arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz 1,5 yıllık evlıyım bır düşügüm oldu 3 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı 3 aylık bende netden araştırdım klomen yumurta oluşması ıcın kullanıyorlarmıs acaba bende kullansammı tecrubelı olan bayanlar bana yardımcı olurmu
arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz 1,5 yıllık evlıyım bır düşügüm oldu 3 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı 3 aylık bende netden araştırdım klomen yumurta oluşması ıcın kullanıyorlarmıs acaba bende kullansammı tecrubelı olan bayanlar bana yardımcı olurmu
Bunu sana doktorun verirse kullanırsın kendin alıp kullanırsan olmaz.. Dr git 3.gün hormon tahlilleri vs yapınca gerek görürse verir.. Sakın kendi başına iş yapma
Klomen yumurta olusturmak icin kullanilan bir ilac. Sizin zaten yumurtaniz olusuyorsa yumurtaniz kiste donusur daha buyuk sorun olur sizin icin. Doktorunuz versin ilaci gerekiyorsa. Cunku ilaci ictikten sonra yumurta takibi ile size iliski icin gun verilecek. Bunu sizin kendi kendinize yapmaniz dogru olmaz.
doktora gıtmeden sorunun ne oldugunu anlayamazsın kı belki yumurtan oluşuyor ama çatlamıyor belki ikisi de değil herkesın sorunu farklı çözümü farklı bılmeden ılac kullanmak cıddı sonuclar yaratabılır. bu soruyu sorman bile bence şaşırtıcı. bilinçsizce. eşinin spermlerine de bakılmalı belki senlik bir sorun yok ya da her ikinizde de bir sorun olmayabilir bazen vitamin eksikliği kan düşüklüğü bile hamile kalmayı geciktirebiliyor
klomen ağır ve takip edilmesi gerekli bir ilaç öyle olmasa bile kafana göre tabii ki kullanmamlısın. hayretler içinde okudum