??????.....klomen ve progneyx kullandıktan sonra....??????

Ebruturan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
6
0
36
Manisa
selam aleykum ablalarım kardeslerim..ben yenıyım:) ve bir problemım var
klomen ve progneyx kullandıktan sonra 1 hafta gecti ve adet oldum.adet ilk basta normal seyirinde gorunsede 3.gunde anormallıkler basladı ve kesildi.Normal donemde 7 gun suren adet 3 gunde bıttıı ve adet donemınde sol kasıkta batmalar vardı(rahatsızlık verecek kadar)..adetım 27sı bıttı ama bugun 29u hala sol kasıkta batma var tam yumurtalıkların orda.(( sizin tecrubelerınızden yararlanmak ıstedım.yurtdısında yasıyorum halımı anlayacak bır doktor burda yok!!!!(( bana noluyo?

adetin erken bitmesinin birçok nedeni olabilir. gebelikte üstüne görme olabilir, hormonal bozukluk (ilaç kullanmışsınız sebep olmuş olabilir), ilerleyen yaş, yumurtalıkta oluşan kistler olabilir. ama erken bitmesinden endişe etme çok kanama olmasından iyidir bence. siz ilk önce bir test yapın veya hastanede yaptırın hamilelik yoksa birkaç ay bekleyin devam eden bir anormallik varsa kadın doğuma mutlaka görünün. sol kasığındaki batmada büyük bir ihtimalle üşütmektendir. ama dileğim İnşallah hamilesindir. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
tsk ederim ilgin icin. Su adet dıye saydıgım sey bittikten 1 gun sonra test yaptım evde,yoktu hamılelık.bencede kıstten yoksa usuttugum zaman agrı oluyordu bende sımdı batma var sadece..doktor zaten ufak tefek zararsız kıstler var demıstı.bu ay ınsallah adet ıle atılırda bızımde hayallerımız gerceklesır.yasım 24..

bırde acaba bu bana verılen ılaclar ne ıse yarardı kı?onları bana bebek olsun dıye vermıstı ama ben adet oldum

araştırdığıma göre klomen tedavisi senin yumurtlaman için yumurtalarını uyaran bir tedavi şekli. yumurtlama sorunun varsa bebek olmaz çünkü. progneyx te hormon iğnesi herhalde ve bu tedaviler senin İnşallah bebeğin olması için. Allah isteyen herkese versin. yaşın daha çok genç. olur İnşallah

Son düzenleme:
gercekten tesekkür ederim.burası cok guzel bır sıteymıs ınsan kendını yalnız hıssetmıyor..sizin gibi arkadaslara ınsanın ıhtıyacı oluyor yurtdısında((

Bu ilaçları kullandıktan sonra bende kist oluştu hemde 4.5 cm lük
2aralikda ameliyat oldum cikolata kisti ameliyati suan elhamdulillah
6+3?gunluk hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…