- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi Hatticeee32
-
Bu endometriozis dedikleri çikolata kistleri işte.. Genel olarak rahimde ve yumurtalıklarda duyulur da benim gibi anormallerin başka yerlerine de dağılabiliyor:)))İnşallah sağlıkla hamile kalırsın canım, bugün bir arkadaşımdan da duydum endometriosizi. Allah hepimize şifa versin. Ben de sanırım hunharca aldığım kiloların cezasını çekiyorum
İnşallah canım, Allah her şeyin hayırlısını versin.Bu endometriozis dedikleri çikolata kistleri işte.. Genel olarak rahimde ve yumurtalıklarda duyulur da benim gibi anormallerin başka yerlerine de dağılabiliyor:)))
Allah razı olsun..
Nerede varsa bekleyen Rabbim herkese nasip etsin..
..
Kendini suçlama canım. Her şeye bir bahane var..
Hayatımda ne kilolu insanlar var hamile çocuk sahibi.
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah minik..
Kızlar bana da klomen yazdı dr ama bu ay şehir dışında olacağım için kullanmamın bir anlamı yok, öbür ay tekrar gideceğim. 6 aydır korunmuyoruz, adetim 30-33 günde olurdu, son iki aydır 38. günde oluyor. 2 dr a gittim bir miyom var dedi sadece, yumurtan var değerlendir bu günleri deri karnında ağrı hissedince. Değerlendirdim olmadı. Sonra geçen gün bir dr a gittim baya ayrıntılı açıklayıcı muayene etti ve pko olduğumu söyledi, ekranda da gösterdi küçük küçük boncuk gibi karartılar vardı. Diğer ay geleyim dediğimde dr beni kibarca gönderdi diyebilirim hastalarım bekliyor diyerek. Gelecek ay başla bir dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım. Rahim filmi mi çektirsem acaba klomenden önce?
Bu dr inofolic ten de bahsetmedi hiç, folik asit kullan da demedi. Devlet hastanesindeki doktor Folidoce diye folik asit vermişti onu kullanıyorum ama o dr un da pko olduğumdan haberi yoktu.Pco hakkında fikrim yok canim. Hazır olunca iyi bir doktor bul, belki yumurta takibi yapar, pcolar farklı farklı sanırım. Kimi yumurta büyüyor diyor kimisi çok yumurta oluyor ama büyümüyor diyor. En azından bir döngünde takip yaptır ki durumunu netleştir. Bir de genelde pco olanlar inofolic kullandığını söylüyor.
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Ben 6 aydır çocuk istiyorum, dr bana da klomen dedi, Cuma günü kontrol edecekti ama bayram haftası başka bir ilde olacağım için başlayamadım öbür aya kaldı. Başka bir dr a daha görünmek istiyorum, pko dedi bu dr, daha önce iki dr pko farketmemişti.Selam kizlar bende klomene basladim cuma günü kontrole gidecegim yumurta takibi için. Benimde 2.5 yila yaklaştı artik can acıtıyor, beklemek yordu. Rabbim hayırlısıyla bize de sağlıklı evlatlar versin bu ay inşallah
Sana hormon tahlili yaptı mı peki canım? Klomenle dış gebelik yaşayan çok var, korkuyorum açıkçası. Dış gebelikte nasıl oluyor tüpü alınanlar var Allah korusunlimelemon cnm zaten bana da ilk kez kadın doguma gittim ve kadın doktorum Prof ve ben çocuk sahibi olamiyom 1.5 yıllık evliyim adetleri m düzenli deyince gel bi ultrasonla bakalım dedi .zaten direk düşündüğüm gibi pkoversun dedi...bana da gösterdi küçük küçük siyah bile gibi seyler
Evet insan her yolu denemeye razı oluyor hayırlısı olsun.limelemon cnm evet önce hormon ve Sperm testi de yaptı .hersey normal sinirlardaydi. Valla artık ne olacaksa olacak eğer klomene kullanmazsam da hiç buyumucekler ...yani yapacak başka çare yok ...
