• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçası 😀
ilki 8. gün yapmıştım ikincisini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG20200725172733.webp
    IMG20200725172733.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20200727132832.webp
    IMG20200727132832.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
Aldır canım inşallah bilmiyorum canım fazla umutlanmakta istemiyorum
Canım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyle ☺️

Canım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyle ☺️
Benimde öyle olur canım wc ye giderdim ama bi kaç aydır gitmiyorum sabah alıyorum duşumu bebek için zaten 2 ezan arası günah olmuyormuş bel altıma yastık koydum sürekli bide igne olduktan ertesi gün degerlendirdim sonra gün aşırı

Canım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyle ☺
Ben 15 20 dakika yattım sadece 1kere sabaha kadar kalkmadan yatmıştım

Back
X