Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar klomen+iğne ilk deneyimim. şimdi bugun muayene oldum 15mm sağda yumurtan var dedi ve iki tane iğne verdi pazar günü olucam.bana saat onbuçukta iğneni yaptr 36 saat snra ilişki dedi. sonra sali günü yani dedi. bu durumda ben akşam vurdurucam dimi iğnemi? bir de akşam olursa 36 saatin sabah 10.30 da dolması sebebiyle eşim işte oluyo? bu durumda olan yada doktorun verdiği saati biraz değiştiren varmı? mesela aksam 10.30 değilde 7 de vurulsam 36 saat snra sabah 7 de ilişki olsa bişey olurmu?

Doktoruna danis bence canım bu arada bugün kaçıncı günün

Doktoruna danis bence canım bu arada bugün kaçıncı günün
canm en son bat 5 marttı. 13. günüm yani bugun. 15. gün yani pazar vurulucam. aradım sabah hastaneyi iğne saatim sabah 10.30 muş. salı diye yanlış demiş pazartesi akşam 22.30 ilişki diceğine sali demiş o yuzden karıştı benm kafam :)

Anladım canim hayırlısı inşallah olur bu ay senin de bende geçen pazar iğne vuruldum beklemedeyim :)

Kizlar bisey sorucam bende 5 gun once catlatma ignesi vurundum iliski yasandi falan
Afedersiniz ama Suan akintim var beyaz renkte ve birazcik uzuyan yumurtlama akintisi renksiz diye biliyorum ve vajina olarak cok islak hissediyorum sizce bu cok cok erken ama bi gebelik belirtisi sayilirmi

Canım bende de var o geçen ay vardı beyaz akıntı ama tutmadı bu ay da hep akıntı var ama önceki gibi beyaz değil şu gibi sanki

Bana pek bisey soylemedi cnm sadece ise yaramis dedi takip falanda yapmadi klomenin bittigi gun igneni vurun dedi oyle yani..
Senin nasil oldu takip falan yapildi mi
Normalde takip yapması lazım diye biliyorum bana klomeni verirken gün veriyor bittikten 2 gün sonra gel dedi gittiğimde 2 yumurta var dedi 20mm ve 18mm ikiside sağda akşam saat 6 da iğne ol dedi ertesi akşam 6 da ilişki olsun dedi sonra gün aşırı

İste bende bu yuzden anlmadim bilsem sorardim kac yumurta var falan diye insallah kist falan olusmasinda nette okudum bayagi korktum catlamassa kist oluyormus galiba ki benim gebe kalamama sorunum yoktu yani..

İste bende bu yuzden anlmadim bilsem sorardim kac yumurta var falan diye insallah kist falan olusmasinda nette okudum bayagi korktum catlamassa kist oluyormus galiba ki benim gebe kalamama sorunum yoktu yani..
Benimde hiç sorunum yok canım geçen ay da 2 yumurta vardı biri solda biri sağda solda ki kist oldu ama doktor sorun değil dedi bu ay tek umudum geçen ay sağda ki çatladı bu ay ikiside sağda inşallah rabbim nasib eder hepimize

İnsallah cnm rabbim hepimize versin hayirli saglikli evlatlar insallah..

kızlar bişi sorucam kaç iğne vuruldunuz benm ilk iğnemdi pregnyl5000 iki tane oldum aynı anda doktor öle verdi sizdemi 2 tane oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…