- Konu Sahibi garipbirisi
Sizde ovitrelle siskinlik yapti miTeşekkür ederim. Nane yağının şifa olmasına sevindim. Gelmiş geçmiş olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde ovitrelle siskinlik yapti miTeşekkür ederim. Nane yağının şifa olmasına sevindim. Gelmiş geçmiş olsun![]()
Bana çatlatma iğnesi vermedi doktorum henüzSizde ovitrelle siskinlik yapti mi
Ay hiç umudum yok ama inşallah dediğiniz gibi olur bu ay çok umutluydum yıkıldım resmenBu mesajınızı görmemişim pardon. Yine de bir iki gün sonra denerseniz belki değişir sonuç inşallah değişir![]()
Hiç yıkılmayın lütfen. Bin türlü yolu tedavisi var. En büyük etken de stres biliyorsunuz. Size söylerken kendime de söylüyorumAy hiç umudum yok ama inşallah dediğiniz gibi olur bu ay çok umutluydum yıkıldım resmen![]()
pozitif olayım negatifi çağırmayayım dedim bu ay. Böyle olunca insan daha çok yıkılıyormuş önümüz ay kafaya takmamaya ve derbederliğe devam edeceğim inşallah olurHiç yıkılmayın lütfen. Bin türlü yolu tedavisi var. En büyük etken de stres biliyorsunuz. Size söylerken kendime de söylüyorumbu işi kafamızdan sildigimiz an olacak. Ah bir silsek
![]()
İnşallah olur olurpozitif olayım negatifi çağırmayayım dedim bu ay. Böyle olunca insan daha çok yıkılıyormuş önümüz ay kafaya takmamaya ve derbederliğe devam edeceğim inşallah olur![]()
Allah hepimizin yardımcısı olsun bazen de nasiple alakalı diye düşünüyorum artıkMerhaba geçen ay ilk defa bende klomen kullandım 1 yumurtam büyüdü 20 mm oldu fakat 3 günlük adet gecikmesine sebep oldu gebelik oluşmadı cumartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım herşey normal diyor doktorlar fakat olmuyor her ay bir umut beklemek çok zor rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun bazen de nasiple alakalı diye düşünüyorum artık
Merhaba canım sürecin nasıl geçiyor bende pek kasık ağrısı olmadı pazartesi gece vurmuştum iğneyiAynen bana da bir gün var bir gün yok dedi. Hatta bugüne vermedi salı Perşembe cumartesi dedi. Senin de yumurta büyümüş ne güzel maşallah![]()
ilk ilişkinizi ne zaman yaptınız iğneden sonra?Merhaba canım sürecin nasıl geçiyor bende pek kasık ağrısı olmadı pazartesi gece vurmuştum iğneyi
Doktor kesinlikle 36 saat sonra dedi bu sabah oluyor odailk ilişkinizi ne zaman yaptınız iğneden sonra?
bana da öyle dedi ama burada 24 saat denenleri de gördüm o yüzden bi tedirgin oldumDoktor kesinlikle 36 saat sonra dedi bu sabah oluyor oda
Dinlediğim videolara göre 35-36 sonra sonra tüp bebek için yumurta toplama işlemi yapıyorlarmış anladığım kadarıyla tam 35-36 saat sonra yumurta çatlayıp kanala düşüyor doktorlarda düşen yumurtaları topluyor düşmezse toplayamıyorlar mış. Aşılama tedavisinde yumurtanın kanala düşmesi de ilişki için tam vakti heralde öyle anladımbana da öyle dedi ama burada 24 saat denenleri de gördüm o yüzden bi tedirgin oldum
anladım doğru bir bakış açısı bencede, sizin kaç yumurta hazırdı onu söyledi miDinlediğim videolara göre 35-36 sonra sonra tüp bebek için yumurta toplama işlemi yapıyorlarmış anladığım kadarıyla tam 35-36 saat sonra yumurta çatlayıp kanala düşüyor doktorlarda düşen yumurtaları topluyor düşmezse toplayamıyorlar mış. Aşılama tedavisinde yumurtanın kanala düşmesi de ilişki için tam vakti heralde öyle anladım
1 tane 20 mm bende hem pcos hemde çikolata kisti var biraz diyet yaptım yürüyüş oyüzden büyüdüğünü düşünüyorum 6 günde büyüdü geçen sene aşılamada 2 kutu iğne bitirecektim nerdeyse 17-18 mm olmuştu 15 günde pcos olunca insülin direnci de oluyor onun içinde glifor kullanıyorum 2 aydır birde doktor vitamin vermişti adetliyken yumurta kalitesi için onlarında faydası var büyümesinde bende yoksa 4 senedir yumurta felan büyümüyor bendeanladım doğru bir bakış açısı bencede, sizin kaç yumurta hazırdı onu söyledi mi
10 gün kullandım bende gebelik oluşmadı insllah sizde olurHanımlar merhaba klomene başlayacağım ilk defa nasıl kullandınız dozunuz ne kadardı ne zaman kontrole gittiniz ve ne zaman gebelik oluştu bilgilendirebilir misiniz
Doğru gün aşırı ilişki oluyorCevap verecek kimse yok mu? Çevremde bir iki arkadaşım kullanmış. Gün aşırı ilişki demiş doktorları. Acaba hata mı var biz mı yanlış anladık desem eşim de vardı yanımda. Birimiz duymasa diğeri duyardı. Yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.
Merhaba kontrole gittiniz miMerhaba bende bu gün adetin 3. Günü femara ya başladım 5 gün kullanicam sonra kontrole gidicem Dr bakacak inşallah güzel büyür
Süreç nasıl devam etti peki sizin için ben de günde bir defa 5 gün kullandım10 gün kullandım bende gebelik oluşmadı insllah sizde olur