• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben geçen ay ilk kez klomene başladım 2. ayda igne verdi neden öyle dedi aceba testlerin çok güzel çıktı desem benim testlerimde güzeldi doktor bana senin ikizin bile olur demişti doktor vardır bi bildigi
Bi an önve kan sonucunu öğrensen keşke değerin kaç oldu acaba 😍 bak değer düşük diye gebelik yok diyip nasıl moral bozuyolar dimi 😊 kaçıncı günde kan testi yaptırmıştın sen canım

Bi an önve kan sonucunu öğrensen keşke değerin kaç oldu acaba 😍 bak değer düşük diye gebelik yok diyip nasıl moral bozuyolar dimi 😊 kaçıncı günde kan testi yaptırmıştın sen canım
10. gün yaptırmıştım canım 3,19 du burası kars burda özel doktorlar var ama özel hastane yok malesef bende devlet hastanesinin aciline gitmiştim acildekiler pek takmadılar galiba gerçi rezil bi hastane yerlerde böcek olan bi hastaneden ne bekliceksin

10. gün yaptırmıştım canım 3,19 du burası kars burda özel doktorlar var ama özel hastane yok malesef bende devlet hastanesinin aciline gitmiştim acildekiler pek takmadılar galiba gerçi rezil bi hastane yerlerde böcek olan bi hastaneden ne bekliceksin
İnşallah çok çok yükselmiştir değer ya aşırı sevindim bizede umut oldun şimdi 💗💗💗

Back
X