Klomen

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.686
En iyi cevaplar
1
5.041
198
Kizlar bugun klomen aldim öncesinde ymeek yemistim zaten tok alinmasi öneriliyor. Midem alt üst oldu bide icip uyumuşum niye böyle oldu midem cok bulaniyor bide bu ikinci klomen tedavim siz kacincida cift cizgi gördünüz? Bu bilinc altiyla zaten olmicagni biliyorum

Merabalar ben ilk denemem de hamile kaldım lütfen kafanıza çok takmamaya çalışın stres çok etkiliyor biliyorum stres yapmamak çok zor ama elimizden geldiğince düşünmeyin

Merhabalarrr tedaviye birlikte başlamışızz benimde ikinci günümdü şimdi girdim ki buraya tekrar aynı durumu yaşayanlar olarak birbirimizi haberdar edelim buradan diye hem yoldaş oluruz ben iki gündür kullanıyorum günde 2 tane acayip karın ağrısı yapıyo bende de ya

Tabikide canim niye olmasin sende yaz bende yazarim diyer arkadaslarda yazsin bugun adetin 5 ci günü aldim basladim yine 5 gün boyunca alincakmis benim daha önce yumurtam catladi ama gebelik olmadi bu arada pkoluyum asiri kiloda aldim ondan olmuyo suan bide prolaktinim yükselmis 744 olmus gözlerime inanamadm gecen hafta bide dostinex verdi doktor düsürsn diye prolaktin bakalim hayirlisi ya sen?

Ayy gerçekten çok yükselmiş inşallah hemen düşer bende pkoluyum prolakyin bi inip bi çıkıyor ya Rabbim şu hayır mübarek ayda çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah hem pko hemde rahim ağzımda lezyonlar vardı kriypterapi yapıldı donduruldu onlar üzerine iki ay bekledik şimdide klomene başladık bizde inşallah ilk denemede olur çok umutluyum bu aydan yaa

Evet sorma insallah bu ay olur cok üzülyrm herkes sorup duruyo hamile olanlar resmen nispet yapiyor bana kötü laflar bile isittim hemde aile icinde.. rabbim istiyen herkese versin nasip napalim

Selam kızlar bende de pko var ilk klomen tedavisine başladık bugün ilacın 4. Günü bakalım siz kaçıncı gün muayeneye gideceksiniz?

Evet sorma insallah bu ay olur cok üzülyrm herkes sorup duruyo hamile olanlar resmen nispet yapiyor bana kötü laflar bile isittim hemde aile icinde.. rabbim istiyen herkese versin nasip napalim
Gerçekten insanlar çok acımasız benimde çevremde çok var hamile olup nispet yapan sen Allah ın verdiği bir şeyle nasıl böyle büyüklenebiliyorsun çok sinirlerim bozuluyor kötü bir şey dilememek için kendimle savaşıyorum ya

Selam kızlar bende de pko var ilk klomen tedavisine başladık bugün ilacın 4. Günü bakalım siz kaçıncı gün muayeneye gideceksiniz?
Benimde ilk klomen sürecim bugün 4. Günüm cuma günü kontrol var siz ramazan sürecinde masıl kullanıyorsunuz ben günde 2 taneydi birini sahurda birini iftarda alıyorum doktoruma da sormadım oruç tutuyorum böyle yapsam olur mu diye ama aklıma geldi bugün sizden fikir alayım bari

Aynen öyle sorma insanlar iste pislgni belli ediyo.. öylelerine kötü bsy dilicen ki kendilerine gelsin allah gizli veriyo belasni ben eminim bundan :)

İnşallah birlikte beklediğimiz sonucu da alırız Benim günde 1 tane o yüzden sahurda yedikten sonra alıyorum. Her gün aynı saatte almam gerektğini söyledi doktorum. Tek doz olduğu için iftarı bilemedim

İnşallah birlikte beklediğimiz sonucu da alırız Benim günde 1 tane o yüzden sahurda yedikten sonra alıyorum. Her gün aynı saatte almam gerektğini söyledi doktorum. Tek doz olduğu için iftarı bilemedim
Ayy inşallah rabbim şu hayır mübarek ayda bizimde yüzümüzü güldürür Anladım canım bende bu şekil devam edeyim o zaman sahur ve iftar zaten hep aynı saatlerde oluyor bakalım bi cuma olsaydı çok umutluyum bu ay

kızlar merhaba geçen ay klomen kullandım bu ay ara verdik ameliyat olcam sonraki ay kendi kendime klomen alıp kullansam ne olur sizce kullanımını biliyorum

kızlar merhaba geçen ay klomen kullandım bu ay ara verdik ameliyat olcam sonraki ay kendi kendime klomen alıp kullansam ne olur sizce kullanımını biliyorum
Bence doktor gözetiminde olmadan kullanmamalısınız çünkü yumurta boyutu kontrol ediliyor gerek duyulursa çatlatma iğnesi yapılıyor vs kist oluşabiliyormuş diye okumuştum haklısınız geçen her ay zaman kaybı bir an önce görmek istiyoruz pozitifleri ama sabredeceğiz bekleyeceğiz rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Kizlar bende 18 Mart'ta klomen kullandım 5 gün devam ettim. Şimdi adetim 3 gün gecikti. Göğüslerim de ağrı ve alt katında batmalar oluyor sizce hamile olabilir miyim yoksa ilaçtan mi gecikti yada yumurta çatlamadi ve kist mi oldu o yüzden mi adet olmuyorum bilenler nolur cevap versin

Canim gelisme varmi? Ovulasyonun ne durumda beraber almistik klomene ayni gün

Klomenden sonra catlatma iğnesi oldunuz mu tekrar doktora gitmedinizmi adetiniz gecikince
Bana igne gerek duymadi doktorum canim doktora gidemiyorum kendisi türkiyede ben almanyadayim suan doktor ariyorum almanyada ama burdakiler bisi anlamiyor ki

Adetin kacinci günü aldiniz daha dogrusu nasil kullandiniz klomeni? Benimki adetimin 5 ci günü 5 gün boyunca almami istedi doktorum öyle yaptim adetin disinda alirsaniz farkli reaksiyonlar olabilir hamile olma olasiliginzda olabilir stressde olabilir umarim mucizedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…