Klomen

Ay sanırım mucize oldu idrarda pozitif gördüm bugün bende sizin gibi 5. Gün 5 gün kullandım Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu

Adetin kacinci günü aldiniz daha dogrusu nasil kullandiniz klomeni? Benimki adetimin 5 ci günü 5 gün boyunca almami istedi doktorum öyle yaptim adetin disinda alirsaniz farkli reaksiyonlar olabilir hamile olma olasiliginzda olabilir stressde olabilir umarim mucizedir
Ne kadardı yumurtalarin canim
Canim yukarida yazdim takip yaptiramiyorum doktorum türkiyede yasiyo ben almanyadaym burda doktorum yok vardi ama anlamiyolar3 senemi yediler

Aynen malesef ilacsiz ilk defa gecen ay adet oldum ama omega 3 ve koenzim Q10 kullandim kullanin arkadaslar demeki faydasi oluyo uzun süre kullanmak lazim
Ya benim reglim düzenli oluyordu pcos var ama bu ayda ilk kez klomen kullandım ona rağmen yumurta büyüklüğü az gibi geldi ondan mı gelişmedi yeterince acaba şimdi tekrar baktıracağım keşke sizin de ovulasyon takibi gibi bi imkanınız olsa testle mi baksanız acaba

Ay sanırım mucize oldu idrarda pozitif gördüm bugün bende sizin gibi 5. Gün 5 gün kullandım Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu
Ya ciddimisniz okadar sevindim ki anlatamam testiniz tam iki cizgimiydi kan verin hemen ❤ aminn bizde cok istiyoruz nasip..

Bak canim doktora gidemedigmden yaptgm testler ama kimse güzel yorumlayamadi sen doktordan direk femara iste o biraz daha etkili oldgnu doktorun agzindan duydum

Eklentiler

• 20220410_230638.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 43
Anladim canim tesekkür ederim gönderdigin icin yumurtlama oldugu gibi görünen günleri degerlendirmistim bakalim artik az önce gebelik testi yaptim karton kagitli olandan negativ cikti

Anladim canim tesekkür ederim gönderdigin icin yumurtlama oldugu gibi görünen günleri degerlendirmistim bakalim artik az önce gebelik testi yaptim karton kagitli olandan negativ cikti
Kuzum daha test içinerken olabilir ilaca aynı gün başladık aynı gün bitirdik benim 1 yumurtam oluşmuş cuma günü 14mm idi bugün 18.5 mm olmuş ilişki günlerini yeni önerecek bi 10 gün geçsin tekrar yaparız beraber test umutsuzluğa kapılmak yok belki henüz çatlamadı daha çok erken

Haklisin bilmiyorum icm cok kötü sanki hic anne olamicakmisim o hissi tadamicakmisim gibi artik.. sana doktorun iliski günleri önerdimi tekrar?

Haklisin bilmiyorum icm cok kötü sanki hic anne olamicakmisim o hissi tadamicakmisim gibi artik.. sana doktorun iliski günleri önerdimi tekrar?
İnan aynı şeyleri hissediyoruz artık çok yoruldum negatiflerden... Bugünü ve yarını değerlendirin dedi birde bi ilaç yazdığını söyledi henüz görmedim bitirdikten bir hafta sonra gel dedi çatlatma iğnesini yazmicak galiba..

Aynen sorma gercekten.. anladm canim nasip artik igne yazmiyosa femara iste o daha etkili herkes aynini diyor burdada femara yok yoksa onu isticem klomen var bitek delircem ya dogru düzgün tedavi olamiyosun yurt disinda sürekli türkiyede gelemiyorum ister istemez pahaliya patliyor hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…