KLOMEN??

Kızlar klomeni doktora gitmeden kullanmak nasıl olur sizce?
Olmaz canım doktor cunku bakıp,ona,göre yazıyor bende pco oldugu cıktı,verdi bana lh hormonu düşsün,diye ilaç 2 ay kullandım gel dedi gittim dedi bebek için başlıyoruz çalışmaya baktı ultrasonla felan gebelik yok zaten,dedi şimdi adet ol diye tarlusal veriyorm ddi kullandım oldum 5.Gün başladım dün yani cuma günü bitcj pazartesi doktora gtcm bakalım,neler olr

Bayanlar bişey sormak istiyorum klomen hap da mı yoksa iğne de mi hcg hormonu,vardı?

Ben bir ay önce kullandım klomeni bu ay olmazsam kür denemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

peki canım ben de pco yok reglim düzenli Dr bu ilacı bir yıldır vermek istedi de ben istemedim başta doğal yolla gebe kaldım. Malesef kalbi durdu. Şimdi dra gitmeden başlasam diyorum ondan sordum. Şimdi gitsem verir diye düşünüyorum da. İnşallah işe yarar sende canım

Genelde pcoda veriliyor sanırım yumurtlama tembelliğine falan da veriliyor . Bence doktora git öyle başla benim de yarın bitiyor ilacım cumartesi günü kontrole gidicem nasipse.

Bugün catlatma iğnesinin 4. Gunu oturunca kasiklarim agriyo olyo neden sizce

Dr kontrolünde kullan canım . Sonycta hormon . Kist falan yapar maşallah . Sizde problem neydi
kistten korkuyorum ben de. Benim yaştan dolayı Dr tedavisiz olmaz diyor ama onun olmaz dediği ay hamile kaldım. Çok da inanmıyorum doktoruma. Yaşım 37 canım bu arada. Dr özelde tüp bebek yapalım dedi ama ben tedaviye daha küçük başlamak isteyince ilaç tedavisi yapalım dedi. Sonra da gebelik oldu zaten ilacı hiç kullanmadım. Şimdi acaba diyorum alıp içsem bir faydası olur mu

Kizlar merhaba. Bbiz 2 senedir bebek istiyoruz ama olmadi hersey normal sorun yok. Sirasiyla 2 klomen, rahim filmi, klomen+catlatma ignesi oldum. Igneyi 19ocakta yaptilar.28 gunde adet olurken bu ay 4 gun erken ve cok koyu renk 1 gun suren adet oldun. Sonra kesildi 2gun sonra az tekrar oldu ve kesildi. Sabah test yaptim ve sonucta silik cizgi var. muhtemelen degilim ama sizce neden olabilir

Eklentiler

• IMG_8531.webp
    3 KB · Görüntüleme: 115
Üstüne görme diye bir şey var. Bebek rahime yerleşiken kendine yer açar o sırada Az da olsa kan gelwbilirmis. Bence siz beta hcg testi yaptırın

Aşılama falan yapmadilarmi

Kizlar bn 2.klomen kullanisimda ogluma hamile kaldim. Hersey vesile tabi. Rabbim nasib etti. Ama o sebep oldu diye dusunuorum. Suan oglum 7 aylik

Kizlar bn 2.klomen kullanisimda ogluma hamile kaldim. Hersey vesile tabi. Rabbim nasib etti. Ama o sebep oldu diye dusunuorum. Suan oglum 7 aylik
Bende ikinci klomenden hamile kaldım fakat düşük yaptım. Üç ay geçti yine başladım catlatma ignesi de vuruldum. 4 gün oldu siz iğne de vuruldunuzmu

Bende ikinci klomenden hamile kaldım fakat düşük yaptım. Üç ay geçti yine başladım catlatma ignesi de vuruldum. 4 gün oldu siz iğne de vuruldunuzmu
Ilk kullanisimda vuruldum gebelik olmadi. 2.de sogan suyuyla catlatmayi istedim ve rabbim nasib ettı. Bu arada benimde dogal yolla gebe kaldigim ve dusukle sonuclanan 2 hamileligim oldu. Tahliller sonucu kan pihtilasmam oldugu ogrenildi. Ogluma yani 3.ye gebe kaldgimda hergun igne vuruldum 9 ay.. dusugunun sebebini arastrmani tavsıye ederim canim..

Bende 3 yil bu sitede neler neler cktim. O yuzden suan elimden geldigince herkese yardimci olmk ostiorum. Insllh hepinz kavusrsunuz melklerinize

Amin in inşallah. Suan cok erken ama göğüs ucum dokununca agriyo. Kasiklarim oturunca batma olyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…