Amin canım inş hastaneye gidiyrm şimdi dua edin abana :)Insallah hepimiz hamileyizdir Allahim göbuslerimizi doldursun yuzlerimizi guldursun
İnşşşş canm bnmins canim hayirli haberini bekliyoruz
inş birdahaki aya canım benim üzülme benimde ne oldugum belli değil sadece adetim 1 gün gecikti kistte oluşmuş olabilir ünitlenmemem lazımda işte beceremiyrmblgsdr bende hiç belirti yok şuan sadece dün akşam çok hafif kasık sancı batma oldu. bende bugün test yapmadım. herhalde ben de kasıma kalıcam (((
Canim insallah hamilesindir bende zaten belirti yoktu sadece sag kadigimda hafif agri vardi oda yok artik cumartesi adet gunum adet olmayi bekliyom artik tekrardan dr a gidecem insallahblgsdr bende hiç belirti yok şuan sadece dün akşam çok hafif kasık sancı batma oldu. bende bugün test yapmadım. herhalde ben de kasıma kalıcam (((
Kan tahlilimi verecenAmin canım inş hastaneye gidiyrm şimdi dua edin abana :)
İnşşşş canm bnm
inş birdahaki aya canım benim üzülme benimde ne oldugum belli değil sadece adetim 1 gün gecikti kistte oluşmuş olabilir ünitlenmemem lazımda işte beceremiyrm
inşallah hamilelikten dolayı adet olmazsın sende ben 19 eylülde adet olduğum için 19 una kadar beklemem lazım aslında yarın sabah test yapsam negatif çıkarsa diye korkuyorum ama evlilik yıl dönümümüzde de güzel haber vermek istiyorum ne yapıcam şaşkınım. evlilik yıldönümü olmasa hafta sonuna kadar bekliycem test yapmıycam.Canim insallah hamilesindir bende zaten belirti yoktu sadece sag kadigimda hafif agri vardi oda yok artik cumartesi adet gunum adet olmayi bekliyom artik tekrardan dr a gidecem insallah
Canim ben adetin 2.ci gunu gidecem doktora.arkadaşlar ovulasyon testi kullanan var mı? eczanede çok pahalı 1 kere aldım 2 li paket 9 tl idi.
blgsdr sen ne zaman doktora gideceksin
Insallah hamileyizdir ama hic umudum yok hic belirtim yok cunkuinşallah hamilelikten dolayı adet olmazsın sende ben 19 eylülde adet olduğum için 19 una kadar beklemem lazım aslında yarın sabah test yapsam negatif çıkarsa diye korkuyorum ama evlilik yıl dönümümüzde de güzel haber vermek istiyorum ne yapıcam şaşkınım. evlilik yıldönümü olmasa hafta sonuna kadar bekliycem test yapmıycam.
bende aynı düşüncedeyimInsallah hamileyizdir ama hic umudum yok hic belirtim yok cunku
kez devam ettiriyorlar sonra iğneli tedaviler varmış yada aşılama olmazsa tüp bebek canımkızlar klomenden sonra hamişlik olmazsa hangi tedavi yada hangi ilaca geçiyor doktorlar bilginiz var mı. bizde bir sıkıntı yoktu olmazsa nasıl devam edeceğiz merak ediyorum.
3 kez3
kez devam ettiriyorlar sonra iğneli tedaviler varmış yada aşılama olmazsa tüp bebek canım
görünüşe göre 2 ay daha klomen kullanacağım hamiş olmazsam o zaman3
kez devam ettiriyorlar sonra iğneli tedaviler varmış yada aşılama olmazsa tüp bebek canım
ayy çok sevindim inşş canım ne zaman çıkacak sonuç hamile gibi bakmak nasıl ki:)Kızlar doktordaydım kan tahlili sonucunu bekliyrm ama doktor çok ümitli konuşuyo bana baktı hamilesin falan dedi gözlerin hamile kadının gözleri gibi bakıyo falan dedi sonra ultrasonda belli belirsiz bişeler gmrdü dua edin bana inş hamileyindirrrrrr :)
çok sevindim canım inşallah hamişsindir sende.Kızlar doktordaydım kan tahlili sonucunu bekliyrm ama doktor çok ümitli konuşuyo bana baktı hamilesin falan dedi gözlerin hamile kadının gözleri gibi bakıyo falan dedi sonra ultrasonda belli belirsiz bişeler gmrdü dua edin bana inş hamileyindirrrrrr :)
canım ne oldu bildir sonucu hemen meraktayım bide sen idrar testini kaç gün kala yapmıştın adetine negatif çıkmıştıKızlar doktordaydım kan tahlili sonucunu bekliyrm ama doktor çok ümitli konuşuyo bana baktı hamilesin falan dedi gözlerin hamile kadının gözleri gibi bakıyo falan dedi sonra ultrasonda belli belirsiz bişeler gmrdü dua edin bana inş hamileyindirrrrrr :)
evet bende aynı şekilde cevabını bekliyorum merakla cnmcanım ne oldu bildir sonucu hemen meraktayım bide sen idrar testini kaç gün kala yapmıştın adetine negatif çıkmıştı
evet o yapmıştır çatmatmada vuruldun neden oldu ki ben vurulmadım çatladı dedi çok ağrım oldu gebeyim dedim bence kist oldu bende de üzülme ikimizede boş geçti kasımda aşk baskadır boşver:)dr ne dedi sana klomen devam mı bu aydaHiç bişey çıkmadı kızlar mafoldumben çok sinirlerim bozuldu ama neden adet olamyrm kist var yine 2 tane ondan mı klomen mi yaptı anlamadım çok moralim bozuk
geçmiş olsun cnm üzülme bu da geçecek olacak inşallah.Hiç bişey çıkmadı kızlar mafoldumben çok sinirlerim bozuldu ama neden adet olamyrm kist var yine 2 tane ondan mı klomen mi yaptı anlamadım çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?