KLOMEN??

Banada 5. Günü başla dedi doktor bugün sabah başladım bende hafi hayırlısı inş kızlar birbirimize dua edelim cok istiyorum bende herkes gibi

Evlendim 7 ay,oldu eltim 26 yaşında 5 yaşında cocugu var 3 yaşında var,birde dün öğrendim yine hamileymiş Ben kendimden bekliyordum benden once onn oldu istemiyordu aslında cocuklari kücük diye ama oldu inş benim,de ilk klomen denemem haftaya pazartesi gtcm doktora o,kdar bunaldım ki kendimi yiyorm bazen

Allah ona da sana da hayırlı evlat versin. Sakin kendini suçlama sakın eltinle kıyaslama kendini yoksa mutsuz olursunuz Rabbim her şeyi planlamıştır merak etme belki sana çifter çifter verecektir

Zaten kıskanmaktaan,değil kesinlikle onun,da olsun,tabi rabbim herkese,versin inş ben sadece kendimle çelişyrm işte üzülüyorum

Bende senin gibiyim okadar dusunyorum ki hep aklımda hep duamda Rabbim bir evlat nasip et diye ben çok isterken abimin eşi bir öğrendim 3. Ye hamile otobüste öğrendim inan ağladım . Bir yandan da kiskaniyormuyum diye k utandım . Hamile kaldım klomenle sonra ama düşük yaptım 3 ay önce . Kendimi toplayamamisken yeni evlenen erkek kardeşimin hamile olduğunu öğrendim . Okadar çok istiyorum ki hep hayırlısıniye istedim

Kızlar Allah'tan hayırlısını isteyin

Bayanlar klomene dün başladım sabah,akşam günde iki tane cuma bitck araa ara boyle batıyor sanki sizde de oldu nu oluyor mu

Klomen mı inofolic mı yapıyor bilmiyorum ama ben kasıklarımı dolu dolu hissediyorumm ve ağrıyor gece

Bende serephone kullandım çok umutluydum ama malesef sonuç negatif Rabbim inşallah tez zamanda güzel haberler almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…