sıvı veriyolar tüpler tıkalı mı açık mı onu gösteriyor eğer tüplerde sorun yoksa aşılama yapıyorlar eşinden sperm alıp onu yıkayıp ayrıştırıyolar yani sağlıklı olan spermleri seçiyolar sonra o spermleri rahmine enjekte ediyolar yani yumurtayla dışarda birleştirmiyolar sadece rahme gönderiyolar aşılama yaptırmadım cnm daha adet olmadım olduktan sonra film çekip aşılama yapacaklar

rahim filminde cnm rahmin içine bir sıvı veriyolar tüpler tıkalı mı açık mı onu gösteriyor eğer tüplerde sorun yoksa aşılama yapıyorlar eşinden sperm alıp onu yıkayıp ayrıştırıyolar yani sağlıklı olan spermleri seçiyolar sonra o spermleri rahmine enjekte ediyolar yani yumurtayla dışarda birleştirmiyolar sadece rahme gönderiyolar aşılama yaptırmadım cnm daha adet olmadım olduktan sonra film çekip aşılama yapacaklar

bende bu ay AŞILAMA istiyorum :((( doktorum kabul edermi acaba :44::44::44:

bilemiyorum cnm sor doktora benimki artık mecbur adet oldum yine olmadı yani salı rahim filmi çekincem çok gerginim :(

kızlar ben 18 haziranda çatlatma iğnemi oldum yumurtam 23 mm idi ve sol kısımda dedi doktorum. yaklaşık 7 gün geçince kan tahlili yaptırdım sonuç 1,85 çıktı.İğneye rağmen bu kadar düşük beta hcg değerim.doktor erken olduğunu en az 14 veya 15 gün geçmesini beklememi söyledi.doktoruma da anlattım ,belirtilerin gebelik belirtisi olabilir dikkat et ve testi yenile söylediğim sürede dedi.Ümitlemk istemiyorum bu ilk denemem ve yaşım 38.baş dönmelerim ve bugüne kadar sol kasığımda ağrılarım vardı.Ateş basıyordu.sol kasığımdaki ağrı son iki gündür yok yumurtamda soldaydı.şimdi benim beta hcg değerim iğneye rağmen düşük mü yükselme ihtimali var mı görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.

Son düzenleme:
kizlar cinnet geciriorum galiba inanilir gibi deil.. 24mm yumurtam vardi catlatma ignemi oldum progeston kullandim 3 gundur kahve rengi hafif akintim vardi dr gittim alttan ultrasonla bakti hamilesin kese burda dedi bugun, dayanamadim beta hcg yaptirdim ozel bi hastanede 0 cikti. nasil olur bu ya kese var en azindan 1 2 falan ciksaydi anlardim sifir ne??

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. klomenle 23.5 mm tek yumurtam vardı. 27 haziran akşamı ovitrelle vuruldum. bugün iğne gününü de sayarsak 12. gün. ben dayanamadım 10 11 ve 12. günlerde idrar testi yaptım ve hepsinde 2. çizgiyi gördüm. aşırı silik değildi. belliydi. hatta 2 gündr gün ortasında yapıyorum sabah israrıyla değil. bu sonuç iğnenin etkisi midir. bu ay da hamile kalamazsam rahim filmine gidiyorum :(( 1 yıl önce boş gebelik yaşadım. 3 ay önce kimyasal gebelik. bi,r türlü tutturamadık

merhaba arkadaşlar. klomenle 23.5 mm tek yumurtam vardı. 27 haziran akşamı ovitrelle vuruldum. bugün iğne gününü de sayarsak 12. gün. ben dayanamadım 10 11 ve 12. günlerde idrar testi yaptım ve hepsinde 2. çizgiyi gördüm. aşırı silik değildi. belliydi. hatta 2 gündr gün ortasında yapıyorum sabah israrıyla değil. bu sonuç iğnenin etkisi midir. bu ay da hamile kalamazsam rahim filmine gidiyorum :(( 1 yıl önce boş gebelik yaşadım. 3 ay önce kimyasal gebelik. bi,r türlü tutturamadık

5-6 gun gecikmeden test yapma yaniltici olabiliyor yok yere kendini uzme sonrasinda insallah hamissindir.

Bende 2 ay klomen ardından klomen+ovitrelle tedavisi oldum ama hamile olamadım üstüne birde iğne kist yaptı yasmin kullandım ardından 1 ay dinlenip doktorumu değiştim mayıs ayında antibiyotik hap ve fitil kullandım haziranda rahim filmi çektim temmuzda klomen+ovitrelle kullandım yumurtalarım baya gelişmişti hatta doktor ikiz üçüz olabilir demişti ama sonu yine hüsran olmadı progestan 1 hafta kullandım bu ay başka ilaç vermedi şimdi ovulasyon testi yapıyorum bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin bizede sabır versin.

