- 13 Kasım 2018
- 47
- 46
- 3
- 30
- Konu Sahibi sacperisiii
-
Ben kullandım ama aç değil tok karnına aldım sabah akşam aynı saatlerde almaya özen gösterdim benim bildiğim genelde mide ilaçları dışında aç karnına alınmaz ama tabi doktorunuz daha iyi bilir
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel ilk ay olmasıııBen 1 ay kullandım çok şükür 5+3 hamileyim Allan sizedir isteyen herkese de nasip etsin insallah
Merhaba canım bende 2 aydır kullandım şimdi adeti bekliyorum tutmadı yani inşallah senn tutar benimde 2 yıl oldu istiyoruz ilaç bittikte sonra jasık ağrıları olıyo yumurtalar büyüdüğü için sonrakine veriri büyük ihtimal oda sancı yapar biraz daha sonra ilişki gğnlerini güzelce değerlerşndirin inşallah bebişine kavuşursun tatlımKlomen 2.günüm şu ana kadar regl sancımın artması ve aç karna kullandığım için mide ağrısı çekiyorum bunlar dışında bir belirti Yok :))) tabi bir belirti beklediğim Yok da ben kullanırken tüm hislerimi yazmak istiyorum çünkü Emin’im buradan açıp okuyanlar ve rahatlayalar bilgi edinenler olacak kendimden biliyorum
canm merhaba seninle aynı durumdayım 2 ay kullandım ve bugun adet oldum...ben çok kararsızım tekrar kullanmak konsuunda sen ne düşünüuosun dozunu 2 ye çıkartablirim ama bu ay bilemiyorumMerhaba canım bende 2 aydır kullandım şimdi adeti bekliyorum tutmadı yani inşallah senn tutar benimde 2 yıl oldu istiyoruz ilaç bittikte sonra jasık ağrıları olıyo yumurtalar büyüdüğü için sonrakine veriri büyük ihtimal oda sancı yapar biraz daha sonra ilişki gğnlerini güzelce değerlerşndirin inşallah bebişine kavuşursun tatlım
Ben buraya ara vericem canım 2 aydır yeterince hırmın aldım vücudumun bağışıklık yapmasını istemiyorum bu ay vücudumu dinlendiricem elim tekrar gidicek doktora ona vitamin tedavisi fln uygulanır belki çünkü soerm sayısı biraz az çıktı sonra aşılama denemek istiyorum sizde problem var mıcanm merhaba seninle aynı durumdayım 2 ay kullandım ve bugun adet oldum...ben çok kararsızım tekrar kullanmak konsuunda sen ne düşünüuosun dozunu 2 ye çıkartablirim ama bu ay bilemiyorum
yok canm 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım rahim filmi bile çekildim...bende ara verip vermeme konusunda kararsızım...3 kez kimyasal gebelik yaşadım ..kolemnın yanında bissuuru şey yaptım ama nasip deilmiş..Ben buraya ara vericem canım 2 aydır yeterince hırmın aldım vücudumun bağışıklık yapmasını istemiyorum bu ay vücudumu dinlendiricem elim tekrar gidicek doktora ona vitamin tedavisi fln uygulanır belki çünkü soerm sayısı biraz az çıktı sonra aşılama denemek istiyorum sizde problem var mı
Canım demek hamile kalabiliyosun bu güzel bişey basen ara vermeye ihtiyacı oluyo insanın zamanı var belliki sen şimdi ne düşünüyorsunyok canm 2 yıllık evliyim 25 yaşındayım rahim filmi bile çekildim...bende ara verip vermeme konusunda kararsızım...3 kez kimyasal gebelik yaşadım ..kolemnın yanında bissuuru şey yaptım ama nasip deilmiş..
Bebek var mı canım işe yaradı mı yani neyden şifa olur belli olmuyo işteKızlar nasipten öte yol yok tabi ki ama ben klomen kullanırken sabah aç karnına yarım çay kaşığı arı sütü içiyordum sizde deneyin isterseniz insallah işe yarar
Evet çok yeni 5+4 hamileyimBebek var mı canım işe yaradı mı yani neyden şifa olur belli olmuyo işte
peki arı sütünü nerden bulucaz canmEvet çok yeni 5+4 hamileyim
klomen hikayeni anlatırmısın canm ne kadar kullandın biz 2 ay kullandık ama fsonuç negatifEvet çok yeni 5+4 hamileyim
Başka sıkıntınız var mıydı eşinizde fln ne zamandır istiyordunuzEvet çok yeni 5+4 hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?