Ne kadar güzel bir duygu .. Rabbim bizlere de naip etsin inşallah ... Sağlıkla kucağına al canım . Kolay bir gebeliğin olur inşallahKızlar bende de pco var klomenle bu ikinci ayımdı yumurtam kendiliğinden çatladı ve Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim.Demem o ki klomen bazı bünyelerde gerçekten ise yarıyo
Rabbim sağlıklı bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canim inşallah bizde de olumlu etki gosterir cunku yumurtamin buyumemesinden baska hormanel yada es durumu gibi olumsuz durumlarimiz yokKızlar bende de pco var klomenle bu ikinci ayımdı yumurtam kendiliğinden çatladı ve Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim.Demem o ki klomen bazı bünyelerde gerçekten ise yarıyo
Meryem süresini okumanin faydasını ben de duydum canım. Bir de ya hâlik ya vâris ya musavvir ya bârî esmalarini zikretmek her gün özellikle sabah namazından sonra .. bu ay adetim bitince ben de okuyacağım inşallah faydasını ben de görürüm ...Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin benim bir yıldır olmuyodu kızlar inanın öyle ümitsizdim ki adetim düzensiz yumurtlama yok pco var fazlasıyla hormonal dengesizlkler vs vs..Ama Rabbimin izni klomen ve meryem suresiyle elhamdüllilah oldu umarım saglkla devam eder..
Ki ben düzenli okuyamadım bir de kenzül arş okudum Rabbim nasip etti zamanı,buymus demekki..Allahım bütün isteyenlere versin bizlere de saglkla kucaga almayı nasip etsin insAllah..Bi sorununuz yoksa tez zamanda kavusursunuz insAşlah bebeginize.Meryem süresini okumanin faydasını ben de duydum canım. Bir de ya hâlik ya vâris ya musavvir ya bârî esmalarini zikretmek her gün özellikle sabah namazından sonra .. bu ay adetim bitince ben de okuyacağım inşallah faydasını ben de görürüm ...
İşte sorun mu degil mı bilmiyorum ki . İlk önce çok hevesli başladım. Bir kaç ay olmadı doktora gittim ve her gitmemde farklı bir şeyle karşılaştık. İlk önce tsh yüksek çıktı tam o düştü derken pko görünümü düşündü doktorum. İnan hastaneye gitmeye korkuyorum artık her gittiğimde kötü bir haber alacakmisim hissi oluştuKi ben düzenli okuyamadım bir de kenzül arş okudum Rabbim nasip etti zamanı,buymus demekki..Allahım bütün isteyenlere versin bizlere de saglkla kucaga almayı nasip etsin insAllah..Bi sorununuz yoksa tez zamanda kavusursunuz insAşlah bebeginize.
İlk kez bu ay kullanıyorum . Sen ne için kullandin ne zamandır bebek istiyorsunuzBende dün catlatma ignesi vuruldum . Daha önce kullandinizmi
Bende yumurta tembelliği var. . 16 aylık evliyim evlendiğimde n beri istiyorum. Bu üçüncü klomen kullanisim ikincisinde hamile kaldım 6 haftalikken üç ay önce düşük yaptım.İlk kez bu ay kullanıyorum . Sen ne için kullandin ne zamandır bebek istiyorsunuz
İnşallah 14 gün içinde belli olyo zatenHer şeyin hayırlısı canım.. Bakalım bu ay inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Şimdi ben adetin 3 günü klomen kullandim. 14. Gunu catlatma ignesi vuruldum . İğneyi vurduktan 14 gün sonra hamilelik yoksa adet olunuyarmus . Önceki klomen kullandığımda igneden sonra 14 gün sonra test yaptığımda çift çizgi cikmistiNasıl yani şimdi beni bu cumartesi kontrole çağırdı ondan sonra 14gun mu
Kontrole gittiğinde yumurtanın ne kadarr büyüdüğünü ölçüyor 21 22 mm olunca çatlıyor kendiliğinden de catlayabilir ben sansa bırakmak istemedim iğneyi ben istedimYani ben klomene ayın 4unde basladim 11inde kontrole çağırdı doktor . Belki 14une çatlatma iğnesi verir o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?