Sende dikkat et canım inan hiç olumsuz konuşmak istemiyorum inş vardır bebeğin ama bi kaç gün mutlaka bekle test için

Bende 2 ay klomen ardından klomen+ovitrelle tedavisi oldum ama hamile olamadım üstüne birde iğne kist yaptı yasmin kullandım ardından 1 ay dinlenip doktorumu değiştim mayıs ayında antibiyotik hap ve fitil kullandım haziranda rahim filmi çektim temmuzda klomen+ovitrelle kullandım yumurtalarım baya gelişmişti hatta doktor ikiz üçüz olabilir demişti ama sonu yine hüsran olmadı progestan 1 hafta kullandım bu ay başka ilaç vermedi şimdi ovulasyon testi yapıyorum bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin bizede sabır versin.

Sende dikkat et canım inan hiç olumsuz konuşmak istemiyorum inş vardır bebeğin ama bi kaç gün mutlaka bekle test için
Bende bu ay klomeni 2. Kez kullanıyorum ama hiç ümitli değilim, en iyisi oluruna bırakmak bile diyorum çünkü bizim nedensiz..

[QUOTcanmbost: 36496109, member: 515297"]Bende bu ay klomeni 2. Kez kullanıyorum ama hiç ümitli değilim, en iyisi oluruna bırakmak bile diyorum çünkü bizim nedensiz..[/QUOTE]
Evet canm malesef sorunumuz yok ama bebegimizde yok Allah bian once nasip etsin ins

[QUOTcanmbost: 36496109, member: 515297"]Bende bu ay klomeni 2. Kez kullanıyorum ama hiç ümitli değilim, en iyisi oluruna bırakmak bile diyorum çünkü bizim nedensiz..
Evet canm malesef sorunumuz yok ama bebegimizde yok Allah bian once nasip etsin ins[/QUOTE]
Nedensiz değildir ama inanır mısın tedavi olanlara bile özeniyorum. Bari bir ümitleri car diye bizimse elimizden bir şey gelmiyor.

Aynen canım ya ya doktora soruyorum madem sorun yok neden oluyo o zmn olur diyo tamm olurda ne zamn daha ne kadar tedavi olucam inan ilaç kullanmaktanda görmektende midem bulanıyo artık:(

Aynen canım ya ya doktora soruyorum madem sorun yok neden oluyo o zmn olur diyo tamm olurda ne zamn daha ne kadar tedavi olucam inan ilaç kullanmaktanda görmektende midem bulanıyo artık:(
Bende senin gibiyim midem bulanıyor ilaçlardan hareket etmek bile istemiyorum bazen. Bide kim ne derse yapmaktanda bıktım ne duysam deniyorum, artık bu ayda olmazsa bırakacağım bir süre.

Bende ne soğan kürü kaldı ne incir kürü ne bal+tarçın+çörek otu yemediğim denemediğim hic bişey kalmadı ama artık inan ki yoruldum bişey değil bide etrafa laf anlatmak o kadar zor ki onlar bilmiyolar fakat her sorduklarında bizim içimizden bişey koparıyolar en iyisi bırakmak bende bu ay gitmedim doktora biraz dinlenmek istedim stresten gidip gelmekten yoruldum inş sonunda kavuşuruz bebeklerimize...

Bende ne soğan kürü kaldı ne incir kürü ne bal+tarçın+çörek otu yemediğim denemediğim hic bişey kalmadı ama artık inan ki yoruldum bişey değil bide etrafa laf anlatmak o kadar zor ki onlar bilmiyolar fakat her sorduklarında bizim içimizden bişey koparıyolar en iyisi bırakmak bende bu ay gitmedim doktora biraz dinlenmek istedim stresten gidip gelmekten yoruldum inş sonunda kavuşuruz bebeklerimize...
Bende klomene başladığım için mecburen gideceğim ama bu son çatlama iğneside verirse bir daha gitmem, zaten çok gerginim

Bende klomene başladığım için mecburen gideceğim ama bu son çatlama iğneside verirse bir daha gitmem, zaten çok gerginim
Sıkma canını inan ne yaparsak yapalım o zamanını bekliyo ben ovulasyon testine başladım bu ay 11.günden beri yapıyorum silikti dün koyu çizgiyi yakaladım umut işte bekliyorum dur bakalım hayırlısı olsun hakkıımızda

Sıkma canını inan ne yaparsak yapalım o zamanını bekliyo ben ovulasyon testine başladım bu ay 11.günden beri yapıyorum silikti dün koyu çizgiyi yakaladım umut işte bekliyorum dur bakalım hayırlısı olsun hakkıımızda
Âmin yaa hiç doktora gitmedin herhalde değil mi? Bende doktor öncesi 4 ay ovulasyon testi denemiştim.

Âmin yaa hiç doktora gitmedin herhalde değil mi? Bende doktor öncesi 4 ay ovulasyon testi denemiştim.
Gittim canım klomen ovitrelle hsg filmi hepsini denedim ama 9 aydır bekliyoruz olmadı bu ay hiç ilaç kullanmadım inş olur bakalım

Back
X