Klomene yeni başlayanlar

Ay hiç umudum yok ama inşallah dediğiniz gibi olur bu ay çok umutluydum yıkıldım resmen🥲
Hiç yıkılmayın lütfen. Bin türlü yolu tedavisi var. En büyük etken de stres biliyorsunuz. Size söylerken kendime de söylüyorum 😂 bu işi kafamızdan sildigimiz an olacak. Ah bir silsek 😍

Hiç yıkılmayın lütfen. Bin türlü yolu tedavisi var. En büyük etken de stres biliyorsunuz. Size söylerken kendime de söylüyorum 😂 bu işi kafamızdan sildigimiz an olacak. Ah bir silsek 😍
pozitif olayım negatifi çağırmayayım dedim bu ay. Böyle olunca insan daha çok yıkılıyormuş önümüz ay kafaya takmamaya ve derbederliğe devam edeceğim inşallah olur😂

Merhaba geçen ay ilk defa bende klomen kullandım 1 yumurtam büyüdü 20 mm oldu fakat 3 günlük adet gecikmesine sebep oldu gebelik oluşmadı cumartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım herşey normal diyor doktorlar fakat olmuyor her ay bir umut beklemek çok zor rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Merhaba geçen ay ilk defa bende klomen kullandım 1 yumurtam büyüdü 20 mm oldu fakat 3 günlük adet gecikmesine sebep oldu gebelik oluşmadı cumartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım herşey normal diyor doktorlar fakat olmuyor her ay bir umut beklemek çok zor rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun bazen de nasiple alakalı diye düşünüyorum artık

Aynen bana da bir gün var bir gün yok dedi. Hatta bugüne vermedi salı Perşembe cumartesi dedi. Senin de yumurta büyümüş ne güzel maşallah 🧿
Merhaba canım sürecin nasıl geçiyor bende pek kasık ağrısı olmadı pazartesi gece vurmuştum iğneyi

bana da öyle dedi ama burada 24 saat denenleri de gördüm o yüzden bi tedirgin oldum
Dinlediğim videolara göre 35-36 sonra sonra tüp bebek için yumurta toplama işlemi yapıyorlarmış anladığım kadarıyla tam 35-36 saat sonra yumurta çatlayıp kanala düşüyor doktorlarda düşen yumurtaları topluyor düşmezse toplayamıyorlar mış. Aşılama tedavisinde yumurtanın kanala düşmesi de ilişki için tam vakti heralde öyle anladım

Dinlediğim videolara göre 35-36 sonra sonra tüp bebek için yumurta toplama işlemi yapıyorlarmış anladığım kadarıyla tam 35-36 saat sonra yumurta çatlayıp kanala düşüyor doktorlarda düşen yumurtaları topluyor düşmezse toplayamıyorlar mış. Aşılama tedavisinde yumurtanın kanala düşmesi de ilişki için tam vakti heralde öyle anladım
anladım doğru bir bakış açısı bencede, sizin kaç yumurta hazırdı onu söyledi mi

anladım doğru bir bakış açısı bencede, sizin kaç yumurta hazırdı onu söyledi mi
1 tane 20 mm bende hem pcos hemde çikolata kisti var biraz diyet yaptım yürüyüş oyüzden büyüdüğünü düşünüyorum 6 günde büyüdü geçen sene aşılamada 2 kutu iğne bitirecektim nerdeyse 17-18 mm olmuştu 15 günde pcos olunca insülin direnci de oluyor onun içinde glifor kullanıyorum 2 aydır birde doktor vitamin vermişti adetliyken yumurta kalitesi için onlarında faydası var büyümesinde bende yoksa 4 senedir yumurta felan büyümüyor bende 😂 vasat

Cevap verecek kimse yok mu? Çevremde bir iki arkadaşım kullanmış. Gün aşırı ilişki demiş doktorları. Acaba hata mı var biz mı yanlış anladık desem eşim de vardı yanımda. Birimiz duymasa diğeri duyardı. Yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.
Doğru gün aşırı ilişki oluyor

Back
X