Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum unuttumu ki acaba yada folikasit değerinmi iyiydi sorsaydın keşkeBu topic guzel olmus canim benim daha cok var 2hafta yumurtam yeni catliyor bile olabilir beklemek zor. Bu arada doktorum bana folik asit vermedi klomenle kullanilmasinda bir sakinca mi var acaba
Hic aklima gelmedi evde vardi iceyim bende bari gerci hamile oldugumu hic sanmiyorum amaSanmıyorum unuttumu ki acaba yada folikasit değerinmi iyiydi sorsaydın keşke
Sen iç yinede vücut depoluyor ya iyi olur seninde mi 4 temmuz aslında benim de öyle ama 1 inde test yapıcam inşHic aklima gelmedi evde vardi iceyim bende bari gerci hamile oldugumu hic sanmiyorum ama
Bende dayanamam 1 inde yaparim ins guzel sonuclar aliriz benim yumurtlama akintim daha bugun oldu cuma gunu 18 mm dedi yumurtalara ancak catladi yaniSen iç yinede vücut depoluyor ya iyi olur seninde mi 4 temmuz aslında benim de öyle ama 1 inde test yapıcam inş
Ya benim iğnenin 9.günü ama vücudum okadar adet olmaya hazır ki tüm belirtiler var hatta oldum diyip wc ye koşuyorum akıntı..bu kadar erken adet mi olacam acaba..belimin ağrısı geçmiyor
Canım hoşgeldin..iğneyi geç vurdurmuşsun sanırım benim yarın 13.gün ve adetime daha 8-9 gün rahat varBenim.bat temmuz 1 son 6 gun ignemin 9.gunune girdim.. İlk ignem beklemek cok zor ...
Ben her an adet oldum sanıp wc ye koşuyorum hamilelik şuan mucize gibi geliyor %90 umutsuzum ama yinede ya olduysa diye düşünmeden edemiyorum ayın 1 inde adet olmazsak hepimiz test yapalım mı?Bak o bel agrisi ben de de var bi de gogus agrisi ama baska bi belirti yok
Ben her an adet oldum sanıp wc ye koşuyorum hamilelik şuan mucize gibi geliyor %90 umutsuzum ama yinede ya olduysa diye düşünmeden edemiyorum ayın 1 inde adet olmazsak hepimiz test yapalım mı?
Canım hoşgeldin..iğneyi geç vurdurmuşsun sanırım benim yarın 13.gün ve adetime daha 8-9 gün rahat var
Hımm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun..Benim adetim 35 gun araliginda canim ondan oyle denk.geldi