klomen ve pregnly iğnesiyle hamiş kalmaya çalışan arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de de aynısı oldu cnm benim kistim kendi kendine kayboldu iğneden olabilir bi ay gözüktü sonra gitti inş seninde öle olur cnm allah şifa versn

slm kızlar aranıza yeni katıldım prengly iğnesi ne işe yarıo benm progesteron 6.71 çıktı doktor gelecek adet tarihinde iğne yapıcam dedi yoksa iğneyimi yapıcak???

prengly iğnesi oluşan yumurtayı çatlatmaya yarıo bi nevi gebeliği kolaylaştırıo drun başka bi iğneden bahsedior cnm bence:1hug:

slm kızlar aranıza yeni katıldım prengly iğnesi ne işe yarıo benm progesteron 6.71 çıktı doktor gelecek adet tarihinde iğne yapıcam dedi yoksa iğneyimi yapıcak???

Selam. Merak ettim klomen veya ganophene vermedi mi doktor

Son düzenleme:
slm kılzar ben prengyl bulamamaıştım hiç bi eczanede şimdi bi arkadaşım aradı bulmuş içinde bi tane var 2 tane alıcam ben ama nie iki tane yazmış dr. iki tanemi vurulcam

slm kılzar ben prengyl bulamamaıştım hiç bi eczanede şimdi bi arkadaşım aradı bulmuş içinde bi tane var 2 tane alıcam ben ama nie iki tane yazmış dr. iki tanemi vurulcam

bence doktorunu ara sor cnm iki tane iğne hiç duymadım ben belki de öle bişi vardır belki de yoktur çünkü her kadının durumu farklı ihtimal üzerinde durma drunu ara bence a.s.

bana da iki tane yazmıştı doktor ikiside vuruluyor canım...

ben bu ay iki tane vuruldum hatta onda bile doz ayarlaması yapılıyor benimki iki toz iki su idi doktorun dozunu ayarlıycak yani

Selam. Merak ettim klomen veya ganophene vermedi mi doktor

evet werdi önce klomen sonra gonaphane kullandım sonra progesteron testi yaptırdım 6.71 çıktı doktor bi dahaki adet tarihinde iğne yapıcam dedi

prengly iğnesi oluşan yumurtayı çatlatmaya yarıo bi nevi gebeliği kolaylaştırıo drun başka bi iğneden bahsedior cnm bence:1hug:

bilmiorm bana ne iğnesi olduğunu sölemedi sadece bi dahaki adet tarihinde gel iğne yapıcam dedi fazla bi açıklama yapmadı...

bende vurundum o iğneden ama hiçbir fada yok 1 ay oldum vurun

arkaadasım eskişehirde osmangazi tıp fak.karsısındaki eczanelerde var bende orda buldum anca oralarda oluyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…