Maşallah canım benim, insallah bu ay hepimiz kavuşuruz meleklerimize. Kizlar benimde ilacin 4.gunuydu normalde bugun, sahurda almayi unuttum, artik iftarda alırım. Insallah kötü bi etkisi olmaz yaArkadaşlar doktordan geldim ben. Çatlatma iğnesi de verdi bana hiç beklemiyordum. Cuma akşamı artık saatini kendin belirle çünkü 36 saat sonra ilişki olacak dedi. Öğleden sonra da olabilir dedi de ben de öğleden sonra 2 gibi vurdursam erken olmaz sanırım.. Yumurtaların az ama kaliteli dedi.. Az dediği yumurta sayım 5
Amin inşallah canım.Maşallah canım benim, insallah bu ay hepimiz kavuşuruz meleklerimize. Kizlar benimde ilacin 4.gunuydu normalde bugun, sahurda almayi unuttum, artik iftarda alırım. Insallah kötü bi etkisi olmaz ya
Yok canim hic bi ağrısı yok iğnesi küçücük zaten göbekten vuruyor anlamıyorsun bile. Benim üçüncü klomen ikisini 1 yıl once yaptirmistim ama yanlis tedaviyle oldugu icin belkide tutmadi ilaca olmasi gerekende erken başlayınca kist olmuştu bende fazla büyüdüğü için. Insallah Allahim tez vakitte saglikli hayırlı evlatlar göndersinAmin inşallah canım.
Ben ilk defa görüyorum bu tedaviyi. Bu iğne çok acıtıyor mu acaba senin durum nasıl senin de mi ilk?
Kafamda deli sorular :/
Göbekten olduğunu az önce okudum bi panik olmuştum ama sen öyle deyince rahatladım biraz.. Ben de sağlık ocağında yaptırıcam sanırım yaparlar di mi.. İlk defa ya bir de hiçbir sorunum yokken böyle tedavi olunca tuhaf hissediyorum kendimi :) İnşallah Rabbim nasip etsin bu ay hepimiz hamiş olalım :)Yok canim hic bi ağrısı yok iğnesi küçücük zaten göbekten vuruyor anlamıyorsun bile. Benim üçüncü klomen ikisini 1 yıl once yaptirmistim ama yanlis tedaviyle oldugu icin belkide tutmadi ilaca olmasi gerekende erken başlayınca kist olmuştu bende fazla büyüdüğü için. Insallah Allahim tez vakitte saglikli hayırlı evlatlar göndersin
Saglik ocağı bilmiyorum canim yapar m ama ben kadin dogumcuya yaptırmıştım. Bakalim benimde cuma günü belli olacak igmeye gerek var mi yok mu. Hiç endiselenme insallah klomenle kavusuruz, en basit tedavi bu çünkü. Rabbim aratmasinGöbekten olduğunu az önce okudum bi panik olmuştum ama sen öyle deyince rahatladım biraz.. Ben de sağlık ocağında yaptırıcam sanırım yaparlar di mi.. İlk defa ya bir de hiçbir sorunum yokken böyle tedavi olunca tuhaf hissediyorum kendimi :) İnşallah Rabbim nasip etsin bu ay hepimiz hamiş olalım :)
Amin canım aminnn..Saglik ocağı bilmiyorum canim yapar m ama ben kadin dogumcuya yaptırmıştım. Bakalim benimde cuma günü belli olacak igmeye gerek var mi yok mu. Hiç endiselenme insallah klomenle kavusuruz, en basit tedavi bu çünkü. Rabbim aratmasin
Bi riski yok cok basit bi igne, sen receteni atma, onla beraber git mutlaka, vururlar hemsireler ya nolcak. Birbirimize destek olmaktan baska caremiz yokki canim, bizi bizden baska kimse anlayamazAmin canım aminnn..
Çok teşekkür ederim ya valla her konuya yazdım nerdeyse içimi sen rahatlattın.
Ben de bilmiyorum hiç ama mecbur sağlık ocağına gidicem.. Bakalım sorarım olmazsa.
Haklısın canım aynen..Bi riski yok cok basit bi igne, sen receteni atma, onla beraber git mutlaka, vururlar hemsireler ya nolcak. Birbirimize destek olmaktan baska caremiz yokki canim, bizi bizden baska kimse anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?