Klomenciler ve Bat temmuz 1-2-3-4-5 olanlar burda toplanalım

Hafsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2.061
1.930
133
38
Kızlar 10 gün var ama beklemek çok zor iki laflayalımda zaman geçsin..bu ay ilk defa klomen denedim eğer olmazsam tarçın bal çörek otu karışımı ve soğan suyunu beraber yapacam..
Belirtilerimizi paylaşalım..

Bu topic guzel olmus canim benim daha cok var 2hafta yumurtam yeni catliyor bile olabilir beklemek zor. Bu arada doktorum bana folik asit vermedi klomenle kullanilmasinda bir sakinca mi var acaba

Bu topic guzel olmus canim benim daha cok var 2hafta yumurtam yeni catliyor bile olabilir beklemek zor. Bu arada doktorum bana folik asit vermedi klomenle kullanilmasinda bir sakinca mi var acaba
Sanmıyorum unuttumu ki acaba yada folikasit değerinmi iyiydi sorsaydın keşke

Sen iç yinede vücut depoluyor ya iyi olur seninde mi 4 temmuz aslında benim de öyle ama 1 inde test yapıcam inş
Bende dayanamam 1 inde yaparim ins guzel sonuclar aliriz benim yumurtlama akintim daha bugun oldu cuma gunu 18 mm dedi yumurtalara ancak catladi yani

Ya benim iğnenin 9.günü ama vücudum okadar adet olmaya hazır ki tüm belirtiler var hatta oldum diyip wc ye koşuyorum akıntı..bu kadar erken adet mi olacam acaba..belimin ağrısı geçmiyor

Benim.bat temmuz 1 son 6 gun ignemin 9.gunune girdim.. İlk ignem beklemek cok zor ...

Ya benim iğnenin 9.günü ama vücudum okadar adet olmaya hazır ki tüm belirtiler var hatta oldum diyip wc ye koşuyorum akıntı..bu kadar erken adet mi olacam acaba..belimin ağrısı geçmiyor

Bak o bel agrisi ben de de var bi de gogus agrisi ama baska bi belirti yok

Bak o bel agrisi ben de de var bi de gogus agrisi ama baska bi belirti yok
Ben her an adet oldum sanıp wc ye koşuyorum hamilelik şuan mucize gibi geliyor %90 umutsuzum ama yinede ya olduysa diye düşünmeden edemiyorum ayın 1 inde adet olmazsak hepimiz test yapalım mı?

Ben her an adet oldum sanıp wc ye koşuyorum hamilelik şuan mucize gibi geliyor %90 umutsuzum ama yinede ya olduysa diye düşünmeden edemiyorum ayın 1 inde adet olmazsak hepimiz test yapalım mı?

Ben 2.sinde yapcam dilerim hamile kaliriz herseyin hayirlisi sabir la beklemek ve dua etmek olmasa.da umidi kesmemek lazim.ALLAHin izni ile.olacak bir gun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…