Ay sanırım mucize oldu idrarda pozitif gördüm bugün bende sizin gibi 5. Gün 5 gün kullandım Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğuAdetin kacinci günü aldiniz daha dogrusu nasil kullandiniz klomeni? Benimki adetimin 5 ci günü 5 gün boyunca almami istedi doktorum öyle yaptim adetin disinda alirsaniz farkli reaksiyonlar olabilir hamile olma olasiliginzda olabilir stressde olabilirumarim mucizedir
Canım cuma günü kontrole gittim malesef bir tane yumurtam gelişmiş o da 14mm bugün tekrar gidicem bakıcaz büyümüş mü sende durum neCanim gelisme varmi? Ovulasyonun ne durumda beraber almistik klomene ayni gün
Bana igne gerek duymadi doktorum canim doktora gidemiyorum kendisi türkiyede ben almanyadayim suan doktor ariyorum almanyada ama burdakiler bisi anlamiyor ki
Adetin kacinci günü aldiniz daha dogrusu nasil kullandiniz klomeni? Benimki adetimin 5 ci günü 5 gün boyunca almami istedi doktorum öyle yaptim adetin disinda alirsaniz farkli reaksiyonlar olabilir hamile olma olasiliginzda olabilir stressde olabilirKizlar bende 18 Mart'ta klomen kullandım 5 gün devam ettim. Şimdi adetim 3 gün gecikti. Göğüslerim de ağrı ve alt katında batmalar oluyor sizce hamile olabilir miyim yoksa ilaçtan mi gecikti yada yumurta çatlamadi ve kist mi oldu o yüzden mi adet olmuyorum bilenler nolur cevap versin
Canim yukarida yazdim takip yaptiramiyorum doktorum türkiyede yasiyo ben almanyadaym burda doktorum yok vardi ama anlamiyolar3 senemi yedilerNe kadardı yumurtalarin canim
Anladm hayirlisi canim ben takp yaptramiyrm suan doktor türkiyede ben almanyadaymCanım cuma günü kontrole gittim malesef bir tane yumurtam gelişmiş o da 14mm bugün tekrar gidicem bakıcaz büyümüş mü sende durum ne
Sizde de pcos vardı değil miAnladm hayirlisi canim ben takp yaptramiyrm suan doktor türkiyede ben almanyadaym
Aynen malesef ilacsiz ilk defa gecen ay adet oldum ama omega 3 ve koenzim Q10 kullandim kullanin arkadaslar demeki faydasi oluyo uzun süre kullanmak lazimSizde de pcos vardı değil mi
Ya benim reglim düzenli oluyordu pcos var ama bu ayda ilk kez klomen kullandım ona rağmen yumurta büyüklüğü az gibi geldi ondan mı gelişmedi yeterince acaba şimdi tekrar baktıracağım keşke sizin de ovulasyon takibi gibi bi imkanınız olsa testle mi baksanız acabaAynen malesef ilacsiz ilk defa gecen ay adet oldum ama omega 3 ve koenzim Q10 kullandim kullanin arkadaslar demeki faydasi oluyo uzun süre kullanmak lazim
Ya ciddimisniz okadar sevindim ki anlatamam testiniz tam iki cizgimiydi kan verin hemenAy sanırım mucize oldu idrarda pozitif gördüm bugün bende sizin gibi 5. Gün 5 gün kullandım Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu
Bak canim doktora gidemedigmden yaptgm testler ama kimse güzel yorumlayamadi sen doktordan direk femara iste o biraz daha etkili oldgnu doktorun agzindan duydumYa benim reglim düzenli oluyordu pcos var ama bu ayda ilk kez klomen kullandım ona rağmen yumurta büyüklüğü az gibi geldi ondan mı gelişmedi yeterince acaba şimdi tekrar baktıracağım keşke sizin de ovulasyon takibi gibi bi imkanınız olsa testle mi baksanız acaba
