Sen devlete mi özelé mi gidiyorsunBen De iğne istesem mı kızmasın doktor
Özele canımSen devlete mi özelé mi gidiyorsun
Yo niye kızsin o zaman . Yumurtalar istenilen büyüklüğe gelsin inşallah sorarsın . Ben istanbulda senÖzele canım
Ben de İstanbul Medipole gidiyorum BağcılarYo niye kızsin o zaman . Yumurtalar istenilen büyüklüğe gelsin inşallah sorarsın . Ben istanbulda sen
Yo niye kızsin o zaman . Yumurtalar istenilen büyüklüğe gelsin inşallah sorarsın .Özele canım
İşte sorun mu degil mı bilmiyorum ki . İlk önce çok hevesli başladım. Bir kaç ay olmadı doktora gittim ve her gitmemde farklı bir şeyle karşılaştık. İlk önce tsh yüksek çıktı tam o düştü derken pko görünümü düşündü doktorum. İnan hastaneye gitmeye korkuyorum artık her gittiğimde kötü bir haber alacakmisim hissi oluştu[/QUOTE
Hayır öyle düsünme lütfen benim pko gercekten ileriydi neredeyse tüm belirtileri vardı,lütfen bolca dua et olur mu inan Rabbim ellerini boş cevirmez
Allah ona da sana da hayırlı evlat versin. Sakin kendini suçlama sakın eltinle kıyaslama kendini yoksa mutsuz olursunuz Rabbim her şeyi planlamıştır merak etme belki sana çifter çifter verecektirEvlendim 7 ay,oldu eltim 26 yaşında 5 yaşında cocugu var 3 yaşında var,birde dün öğrendim yine hamileymiş Ben kendimden bekliyordum benden once onn oldu istemiyordu aslında cocuklari kücük diye ama oldu inş benim,de ilk klomen denemem haftaya pazartesi gtcm doktora o,kdar bunaldım ki kendimi yiyorm bazen
Bende senin gibiyim okadar dusunyorum ki hep aklımda hep duamda Rabbim bir evlat nasip et diye ben çok isterken abimin eşi bir öğrendim 3. Ye hamile otobüste öğrendim inan ağladım . Bir yandan da kiskaniyormuyum diye k utandım . Hamile kaldım klomenle sonra ama düşük yaptım 3 ay önce . Kendimi toplayamamisken yeni evlenen erkek kardeşimin hamile olduğunu öğrendim . Okadar çok istiyorum ki hep hayırlısıniye istedimEvlendim 7 ay,oldu eltim 26 yaşında 5 yaşında cocugu var 3 yaşında var,birde dün öğrendim yine hamileymiş Ben kendimden bekliyordum benden once onn oldu istemiyordu aslında cocuklari kücük diye ama oldu inş benim,de ilk klomen denemem haftaya pazartesi gtcm doktora o,kdar bunaldım ki kendimi yiyorm bazen
Kızlar Allah'tan hayırlısını isteyinBende senin gibiyim okadar dusunyorum ki hep aklımda hep duamda Rabbim bir evlat nasip et diye ben çok isterken abimin eşi bir öğrendim 3. Ye hamile otobüste öğrendim inan ağladım . Bir yandan da kiskaniyormuyum diye k utandım . Hamile kaldım klomenle sonra ama düşük yaptım 3 ay önce . Kendimi toplayamamisken yeni evlenen erkek kardeşimin hamile olduğunu öğrendim . Okadar çok istiyorum ki hep hayırlısıniye istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?