Gebeliğe Hazırlık Klomen’e başladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sacperisiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
47
46
3
30
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum, çok eskiden üyeydim ama çok aktif değildim. Şimdi aranıza tekrardan döndüm. Üye olsak da olmasak da zaten her şeyi açıp buradan okuyup sizin tecrübelerinizle içimi rahatlattım hep bugüne kadar. Ama artık benim de desteğinize ihtiyacım var gibi 4 senelik evliyim, 2.5 sene yaz 24 ile korunduktan sonra bebiş istemeye başladık. Senelerce düzensiz regl ile uğraştıktan sonra tabi ki hamile kalamadım ve doktorlar da sürekli yaşın küçük sorunun yok kendiniz deneyerek çocuk sahibi olabilirsiniz diyerek herhangi bir tedavi başlamadı. Geçtiğimiz hafta artık korunmayı bırakalı 2 sene olmak üzereydi ve doktora gittik. Ultrasonda yumurtalarımın olgunlaştığını ancak çatlayamadığını söyledi ve doktorum artık klomene başlayabiliriz dedi. Birazdan ilk hapımı alacağım. Sabah akşam 1 tane 5 gün Aç karna daha iyi olacağını belirtti. Kullanan Bebek sahibi olan ya da olamayan arkadaşlarım bana yazar mısınız? Desteğe ve bilgilenmeye ihtiyacım var? Klomenin olumlu-olumsuz bir yan etkisini gördünüz mü?

Ben kullandım ama aç değil tok karnına aldım sabah akşam aynı saatlerde almaya özen gösterdim benim bildiğim genelde mide ilaçları dışında aç karnına alınmaz ama tabi doktorunuz daha iyi bilir

Ben kullandım ama aç değil tok karnına aldım sabah akşam aynı saatlerde almaya özen gösterdim benim bildiğim genelde mide ilaçları dışında aç karnına alınmaz ama tabi doktorunuz daha iyi bilir

Evet ben de böyle biliyorum aslında. Hatta eczanede de tok yazmışlar ama özellikle aç almamı belirtince öyle yaptım ben de. Sadece mideni rahatsız ederse tok aşabilirsin demişti. Bir rahatsızlık duymadım bugün. Peki siz sonuç aldınız mı? Kaç ay kullandınız?

Ben 1 ay kullandım çok şükür 5+3 hamileyim Allan sizedir isteyen herkese de nasip etsin insallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel ilk ay olmasııı Dualarım hep bu yönde allahım sağlıkla ve hayırlısıyla versin inşallah Bana dua eder misiniz siz de

Klomen 2.günüm şu ana kadar regl sancımın artması ve aç karna kullandığım için mide ağrısı çekiyorum bunlar dışında bir belirti Yok :))) tabi bir belirti beklediğim Yok da ben kullanırken tüm hislerimi yazmak istiyorum çünkü Emin’im buradan açıp okuyanlar ve rahatlayalar bilgi edinenler olacak kendimden biliyorum

Merhaba canım bende 2 aydır kullandım şimdi adeti bekliyorum tutmadı yani inşallah senn tutar benimde 2 yıl oldu istiyoruz ilaç bittikte sonra jasık ağrıları olıyo yumurtalar büyüdüğü için sonrakine veriri büyük ihtimal oda sancı yapar biraz daha sonra ilişki gğnlerini güzelce değerlerşndirin inşallah bebişine kavuşursun tatlım

canm merhaba seninle aynı durumdayım 2 ay kullandım ve bugun adet oldum...ben çok kararsızım tekrar kullanmak konsuunda sen ne düşünüuosun dozunu 2 ye çıkartablirim ama bu ay bilemiyorum

canm merhaba seninle aynı durumdayım 2 ay kullandım ve bugun adet oldum...ben çok kararsızım tekrar kullanmak konsuunda sen ne düşünüuosun dozunu 2 ye çıkartablirim ama bu ay bilemiyorum
Ben buraya ara vericem canım 2 aydır yeterince hırmın aldım vücudumun bağışıklık yapmasını istemiyorum bu ay vücudumu dinlendiricem elim tekrar gidicek doktora ona vitamin tedavisi fln uygulanır belki çünkü soerm sayısı biraz az çıktı sonra aşılama denemek istiyorum sizde problem var mı

yok canm 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım rahim filmi bile çekildim...bende ara verip vermeme konusunda kararsızım...3 kez kimyasal gebelik yaşadım ..kolemnın yanında bissuuru şey yaptım ama nasip deilmiş..

Kızlar nasipten öte yol yok tabi ki ama ben klomen kullanırken sabah aç karnına yarım çay kaşığı arı sütü içiyordum sizde deneyin isterseniz insallah işe yarar

yok canm 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım rahim filmi bile çekildim...bende ara verip vermeme konusunda kararsızım...3 kez kimyasal gebelik yaşadım ..kolemnın yanında bissuuru şey yaptım ama nasip deilmiş..
Canım demek hamile kalabiliyosun bu güzel bişey basen ara vermeye ihtiyacı oluyo insanın zamanı var belliki sen şimdi ne düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…