- Emoji Skoru
- 238
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
aynen ben de senin gibiyim. eşimde de bende de sorun yok. doktorum klomen verdi. cuma günü başlayacağım. ben de adetime 3 gün varken adet oldumKizlar yardimci olun lutfen ben yurt disindayim ve turkiyede bi doktora gittim tahlil felan yaptim esim de baktirdi hiç bi sorun yokmuş ve bana klomen verdi 3 ay kullan olmazsa bidaha gel dedi benim adetime daha 5-6 gün varken bu sabah oldumbenim gibi olan var mı şimdi den cvplariniz için tşkler
Hayirlisi olsun cnmaynen ben de senin gibiyim. eşimde de bende de sorun yok. doktorum klomen verdi. cuma günü başlayacağım. ben de adetime 3 gün varken adet oldum
cnm klomen yumurta sayısını ve kalitesini arttırdığı için hamile kalma şansın artiyor ondan veriyorlarMerhaba, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?
ben de tam bu sorunun cevabını arıyorum. neden klomen verıyorlarMerhaba, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?