yap yap:=)))Ahhh canım benim negatifi görmekten çok yoruldum şimdide adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyobide bu kasıklarıma bıçak saplanması gibi olan kistim büyüdüğü zamanlardada oluyodu o yüzden beklemeye çalışıyorum test yapmakta çok istiyorum ama korkuyorum ama aklıma girdiniz yarın yapabilitim
inşşş çok aminnninşallah güzel haberler çıkar senden de
Canım anlayabildinmi pembe kutunun içinde sana yazmış oldugum cevapda var nasıl yaptım onu bilmiyorum tuhaf bişey olduinşallah güzel haberler çıkar senden de
inşallah güzel haber alıcaz senden çok ümitliyim.göğüs belirtisi en iyisi çünkü
Kocişten istesemmi acaba :) birazdan gelcek eve :*yap yap:=)))
Mavi damarlar hamilelik belirtisimi yani canıminşallah güzel haber alıcaz senden çok ümitliyim.göğüs belirtisi en iyisi çünkü
damar oluşması göğüste değişiklik sonuçta şimdiye kadar olmayan şey şimdi olunca ben öyle düşündüm.herkeste farklı belirti oluyor sonuçtaMavi damarlar hamilelik belirtisimi yani canım
Canım şuandada kasıklarım ve belim adet olcakmışım gibi ağrıyo anlayamıyorum bi umutlanıyorum bi umutlarım yıkılıyo anlayamıyorummmdamar oluşması göğüste değişiklik sonuçta şimdiye kadar olmayan şey şimdi olunca ben öyle düşündüm.herkeste farklı belirti oluyor sonuçta
en iyisi bu akşamı geçir yarın değişiklik olacakmı bir bak bakalım.Canım şuandada kasıklarım ve belim adet olcakmışım gibi ağrıyo anlayamıyorum bi umutlanıyorum bi umutlarım yıkılıyo anlayamıyorummm
Aklıma girdinizen iyisi bu akşamı geçir yarın değişiklik olacakmı bir bak bakalım.
tamam ama sabah ilk idrarla yaparsan sağlıklı sonuç alırsın. bence sabaha bekle.Aklıma girdinizyapıcam test kcişten istedim 5 dakaya gelir sonucu ne olursa olsun resim olarak paylaşcam
ayy heycan yaptımAklıma girdinizyapıcam test kcişten istedim 5 dakaya gelir sonucu ne olursa olsun resim olarak paylaşcam
Veeeeeee koskoca bir negatiftamam ama sabah ilk idrarla yaparsan sağlıklı sonuç alırsın. bence sabaha bekle.
Benim kocacım beni üzmemek için hrrşeyi yapar canım kocam o benim dünyalar tatlısı :)ayy heycan yaptımbenim kocam hayatta almaz kız o testi hiç sanmam
Veeeeeee koskoca bir negatif
canım yarın sabah yapmalıydınVeeeeeee koskoca bir negatif
allah bozmasın canım olmasada üzülme hayırlısı inşşşBenim kocacım beni üzmemek için hrrşeyi yapar canım kocam o benim dünyalar tatlısı :)
Yok canım resim atmaya çalıştım ama telefonun çözünürlüğü fazla oldugu için boyutu büyük oldugu için resmin atamadım ama negatif yokgerçekten mi silikte yok mu yani ama belki anca belli olacaktır idrarda her zaman çıkmayabiliyor. moralini bozma. olacak inşallah.
Ne farkederdi ki canm yoksa öylede yok böylede yok zaten başladı sancılar 2 güne gelir kırmızılarcanım yarın sabah yapmalıydın
Test yapmak istemyrm canım ya sonu hüsran oluyo beklicem 20 ekim evlilik yıldönümümüz rabbim inş yıldönümü hediyesş verir bize :) hayal ediyorum eşime test çubuğunu kurdele bağlayıpda göstercem falan diye ahhh umut dünyası iştr bakalım rabbim bilir zamanını stres yapmak istemyrm hayırlısını nasip eder rabbim bana hayırlsıı bakalım sen naptın belirtilerin varmı :)
canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.[/QUOT
t: 37228251, member: 617357"]canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.
canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?