Canım ben bi doktoruma yollayayım istersen bu resmi senin içinBak canim doktora gidemedigmden yaptgm testler ama kimse güzel yorumlayamadi sen doktordan direk femara iste o biraz daha etkili oldgnu doktorun agzindan duydum
Ya cok sevinirim benimkine ben yollardim ama sekreteri hep bakiyo bide yanlis yönlendiriyo gecen az kalsin ilaclari yanlis alip iciyodum gönderirsen sevinirimCanım ben bi doktoruma yollayayım istersen bu resmi senin için
Tamam canımm yazarım sanaYa cok sevinirim benimkine ben yollardim ama sekreteri hep bakiyo bide yanlis yönlendiriyo gecen az kalsin ilaclari yanlis alip iciyodum gönderirsen sevinirim
Cok tesekkür ederim canim bekliyorum❤Tamam canımm yazarım sana
Kuzum yumurtlama olmuş net bi şekilde birden fazla da oluşmuş olabilir güzel gibi tabi görmeden yeterli büyüklüğe ulaşmış mı ulaşmamış mı bilemeyiz ama muayene imkanı yoksa günleri değerlendirsin dediCok tesekkür ederim canim bekliyorum❤
Anladim canim tesekkür ederim gönderdigin icin yumurtlama oldugu gibi görünen günleri degerlendirmistim bakalim artik az önce gebelik testi yaptim karton kagitli olandan negativ ciktiKuzum yumurtlama olmuş net bi şekilde birden fazla da oluşmuş olabilir güzel gibi tabi görmeden yeterli büyüklüğe ulaşmış mı ulaşmamış mı bilemeyiz ama muayene imkanı yoksa günleri değerlendirsin dedi
Kuzum daha test içinerken olabilir ilaca aynı gün başladık aynı gün bitirdik benim 1 yumurtam oluşmuş cuma günü 14mm idi bugün 18.5 mm olmuş ilişki günlerini yeni önerecek bi 10 gün geçsin tekrar yaparız beraber testAnladim canim tesekkür ederim gönderdigin icin yumurtlama oldugu gibi görünen günleri degerlendirmistim bakalim artik az önce gebelik testi yaptim karton kagitli olandan negativ cikti
Haklisin bilmiyorum icm cok kötü sanki hic anne olamicakmisim o hissi tadamicakmisim gibi artik.. sana doktorun iliski günleri önerdimi tekrar?Kuzum daha test içinerken olabilir ilaca aynı gün başladık aynı gün bitirdik benim 1 yumurtam oluşmuş cuma günü 14mm idi bugün 18.5 mm olmuş ilişki günlerini yeni önerecek bi 10 gün geçsin tekrar yaparız beraber testumutsuzluğa kapılmak yok belki henüz çatlamadı daha çok erken
İnan aynı şeyleri hissediyoruz artık çok yoruldum negatiflerden... Bugünü ve yarını değerlendirin dedi birde bi ilaç yazdığını söyledi henüz görmedim bitirdikten bir hafta sonra gel dedi çatlatma iğnesini yazmicak galiba..Haklisin bilmiyorum icm cok kötü sanki hic anne olamicakmisim o hissi tadamicakmisim gibi artik.. sana doktorun iliski günleri önerdimi tekrar?
Aynen sorma gercekten.. anladm canim nasip artik igne yazmiyosa femara iste o daha etkili herkes aynini diyor burdada femara yok yoksa onu isticem klomen var bitek delircem ya dogru düzgün tedavi olamiyosun yurt disinda sürekli türkiyede gelemiyorum ister istemez pahaliya patliyor herseyİnan aynı şeyleri hissediyoruz artık çok yoruldum negatiflerden... Bugünü ve yarını değerlendirin dedi birde bi ilaç yazdığını söyledi henüz görmedim bitirdikten bir hafta sonra gel dedi çatlatma iğnesini yazmicak galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?