Doktor ilişki günü verdimi peki 36 saat sonra tek ilişkimi oluo sadece iki kez ilişki oldu yazmıssınya o aynı gün sabah aksam iki ilişkimi oluoSmear testimde sorun yok rahim filmini ilk 3 klomen kullanımında olmazsa çektirecek doktor bakalım bugün son ilişki oldu 1 hafta bekliyoruz artık adet gecikince de kan testi yaptırcam diğer açıklamaları üstte yazmıştım cnm
20 aylık evliyim 14 aydır istiyoruz 1 kere Klomen kullandım ama olmadı, yine Klomen kullanacağım sanırım. Bir sorumumuz yok hamdolsun ama bekliyorum vakti ne zaman.. İnşalalh en yakın Zaman'da olur 93 lü müsün öyleyse çok üzme kendiniBen bisenelik evliyim üç ay eşim korundu sonra bıraktık 10 adet dönemi geçirdim suan 11. Deyim muayenelerimde eşimin sperm testlerinde bişey cıkmadı sağlıklı görünüoruz ikimizde geçen ay en son devlet hastanesine gittim bana bir form verdi burdaki maddedeleri yaptır gel dedi smear testi servikal kültür hormon testi adetkeen ultrasonhepsini yaptırdım ama daha sonucları cıkmadı servikal kültür sonucuma göre gerek görülürse rahim filmide çektircem ve esim tekrar sperm testi verip ürolojiden rapor alacak bütün evrakları toplayıp heyete yollıcam henüz tedaviye baslamadım yani daha bu asamadayım bundan önceki aylarda da çok doktora gittim kürler uyguladım ovulasyon testi kullandım preseed kullandım hiçbiri işeyaramayınca birde devlete gideyim dedim çünkü biryılım doldu artık çok zorlu bi süreç Allah herkese yardım etsin 10 ay onsene gibi geliyo bazen ilk tedavi genelde klomenle baslannıo duydugum kadarıyla muhtemelen benimkide öle olur die tahmin ediorum den ne durumdasın peki nekadarlık evlisin nekadardır istiosun sorununuz varmı eşinde veya sende
Evet 93 lüyüm yeni.girdim 23 yasına yasım küçük evet ama işte olmayınca korkuorum20 aylık evliyim 14 aydır istiyoruz 1 kere Klomen kullandım ama olmadı, yine Klomen kullanacağım sanırım. Bir sorumumuz yok hamdolsun ama bekliyorum vakti ne zaman.. İnşalalh en yakın Zaman'da olur 93 lü müsün öyleyse çok üzme kendini
Kafana takmamaya valıs insallah hayırlsıyka olur busefer rahat olmaya calıs servikal kültür yaptırmıydın benim sonucuma baksana bişey varmı cok merak ediorum bi önceki mesajıma yazmıstım sonucumuSelamlar Klomen de 3. Günüm inşallah bu sefer bi mucize olur, dua edin.
Bu sefer ilaç içme dakikama bile dikkat ediyorum.
Cuma günü kontrole gideceğim
Ben yaptırdım sanırım ama sonucu doktor,bi sıkıntı yok şeklinde söyledi. Elimde bi belge yoktu doktoruna sordun muKafana takmamaya valıs insallah hayırlsıyka olur busefer rahat olmaya calıs servikal kültür yaptırmıydın benim sonucuma baksana bişey varmı cok merak ediorum bi önceki mesajıma yazmıstım sonucumu
Benim bildiğim kadarıyla olur, istersen yarını bekle idar testi bakalım ne olacak22 ocakta çatlatma iğnesi vurulmuştum 1-2 gün adet geçti sanırım kasıklarım ve belim çok ağrıyor
Benim daha 2 hafta var ama karnım şiş ve yumurtalarımı hissedecek ağrı vardı dünPeki senin kaç günün kaldı cnm belirtilerin var mı hiç benim belim ve kasıklarım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi alt bölgemde dolgunluk var göğüslerimde şişti ve etrafında noktacıklar belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?