Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Smear testimde sorun yok rahim filmini ilk 3 klomen kullanımında olmazsa çektirecek doktor bakalım bugün son ilişki oldu 1 hafta bekliyoruz artık adet gecikince de kan testi yaptırcam diğer açıklamaları üstte yazmıştım cnm

Doktor ilişki günü verdimi peki 36 saat sonra tek ilişkimi oluo sadece iki kez ilişki oldu yazmıssınya o aynı gün sabah aksam iki ilişkimi oluo

Cuma iğne oldum mesela cumartesi pazartesi çarşamba ve cuma 4 ilişki verdi sonra istediğiniz gibi dedi

Peki canım ilişki aksammı sabahmı genelde sabah sperm için daha iyi diolarya sizin sorununuz neydi canım bisenelikmi evlisin sende

Pco var bende eşimde de hareketli sperm az eğer klomen tek başına olmazsa aşılama yaptırcaz 3 ilişki akşam oldu bugünkü sabah oldu nasip artık 1 saat yattım ilişkiden sonra bakalım inş hayırlısıyla olur da haber veririm sana

Insallah hayırlısıyla olur rabbim kimseye evladın yoklugunu göstermesin zor bi süreç insallah en yaın zamanda hepimiz alırız güzel haberi

20 aylık evliyim 14 aydır istiyoruz 1 kere Klomen kullandım ama olmadı, yine Klomen kullanacağım sanırım. Bir sorumumuz yok hamdolsun ama bekliyorum vakti ne zaman.. İnşalalh en yakın Zaman'da olur 93 lü müsün öyleyse çok üzme kendini

Evet 93 lüyüm yeni.girdim 23 yasına yasım küçük evet ama işte olmayınca korkuorum

Hanımlar servikal kültür testi vermiştim sonucum çıkmıs 8-10 epiyel hücresi ve 8-10 gr (+) basil görüldü yazıyo bu ne demek bilen varmı ayrıca normal flora elemanlar üredi yazıyo

Selamlar Klomen de 3. Günüm inşallah bu sefer bi mucize olur, dua edin.
Bu sefer ilaç içme dakikama bile dikkat ediyorum.
Cuma günü kontrole gideceğim

Selamlar Klomen de 3. Günüm inşallah bu sefer bi mucize olur, dua edin.
Bu sefer ilaç içme dakikama bile dikkat ediyorum.
Cuma günü kontrole gideceğim
Kafana takmamaya valıs insallah hayırlsıyka olur busefer rahat olmaya calıs servikal kültür yaptırmıydın benim sonucuma baksana bişey varmı cok merak ediorum bi önceki mesajıma yazmıstım sonucumu

Kafana takmamaya valıs insallah hayırlsıyka olur busefer rahat olmaya calıs servikal kültür yaptırmıydın benim sonucuma baksana bişey varmı cok merak ediorum bi önceki mesajıma yazmıstım sonucumu
Ben yaptırdım sanırım ama sonucu doktor,bi sıkıntı yok şeklinde söyledi. Elimde bi belge yoktu doktoruna sordun mu

kızlar ne durumdasınız benim çatlatma iğnesinden sonraki 17. günüm halen test yapmadım bekliyorum.

Bende cumartesi sabah vuruldum? 14 gün bekleyeceğim, sen test yap bence Zaman geçmiş

22 ocakta çatlatma iğnesi vurulmuştum 1-2 gün adet geçti sanırım kasıklarım ve belim çok ağrıyor

Peki senin kaç günün kaldı cnm belirtilerin var mı hiç benim belim ve kasıklarım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi alt bölgemde dolgunluk var göğüslerimde şişti ve etrafında noktacıklar belirginleşti

Benim daha 2 hafta var ama karnım şiş ve yumurtalarımı hissedecek ağrı vardı dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…