- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi garipbirisi
-
Kızımda da femara 3. Gün başlayıp 5 gün kullandım sonra kontrole gittim çatlatma iğnesi kullandım değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım şimdi 2.için uğraşıyorumHanımlar merhaba klomene başlayacağım ilk defa nasıl kullandınız dozunuz ne kadardı ne zaman kontrole gittiniz ve ne zaman gebelik oluştu bilgilendirebilir misiniz
ktorum baya ilgisiz davrandı ya çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi sizin sorununuz neydi pcos muKızımda da femara 3. Gün başlayıp 5 gün kullandım sonra kontrole gittim çatlatma iğnesi kullandım değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım şimdi 2.için uğraşıyorum
Evet pcosum amh 13 2 kimyasal gebeliğim var ama eşimde cift taraflj varikosel çıktı ameliyat oldu 5 ay önce takviye kullanıyor 4aydir birlikte değildik yeni geldi bu ay işte femara basladim insallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ben aynı zamanda ovulasyon testi ile de takip yapicam evde dr haricindeBenim dp
ktorum baya ilgisiz davrandı ya çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi sizin sorununuz neydi pcos mu
İnşallah ya Allah hepimizin yardımcısı olsun benim amh 9.44 pcos dediler evde takip edeceğim ben de inşallah olurEvet pcosum amh 13 2 kimyasal gebeliğim var ama eşimde cift taraflj varikosel çıktı ameliyat oldu 5 ay önce takviye kullanıyor 4aydir birlikte değildik yeni geldi bu ay işte femara basladim insallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ben aynı zamanda ovulasyon testi ile de takip yapicam evde dr haricinde
İnşallah canım burdan habelesiriz testlerimizi atarız takip ederiz bakalım neler olacakİnşallah ya Allah hepimizin yardımcısı olsun benim amh 9.44 pcos dediler evde takip edeceğim ben de inşallah olur
Hangi marka kullanıyorsun ovu testiniİnşallah ya Allah hepimizin yardımcısı olsun benim amh 9.44 pcos dediler evde takip edeceğim ben de inşallah olur
.Hangi marka kullanıyorsun ovu testini
Evet öyle yaparız ben 3.günümdeyim şu an 5. Gün başlayacağım klomeneİnşallah canım burdan habelesiriz testlerimizi atarız takip ederiz bakalım neler olacak
İlk kullanımınız mıydı bana çatlatma iğnesi vermedilerAdetin 3. Gününden Sabah akşam kullandım 11. Gün doktor çatlatma iğnesi vurdurdu bekliyorum inşallah hepimizin sonucu pozitif olur
Bende 3. Gundeyim bu gün başladımEvet öyle yaparız ben 3.günümdeyim şu an 5. Gün başlayacağım klomene
Ben Buay kullandım inşallah gebelik olmuştur ama test yapmadım daha Buay şu belirtileri olacak sendede adet öncesi göğüs kasık ağrısı klomenle daha hissedilir oluyor hatta ben yumurtlama ağrısını bile hissettim bunlar klomendenmiiş doktor söyledi yumurtam daha geç çatladı Buda klomenden adetin 5. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ben ekstra yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyetim oldu Buda klomendenmiş hepsi beni umutlandırdı heyecanlandım hep bu sebeple yazayım dedim :)Hanımlar merhaba klomene başlayacağım ilk defa nasıl kullandınız dozunuz ne kadardı ne zaman kontrole gittiniz ve ne zaman gebelik oluştu bilgilendirebilir misiniz
İnşallah olmuştur gecikme var mıBen Buay kullandım inşallah gebelik olmuştur ama test yapmadım daha Buay şu belirtileri olacak sendede adet öncesi göğüs kasık ağrısı klomenle daha hissedilir oluyor hatta ben yumurtlama ağrısını bile hissettim bunlar klomendenmiiş doktor söyledi yumurtam daha geç çatladı Buda klomenden adetin 5. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ben ekstra yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyetim oldu Buda klomendenmiş hepsi beni umutlandırdı heyecanlandım hep bu sebeple yazayım dedim :)
Bana da vermedi korkuyorum o yüzden boşa gider diyeBenim yumurta rezervim düşük tek yumurtam büyüdü 20 mm . İlk kullanımda hemen çatlatma iğnesi vermediğini söyledi doktor
3 gün kaldı adetime normalde dündü adet günüm ama klomenden dolayı geç çatladı yumurtamİnşallah olmuştur gecikme var mı